Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Точно як каже діректор рашки, "а вы помните - это же была роися..." вибачай за порівняння...
Толку, що були "домовленності та меморандуми"...

Змінено користувачем Bliksss
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
10 минут назад, Bliksss сказал:

згадаємо хто мацву заснував і затребуємо її назад? Краще - знесемо нах, як невідповідність будівельним нормам...

Варіант хороший, тільки чим зносити підскажи.:unsure:

Змінено користувачем jurgen007
Опубліковано (змінено)
6 хвилин тому, jurgen007 сказано:

Варіант хороший, тільки чим зносити підскажи.

сама - впаде, днями - впав міст на Сімферопольському шосе, символічно як на мій погляд

1111.thumb.jpg.11326307b7df1edf6be1c1f2a8b8dae8.jpg

[/spoiler[

Опубліковано
7 хвилин тому, jurgen007 сказано:

Варіант хороший, тільки чим зносити підскажи.

Рузькі - розучились своїми руками щось робити, зараз - буде багато таких випадків як з мостом.

Опубліковано (змінено)
5 хвилин тому, igrok сказано:

А вони вміли колись?

ну, щось вміли, я не буду про космічні технології - не в курсі, після совка, жодних досягнень я не бачив і не чув. А совок - це не тільки рашка, але ж думають - інакше, не одне покоління виховали на тому, що все надбання совка, це - рашка. От і маємо проблему.

мацквабад - це ще фігня, там - всі на заробітки приїхали, а от "глубинный народ" це просто пздц.

Опубліковано
2 хвилин тому, Bliksss сказано:

ну, щось вміли, я не буду про космічні технології - не в курсі,

Почніть з того хто побудував мацкву,пітєр,а там і зрозумієте.Почніть з архітекторів і їх призвіщ.

Опубліковано
5 хвилин тому, Bliksss сказано:

після совка, жодних досягнень я не бачив і не чув

І тут російського призвіща не знайдете.

Опубліковано
1 хвилина тому, igrok сказано:

Почніть з того хто побудував мацкву,пітєр,а там і зрозумієте.Почніть з архітекторів і їх призвіщ.

це не до мене питання, в пітєрі - італієць був, в мацквабаді - "бєженець" наш ))

• Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
6 хвилин тому, igrok сказано:

І тут російського призвіща не знайдете.

а я збирався? і дуже сумно, що ця жаба з хмельниччини в іхній думі засідає і каже що треба і дальше їбашити....

Опубліковано
1 хвилина тому, Bliksss сказано:

це не до мене питання, в пітєрі - італієць був, в мацквабаді - "бєженець" наш ))

Згоден!!Самі вони нічого не могли і не можуть.

Опубліковано (змінено)
3 хвилин тому, Bliksss сказано:

що ця жаба з хмельниччини в іхній думі засідає і каже що треба і дальше їбашити...

навіть не з думи, а з совєта пєдєрації - матвієнко

Опубліковано
1 хвилина тому, Bliksss сказано:

а я збирався? і дуже сумно, жо ця жаба з житомирщини в іхній думі засідає і каже що треба і дальше їбашити....

Я їх сильно не знаю,з Шепетівки в червоних трусах знаю:D

Опубліковано
Щойно, igrok сказано:

Я їх сильно не знаю,з Шепетівки в червоних трусах знаю

я вже поправив, з Шепетівки вона...

• Дякую! 1
Опубліковано
2 минуты назад, Bliksss сказал:

навіть не з думи, а з совєта пєдєрації - матвієнко

Валька-стакан видно не похмелилась от і зла була, але там всі хронічні, на іх рожи досить глянути.

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
4 хвилин тому, jurgen007 сказано:

на іх рожи досить глянути.

на Тєрєшкову?

Опубліковано

до речі, цікавий факт 

Цитувати

при сооружении Петербургской крепости (то есть летом-осенью 1703 г.), погибло 60 тысяч человек, а при строительстве зимой 1703/04 гг. Кроншлота – более 40 тысяч, то есть, более 100 тысяч человек за первый год [Юль 2001, 153].

тому, кількість вати вже і тоді була - пох....

Опубліковано
3 хвилин тому, jurgen007 сказано:

Валька-стака

Все вірно,як була комсомолкою,то два прізвіща мала і стакан і *червоні труси*Десь у руских *портвейнщиків *70-х є мемуари

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
39 хвилин тому, Bliksss сказано:

я вже поправив, з Шепетівки вона...

Не сильно і помилився,там і з житомирщині є.Але основне-якщо зрадив і тебе замарали кровю,ти будеш до кінця.А останні,хто зрадив,той ще раз зрадить.Це не я ,це історик з Стефарда

Змінено користувачем igrok
Опубліковано
11 хвилин тому, Bliksss сказано:

тому, кількість вати вже і тоді була - пох...

Це ж аксіома.З заходу шли інженера,та архітектори (не погані),але ті,то там не зміг себе проявити.Я служив в СА при СРСР на БАМі,я я бачив як мости падали,полотно сповзало,бо той інженр забув что з*дєсь вєчная мерзлота*.Дебіл,забув-що би поставити просту лавочку -пів доби багаття палили,в в тих місця де ножки будуть.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
9 годин тому, Dima4s сказано:

Висновки дивні. особиво якщо слідкуєш за Бутусовим не тиждень. Донік пише, що бутусов лобіював хомчака. а хомчак розвалював армію. то все цікаво читати, але я багато разів чув Бутусова, який гнав на хомчака. якось не вяжеться...
ПРо те що бутусов готує опозицію до керівництва ЗСУ.. ну тоже такоє.. Дивився пару стрімів. ніразу не чув прямої критики. Стріми про проблеми і обстановку, а не про критику.
Якщо хомчак за одно з бутусовим, то чому зеленський хомчака два роки тримав...

А що бутусов зробив корисного для України, крім того що постійно як павлік морозов кричав про зраду, докричався до того, що зброї не давали перед вторгненням.І ще таке нескромне питання, на чиї кошти він живе, хто його фінансує?

• Cумний 1
Опубліковано
24 хвилин тому, alexvvv сказано:

А що бутусов зробив корисного для України, крім того що постійно як павлік морозов кричав про зраду, докричався до того, що зброї не давали перед вторгненням.І ще таке нескромне питання, на чиї кошти він живе, хто його фінансує?

тебе case_l вкусив?))
прям таки ізза бутусова не давали)

підстав замість порохоботів -бутусова.

• Cумний 1
Опубліковано (змінено)

Зимогір'я, Луганська область. Горить склад з боєприпасами

Змінено користувачем alexvvv
  • +1 2
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...