Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
46 хвилин тому, sergkots сказано:

Питання одне - хто та як допустив таке чмо до влади, хто отримає покарання за це (і яке).

100% раніше - такого не було, хто б міг подумати, "державний муж" і - краде, це пздц просто, от зелені довели країну...

Змінено користувачем Bliksss
  • Ха-ха 1
  • +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
2 хвилин тому, Bliksss сказано:

100% раніше - такого не було, хто б міг подумати, державний "муж" і краде, це пздц просто, от зелені довели країну...

А я раніше не так писав? Процитуєш мої інші слова?

Опубліковано (змінено)
8 хвилин тому, sergkots сказано:

А я раніше не так писав? Процитуєш мої інші слова?

я не наймався в твої біографи, за висєрами окремо взятими думками, на борді - слідкують ті - кому це цікаво.

P.S. По темі, що писав? Що так не було? Чи тільки за каденції Зеленського - так стало? 
Вибачай, але, я навіть Т.Г. Шевченка не все можу процитувати.... не те що тебе...

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 година тому, Bliksss сказано:

я не наймався в твої біографи, за висєрами окремо взятими думками, на борді - слідкують ті - кому це цікаво.

P.S. По темі, що писав? Що так не було? Чи тільки за каденції Зеленського - так стало? 
Вибачай, але, я навіть Т.Г. Шевченка не все можу процитувати.... не те що тебе...

То нащо ці відмазки що і при пороху так було. Я тобі більше скажу - це при всіх президентах було. Але колись має початись протидія цьому. То чому не зараз?

• +1 2
Опубліковано (змінено)
10 хвилин тому, sergkots сказано:

То чому не зараз?

А раніше - не виникала ця "ідея"?

Опубліковано
8 часов назад, volks сказал:

Ну так добровольці не безкінечні. Якщо вони ще впринципі є.

Недоработка "политотдела". 

По "политрукам" - это большая проблема у нас. Или "советские политруки- пенсионеры" или перепуганые "юристы"....

Опубліковано
38 хвилин тому, romanc сказано:

Недоработка "политотдела". 

По "политрукам" - это большая проблема у нас. Или "советские политруки- пенсионеры" или перепуганые "юристы"....

Не зрозумів 

Опубліковано (змінено)
1 година тому, sergkots сказано:

Я тобі більше скажу - це при всіх президентах було. Але колись має початись протидія цьому. То чому не зараз?

Я - цілком з тобою згоден, давай посадимо попереднього президента, щоб той що зараз - думав про наслідки...

Бо - той що був до нього, про наслідки - нікуя не думав. Так виходить? Я правильно зрозумів хід твоїх думок?

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
1 година тому, Bliksss сказано:

А раніше - не виникала ця "ідея"?

То ж і кажу - почитай що раніше писав. Бо я свою думку не змінив з того часу - я за верховенство права і невідворотність покарання.

Опубліковано
53 хвилин тому, Bliksss сказано:

Я - цілком з тобою згоден, давай посадимо попереднього президента, щоб той що зараз - думав про наслідки...

Бо - той що був до нього, про наслідки - нікуя не думав. Так виходить? Я правильно зрозумів хід твоїх думок?

Цитую:

1 хвилина тому, sergkots сказано:

я за верховенство права і невідворотність покарання.

Є різниця з тим що ти написав? Так отож. 

Опубліковано (змінено)

я за верховенство права і невідворотність покарання.

Тобто,  при парашенку не було верховенства права, чи - все було настільки було збс, що питання було не на часі?

P.S. не ображайся, просто - хочеться зрозуміти, чи ми з тобою, в тій самій країні ми жили з 2014 року, бо так кажуть, ніби був "Рай на землі",

потім -  "прийшли зелені і почалось "

Опубліковано (змінено)
2 часа назад, volks сказал:

Не зрозумів 

Недоработка мотивационного отдела армии. 

Заступник командира ... з виховної роботи- политрук по старому.

Как ты думаешь, почему у нас полковники так часто стали стреляться?

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
47 хвилин тому, romanc сказано:

Недоработка мотивационного отдела армии. 

Заступник командира ... з виховної роботи- политрук по старому.

Ну так, щоб політрук зміг їх обробити, їм треба якось в армію попасти.

48 хвилин тому, romanc сказано:

Как ты думаешь, почему у нас полковники так часто стали стреляться?

Не чув такого.

• +1 2
Опубліковано
3 годин тому, Bliksss сказано:

Тобто,  при парашенку не було верховенства права, чи - все було настільки було збс, що питання було не на часі?

P.S. не ображайся, просто - хочеться зрозуміти, чи ми з тобою, в тій самій країні ми жили з 2014 року, бо так кажуть, ніби був "Рай на землі",

потім -  "прийшли зелені і почалось "

Ну я ж не просто так кажу почитати, що я тоді писав. Мені за написане на борді при порошенку не соромно. Я так само відстоював те про що зараз пишу - про рівність перед законом всіх без винятків. 

Про нетерпимість до корупції, до використання влади для особистих цілей. Я так само не мовчав тоді як і тепер.

А от зі сторони прихильників зе я бачу те ж саме, що і прихильники по тоді писали. 

• +1 1
Опубліковано
15 часов назад, romanc сказал:

Потому что они не мотивированы воевать, а только как бы быстрей съе.аться, а от безнадеги  это сделать, бухают.

це ж наскільки треба мати низький інтелект, щоб не розуміти очевидних причинонаслідкових звязків ((( що якщо вони сьїбутся й кацапи дійдуть до їхніх домівок то Буч буде не десятки, а тисячі. Я збираю папку *злочини орди* зі всіма незаблюреними фото і відео того, що творять ті уроди на нашій землі. Показувати б цю папку кожному бажаючому сьїбатись й щоб представляв на місці цих людей своїх жінок, дітей, батьків, може б дійшло хоча б через одного

• +1 5
Опубліковано
8 часов назад, MANJAK11 сказал:

це ж наскільки треба мати низький інтелект, щоб не розуміти очевидних причинонаслідкових звязків ((( що якщо вони сьїбутся й кацапи дійдуть до їхніх домівок то Буч буде не десятки, а тисячі. Я збираю папку *злочини орди* зі всіма незаблюреними фото і відео того, що творять ті уроди на нашій землі. Показувати б цю папку кожному бажаючому сьїбатись й щоб представляв на місці цих людей своїх жінок, дітей, батьків, може б дійшло хоча б через одного

С такими способностями твое место на нуле в окопах. Да и в частях, приезжающих на доукомплектование с передка.

Нам приписали "политрука"  - "все пропало"

Опубліковано
11 часов назад, volks сказал:

Ну так, щоб політрук зміг їх обробити, їм треба якось в армію попасти.

Не чув такого.

А зомбоящик для чего? А тырнет?

А слышал какие потери и сколько в плену? А эта инфа дальше части не распространяется, и даже в части официально не оглашается.

Опубліковано

Макрон, Шольц і Драгі вже прибули (https://24tv.ua/makron-sholts-dragi-vzhe-pribuli-do-ukrayini-zmi_n2024293) до України. 

Очільники Німеччини, Франції та Італії теж катнулись Укрзалізницею

Цікаво чи привезли щось позитивне чи будуть наполягати на Мінську 3?

Опубліковано
44 хвилин тому, S30 сказано:

Приїхали зберігати морду ліца хуйлу.

Якщо розібратись, їм - покую, що тут буде і як тут буде, але, підтримують нас, а не хуйло, чи не так?

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Ага, їм "покую" на нас, на "добриво" з ерефії, але не на її енергоносії. А щоб були енергоносії з рашки і відповідно дупа в теплі треба щоб тут (в Україні) було так як хоче вона (рашка). Інакше бізнесово нецікаво виходить.

Стосовно хто кого підтримує , це якщо розібратись -  Брити, Штати, Польша, прибалти і ще декілька країн. Франція мусить зберегти свою фізію бо Будапештський меморандум хоч до чогось таки змушує, німці з 2014 замазані (формула штанмаєра)бо лягли під рашкуі розставили ноги і без неї якось дупа мерзне. Італія просто переживає за свій бізнес в рашці. Коротше на словах будь-кого можна підтримувати і трішки накинути матеріально щоб виглядало правдоподібніше. Плюс стрьомно отримати купу емігрантів із-за кризи голоду ну і ще ряд стрьому якого не хотілося б мати європі.

І чого ти вирішив що хуйла не підтримують? Ще й як. Франки обладнанням поза санкціями з 14-го, аж смердить. Вся електроніка їх "аналоговнєт" практично вся французька. Німаки імпорт з рашки збільшили в останні місяці відсотків на 50. А це все спонсорування війни. Це якщо коротко. Так що приїхали професіонали з питання "як рибку зїсти і на куй не сісти". Побачим чим закінчиться це турне.

Відразу попереджу. Вибач, пруфів давати не буду. Шукай сам, якщо вважаєш що я не правий.

PS Як би ми постачали те що вони мають з рашки, а рф була боса з імперськими амбіціями на території, то вони б її (рашку) перші сцяними тряпками закидали.

Змінено користувачем S30
  • Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
6 годин тому, romanc сказано:

А слышал какие потери и сколько в плену? А эта инфа дальше части не распространяется, и даже в части официально не оглашается.

До тисячі захисників: Арахамія назвав щоденні втрати ЗСУ вбитими та пораненими

Деталі: Під час поїздки до Вашингтону Арахамія сказав, що втрати вбитими українських військових становлять у середньому від 200 до 500 чоловік, не кажучи про значну кількість поранених.

https://www.pravda.com.ua/news/2022/06/16/7352792/

• Cумний 3
Опубліковано (змінено)
47 минут назад, case_l сказал:

До тисячі захисників: Арахамія назвав щоденні втрати ЗСУ вбитими та пораненими

Деталі: Під час поїздки до Вашингтону Арахамія сказав, що втрати вбитими українських військових становлять у середньому від 200 до 500 чоловік, не кажучи про значну кількість поранених.

https://www.pravda.com.ua/news/2022/06/16/7352792/

Каждый раз разные цифры. То 60-100, потом 100-200, теперь 200-500. Это за 100дней по среднему 35000.

В первые дни были б0льшие потери.

Если уже озвучивать, то конкретную статистику, а то орков считают поголовно.... а пленные входят в эту 1000в день?

Змінено користувачем romanc
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...