Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В СМИ появилась информация о возможном использовании «Зарина» в Мариуполе

Клиническая картина воздействия «Зарина» на человека:
Первые признаки воздействия зарина (и других БОВ нервно-паралитического действия) на человека — выделения из носа, заложенность в груди и сужение зрачков. Вскоре после этого у жертвы затрудняется дыхание, появляется тошнота и усиленное слюноотделение. Затем жертва полностью теряет контроль над функциями организма, её рвёт, происходит непроизвольное мочеиспускание и дефекация. Эта фаза сопровождается конвульсиями. В конечном счёте жертва впадает в коматозное состояние и задыхается в приступе судорожных спазмов с последующей остановкой сердца.

Ждем официальных комментариев по этому поводу...

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)

13 хвилин тому, toj_tu сказано:

як тільки на зелень чи місцевих коломойчиків рявкнеш

то - не "рявкай", зроби щось сам...

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
22 минуты назад, Bliksss сказал:

P.S. Мінус на борді, просто щоб виразити свою незгоду з думкою опонента...

Точно опонента чи я невірно прочитав?
А зробив я точно набагато більше ніж ти.

Змінено користувачем toj_tu
  • Ха-ха 1
  • -1 4
Опубліковано (змінено)
7 хвилин тому, Nana сказано:

А ви панікуєте від таких новин? То пробачте, що налякала..

Яка паніка? Просто, це вже писали, про можливу хіматаку....

До того ж, мав на увазі, якщо вже так конкретно розписали дію цього "газу", то могли б, хоч трохи - розказати про можливі засоби застереження... але, вочевидь, все зводиться до банального копіпасту... Чи, цього в "телеграмі" ще не написали?

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
26 хвилин тому, Nana сказано:

А ви панікуєте від таких новин? То пробачте, що налякала..

паніка і страх - різні речі...

Опубліковано
On 01.04.2022 at 19:21, paksivatova сказано:

А далі війна буде на сході,а решта країни поступово буде повертатися до життя

:0016::0016::0016: ( думав дві неділі про цю фразу) і як я бачу ,зараз більшості ,не зруйнованих і не окупованих територій , одним словом всім , більшості, похуй.

• +1 4
Опубліковано
18 минут назад, Alex S сказал:

:0016::0016::0016: ( думав дві неділі про цю фразу) і як я бачу ,зараз більшості ,не зруйнованих і не окупованих територій , одним словом всім , більшості, похуй.

Всім не може бути похуй,бо воююча краіна це краіна без перспектив

Життя продовжується,бо ми ще живі.Тому вчимося виживати в нових умовах

• Дякую! 1
  • +1 3
Опубліковано
14 минут назад, paksivatova сказал:

Всім не може бути похуй,бо воююча краіна це краіна без перспектив

Життя продовжується,бо ми ще живі.Тому вчимося виживати в нових умовах

По інсайдах в кафешках типу ідеаліст і бар елевен виручка зараз більша чим була до війни, тому якби було не по, то краще кинути на благу справу чим на чашку кофє. І думаю, що це не поодинокі випадки в загальному по країні. Насправді багато людей старається жити типу нічого не трапилось. 

• +1 3
Опубліковано
1 час назад, Alex S сказал:

Жизнь будет продолжаться, я присылал видео, в Марике на Восточном уже дворы убирают, грядки с цветами вскопали, а в 4 км идет оборона Азовстали....

• +1 2
Опубліковано
5 хвилин тому, romanc сказано:

Жизнь будет продолжаться, я присылал видео, в Марике на Восточном уже дворы убирают, грядки с цветами вскопали, а в 4 км идет оборона Азовстали....

місцеві вже себе в днр відчувають?

Опубліковано (змінено)
4 минуты назад, alexvvv сказал:

місцеві вже себе в днр відчувають?

Пристосовуються. Атб открыли на Восточном, от генератора. Подробностей не знаю. Обзаводятся карточками феникса, чтоб была связь. Берут гуманитарку. Покинуть Марик все сложнее, особенно в сторону Украины.

Я думаю выехать смогла только треть города.

Змінено користувачем romanc
  • +1 2
Опубліковано
50 минут назад, Arden сказал:

По інсайдах в кафешках типу ідеаліст і бар елевен виручка зараз більша чим була до війни, тому якби було не по, то краще кинути на благу справу чим на чашку кофє. І думаю, що це не поодинокі випадки в загальному по країні. Насправді багато людей старається жити типу нічого не трапилось. 

Думаю ті,хто підняв ціну оренди з 8 до 28 теж на благу справу нічого не дають.

Не можу уявити,як можна жити типу нічого не сталося... 

Опубліковано
6 хвилин тому, romanc сказано:

Канєшна будєт, а чьом речь! Я не хотів тобі відповідати ,бо сенсу цього не бачу… А зараз запитаю - грядки зачем капают? Не переможців готуються зустрічати? Гуманітарку кцп вже отримали? Рублі всі отримали? Чи для того треба щось зробити? Мабуть ,, інтерв’ю ,, треба дати потрібне?  Як вони зараз і активно роблять від бомжа до мерії ?  Чи вже після референдума  рублі роздадуть?Я писать довго зара не буду. Багато де жив ,багато де їздив ,багато по роботі з різних регіонів людьми пересікався і пересікаюся. Відповідь про сучасне населення Волновах, Маріуполів і Лисичанськів цікавить? -  Хуїта! Сєпарська хуєта! Всі хто мали бажання - всі сїбали хоча б в Київ і Київську обл. Хуєта, як той оператор ( що ти казав) на машинє с краснодарскімі номєрамі. Він фоткав навіщо? Чого ти не договорюєш? Щоб показати што укропи з марікам или горадам єго дєтства сдєлалі? Хуєта сєпарська ,яка не допомагала Азову ніяк,  а то й навпаки була навідником орків,якби це було як в Сумах, Чернігові, Харкові , коли місцеві мешканці тупо приєднувалися долав зсу,- то люди не стікали б кров’ю ,їх би не труїли хім зброєю, і вони не воювали б 4 неділі трофейною зброєю. Ти якогось вялого на форумі Луцька оселився - то знай ,що тут ( як і в Хмельницькому, Тернополі, Рівному …. навіть в Кременчуці, Полтаві, Дніпрі, тощо,такого ніколи не було б.  Так що ,я від себе скажу, за тих маріків ,закрий вже їбало і не пизди ! 

• +1 6
  • -1 3
Опубліковано
16 хвилин тому, romanc сказано:

Пристосовуються. Атб открыли на Восточном, от генератора. Подробностей не знаю. Обзаводятся карточками феникса, чтоб была связь. Берут гуманитарку. Покинуть Марик все сложнее, особенно в сторону Украины.

Я думаю выехать смогла только треть города.

Так так, привикают… 

• +1 2
  • -1 1
Опубліковано
8 хвилин тому, Alex S сказано:

Ти якогось вялого на форумі Луцька оселився - то знай ,що тут

там він того і звалив з такого Маріуполя

• +1 1
Опубліковано
2 минуты назад, Alex S сказал:

Канєшна будєт, а чьом речь! Я не хотів тобі відповідати ,бо сенсу цього не бачу… А зараз запитаю - грядки зачем капают? Не переможців готуються зустрічати? Гуманітарку кцп вже отримали? Рублі всі отримали? Чи для того треба щось зробити? Мабуть ,, інтерв’ю ,, треба дати потрібне?  Як вони зараз і активно роблять від бомжа до мерії ?  Чи вже після референдума  рублі роздадуть?Я писать довго зара не буду. Багато де жив ,багато де їздив ,багато по роботі з різних регіонів людьми пересікався і пересікаюся. Відповідь про сучасне населення Волновах, Маріуполів і Лисичанськів цікавить? -  Хуїта! Сєпарська хуєта! Всі хто мали бажання - всі сїбали хоча б в Київ і Київську обл. Хуєта, як той оператор ( що ти казав) на машинє с краснодарскімі номєрамі. Він фоткав навіщо? Чого ти не договорюєш? Щоб показати што укропи з марікам или горадам єго дєтства сдєлалі? Хуєта сєпарська ,яка не допомагала Азову ніяк,  а то й навпаки була навідником орків,якби це було як в Сумах, Чернігові, Харкові , коли місцеві мешканці тупо приєднувалися долав зсу,- то люди не стікали б кров’ю ,їх би не труїли хім зброєю, і вони не воювали б 4 неділі трофейною зброєю. Ти якогось вялого на форумі Луцька оселився - то знай ,що тут ( як і в Хмельницькому, Тернополі, Рівному …. навіть в Кременчуці, Полтаві, Дніпрі, тощо,такого ніколи не було б.  Так що ,я від себе скажу, за тих маріків ,закрий вже їбало і не пизди ! 

Не все так однозначно в Маріуполі.

• +1 2
Опубліковано
1 хвилина тому, paksivatova сказано:

Не все так однозначно в Маріуполі.

В мене всі сайти кцп відкриваються- я бачу як там все неоднозначно.

• +1 4
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...