Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
1 минуту назад, volks сказал:

А Росія не думає, що в такому випадку Бойку доведеться прем'єрствувати виключно з бункера???

хуйло відірваний від реальності, він же не користується інтернетом, читає, лише ті вибірки, що йому приносять, а хто їх складає?

Правильно сказав Макаревич

Цитата

Чтобы так обосраться в расчётах, надо вообще не видеть реальной картины происходящего. А если ты её не видишь - как ты правишь?

• +1 2
Опубліковано
54 хвилин тому, nickel сказано:

Хто з олігархів в Україні і як допомагає армії у час війни?

Зверніть увагу - коломойський мовчить і не чути щоб допомагав.

Тепер питання по Палиці - він публічно що про війну казав? Лише його фонд щось написав і все - сам він мовчить.

Робіть висновки.

• Ха-ха 1
Опубліковано

стосовно карт, які гуляють по інтернету - цей чолов'яга пояснює, що це не "контроль" а лиш пересування військ орків https://twitter.com/Nrg8000/status/1500810470688985091/photo/1

Спойлер

image.thumb.png.79524000b5a76c214113514fb0c7eea7.png

рекомендую його пости в твіттері до перегляду

Опубліковано
1 хвилина тому, sergkots сказано:

мовчить, але на оборону Дніпра - грошей не шкодує, так само як і за голови орків. Просто, він вже давно не світиться публічно, та й змінився дуже, навіть зовні.

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, Bliksss сказано:

мовчить, але на оборону Дніпра - грошей не шкодує, так само як і за голови орків. Просто, він вже давно не світиться публічно, та й змінився дуже, навіть зовні.

він вже в 14 обіцяв гроші за голови орків))

Опубліковано
34 хвилин тому, pasha1207 сказано:

броніки підуть до Росії, а не до нас

цілком імовірний сценарій - рашка може піти на все, щоб лишити нас будь-яких постачань

Опубліковано
1 минуту назад, sergkots сказал:

Тепер питання по Палиці - він публічно що про війну казав? Лише його фонд щось написав і все - сам він мовчить.

Робіть висновки.

Я спеціально лінк дав, без своїх коментарів. Але раз ми вже починаємо розбирати, то Петя з 30 кулеметами, бовтається в рейтингу нижче рівня Новінського. Роблю висновок, що для Петі, неприйнятно допомагати Зеленському у війні, тому що свій рейтинг важливіший. Клав він на Україну.

У Коломойського все арештовано, йому за рішенням суду дають, здається, 30 000 євро на тиждень на прожиття. А Палиця сказав: конкретика після війни, можливо він і помагає, як і в 2014 році. Рано робити висновки. 

• +1 4
Опубліковано
4 хвилин тому, Dima4s сказано:

він вже в 14 обіцяв гроші за голови орків))

за 14-й нічого не скажу, а зараз інфа від друзів з Дніпра, які мають "деяке відношення"...

подробиці - зайві, враховуючи обставини

• +1 1
Опубліковано
6 хвилин тому, nickel сказано:

Але раз ми вже починаємо розбирати, то Петя з 30 кулеметами, бовтається в рейтингу нижче рівня Новінського.

А ці його промо ролики з тими кулеметами, на евакуація з - це якийсь трешак. Як десь в совку.

• +1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, nickel сказано:

Я спеціально лінк дав, без своїх коментарів. Але раз ми вже починаємо розбирати, то Петя з 30 кулеметами, бовтається в рейтингу нижче рівня Новінського. Роблю висновок, що для Петі, неприйнятно допомагати Зеленському у війні, тому що свій рейтинг важливіший. Клав він на Україну.

У Коломойського все арештовано, йому за рішенням суду дають, здається, 30 000 євро на тиждень на прожиття. А Палиця сказав: конкретика після війни, можливо він і помагає, як і в 2014 році. Рано робити висновки. 

За пороха не скажу нічого - не слідкую. Якщо це дійсно так то пздц його рейтингу.

По арештах це фількіна грамота, тому що:

3 хвилин тому, Bliksss сказано:

за 14-й нічого не скажу, а зараз інфа від друзів з Дніпра, які мають "деяке відношення"...

Плюс не проблема створити нове підприємство (не під арештом) щоб гроші виводити - у нього і досвіт і специ по цьому є. Старі держ підприємства знову під його контролем і знову збиткові.

Опубліковано
7 хвилин тому, Bliksss сказано:

думаю зараз він куди більше зацікавлений. красти він може тілкьи при українській владі.

Опубліковано (змінено)
3 хвилин тому, Dima4s сказано:

думаю зараз він куди більше зацікавлений. красти він може тілкьи при українській владі.

нормальному єврею - по*уй при якій владі

Змінено користувачем Bliksss
  • Ха-ха 5
  • +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Bliksss сказано:

нормальному єврею - по*уй прия якій владі

Ну так згадайте, що він казав рік чи два тому.

Опубліковано (змінено)
12 минут назад, sergkots сказал:

Плюс не проблема створити нове підприємство (не під арештом) щоб гроші виводити - у нього і досвіт і специ по цьому є.

Ти думаєш якщо створити нове підприємство, то на рахунку гроші самі з'являться? 

Цитата

Старі держ підприємства знову під його контролем і знову збиткові.

Воно то так, але раніше він міг з усіх своїх бізнесів по ниточці висмикнути, і голому сорочка виходила, а зараз все під арештом. Просто врахуй це. Його доходи не ті, що у 2014 році і він ще й, виявляється, в Дніпрі допомагає, хоча для мене це також несподіванка.

Читав пару останніх інтерв'ю Коломойського, він на половину запитань не дає відповіді, вірніше відповідає однаково: мої лондонські адвокати заборонили мені публічно говорити на цю тему. Скоріше це пояснює його теперішнє мовчання, бо він по життю троль і потролити ворога для нього завжди було в задоволення.

Змінено користувачем nickel
Опубліковано

Дивлячись як вигрібає кацапня, можу сказати, що другу світову без українців, кацапи би просрали однозначно, хай би як там хуйло історію не переписував. А тому "можем павтаріть" вони сьогодні не можуть.

• +1 7
Опубліковано
16 минут назад, nickel сказал:

Дивлячись як вигрібає кацапня, можу сказати, що другу світову без українців, кацапи би просрали однозначно, хай би як там хуйло історію не переписував. А тому "можем павтаріть" вони сьогодні не можуть.

виграли українці, а кацапи так трохи помогли.

• +1 1
Опубліковано
4 минуты назад, nickel сказал:

Палиця, що на Борді зареєстрований? Не встигли згадати, як вже стаття є :)

Журналізди з волиньн'юз є.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано

На дебатах у японському парламенті прем‘єр-міністр Фуміо Кісіда сьогодні заявив, що Курильські острови (нині в складі РФ) - споконвічні і невіддільні японські території.

• +1 5
Опубліковано
17 хвилин тому, Black Overlord сказано:

Цікаве спостереження від дружини. Каже, дивлюсь я на наших бійців -  всі вони гарні крепкі мужики, дуже багато реальних красавчиків, з зовнішністю, як у голівудських акторів.

У той же час дивиться на фото і відео з полоненими кацапами - всі якісь такі дефективні уроди та чухани, що здається, що то діти інцесту. Реально, як сімейка з "Поворот не туди". Навіть з середньою зовнішністю - таких мало.

А хіба українки не гарніші за кацапок?    

• +1 1
Опубліковано (змінено)
15 минут назад, case_l сказал:

А хіба українки не гарніші за кацапок?    

Значно гарніші, особливо якщо брати до уваги мешканців Сибіру та Уралу. Навіть серед кацапів є вираз - "уральская низкожопка". Це жінки з дуже короткими ногами та непропорційно великим та "заниженим" задом.

Змінено користувачем Black Overlord
  • Ха-ха 4
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...