Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 годин тому, zverexe сказано:

хтось вкурсі чи можна перетнути кордон чоловікові за наявність документів пмж в ЄС? Можливо хтось з форумчан перетинав

Не можна.

• +1 1
Опубліковано
6 годин тому, Dima4s сказано:

якщо він громадянин України від 18 до 60 і не має білого білета з виключенням з обліку,  нікуди не випустять

Тобто якщо я непридатний в мирний час і обмежено придатний в військовий час і знятий з військового обліку то я виїзний?

Опубліковано (змінено)
25 minutes ago, Gendruk said:

Тобто якщо я непридатний в мирний час і обмежено придатний в військовий час і знятий з військового обліку то я виїзний?

Ніт, 

обмежено придатний

Змінено користувачем Fahrenheit
Опубліковано
34 хвилин тому, Gendruk сказано:

знятий з обліку і виключений з обліку це різні речі.
дивись статтю. якщо стаття по якій знятий має букву " а" або без букви, то більш за все що випустять. на 100% можеш глянути номер статті в законі. там табличка і до кожної статті пише чи випустять.
наприклад якась там "стаття 42а".  якщо а- то випустять. а от 42б чи 42в вже ні.

• +1 1
Опубліковано
20 хвилин тому, Dima4s сказано:

знятий з обліку і виключений з обліку це різні речі.
дивись статтю. якщо стаття по якій знятий має букву " а" або без букви, то більш за все що випустять. на 100% можеш глянути номер статті в законі. там табличка і до кожної статті пише чи випустять.
наприклад якась там "стаття 42а".  якщо а- то випустять. а от 42б чи 42в вже ні.

Дякую, спитав ради цікавості.

Опубліковано
1 година тому, Gendruk сказано:

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1109-08/print1487078353429940#Text

Там є таблиця, шукай свою статтю і читай. Якщо коротко, то щоби виключили з військового обліку, то треба бути вже зовсім глибоким інвалідом. Всі інші у воєнний час - придатні.

Опубліковано

доречі цікава штука, як там жінки які боряться за те щоб бути на рівні з чоловіками користуються моментом евакуюватись чи якщо чоловікам неможна то й вони не їдуть :D

• Ха-ха 1
Опубліковано
14 годин тому, Gendruk сказано:

Картоплю ж можеш чистити?

• +1 1
Опубліковано
20 часов назад, Gendruk сказал:

щоб була перемога потрібно щоб дуже добре працював тил, а роботи в тилу знайдеться завжди, від стірки одежи солдатам до готування їсти та копання окопів.

• Дякую! 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...