Перейти до змісту

Спокійна робота в Польщі.

Invoker

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Щойно, Invoker сказано:

Добре , в кожного своя правда, я тут тільки для того щоб запропонувати нормальну роботу людям котрим цікаво )

Це чудово.

ТІльки не кажи, що вакансія платна! :)

• Відповідей 70
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
54 минуты назад, volks сказал:

А в середньому?

Так твердо сказати зараз і не зможу. Сильно плаває. Можу підрахувати середньо по нинішнім преміях/ставках на теоретичних 21 день. Можу зробити підрахунок с/з за рік. Але багато відмінностей від лінії/замовлень. В 2019 сміливо міг заявити 12+/-. В 2020 10+/-. Зараз важко так вибрати

Прикинув:в повний місяць(21 день), при максимальній премії на лінії( на модулях менша), одному тижні нічних та одному другої зміни, премії за дисципліну( вводять з цього місяця) чистими 14500. Ще зверху може бути кваліфікація 300-600 грн. Більше тільки в періоди "завалу". Наші славні керовніки теж не дурні, і користуються всілякими дірками щоб не доплатити, так що адекватної оплати за шостий робочий день нема чого чекати. Спочатку пхають перенесення/відпрацювання робочих днів. Осінню працювали за кінець грудня, зараз, як треба за серпень) За них платять тільки премію, ставку колись, як прийде міфічний відпрацьований день

Опубліковано
9 минут назад, Zheny@ сказал:

Це чудово.

ТІльки не кажи, що вакансія платна! :)

Та ні не платна, документи і виклики всі безкоштовно , подачі на карти і воєвуди все безкоштовно.

Опубліковано
22 минуты назад, Cniperman сказал:

Але багато відмінностей від лінії/замовлень. В 2019 сміливо міг заявити 12+/-. В 2020 10+/-. Зараз важко так вибрати

10000 грн ? Чи що це за цифри?

Опубліковано
1 минуту назад, Zheny@ сказал:

ну не долари ж !

Яка зараз мінімальна оплата в годину? 14.5 злот? Це 17000грн за 21 день. Чи в них своя математика?

Опубліковано
1 минуту назад, weldermaster сказал:

Яка зараз мінімальна оплата в годину? 14.5 злот? Це 17000грн за 21 день. Чи в них своя математика?

Це було відсилка на шуберт, наш місцевий.

Автору зсилалось на невелику різницю між заробітками польськими та місцевими. 

Опубліковано
2 хвилин тому, weldermaster сказано:

Хлопчина планує їхати, то поляк озвучив йому 15,11зл/год.

Рахуй 10 год день і субота 6.

В середньому 240-250 годин. 240*15,11=3600 мінус житло. і мінус скільки проїсиш / прокуриш / проп'єш.

Опубліковано
9 часов назад, Invoker сказал:

По грошам шо виходить , якшо ви відходили повний місяць без пропусків то ви отримаєте 17-18 тисяч гривень

На кромберзі місяць без пропусків 13-15. Але ж ключовим залишається питання чи буде можливість відходити повний місяць

Опубліковано

І ще є таке питання з яким я ще не розібрався. Хто в курсє. Карту побиту швидше видають в таких малих містах як той Пруднік чи в великих містах, напр. Варшава? Чи це від розміру міста не залежить?

Опубліковано
Щойно, weldermaster сказано:

І ще є таке питання з яким я ще не розібрався. Хто в курсє. Карту побиту швидше видають в таких малих містах як той Пруднік чи в великих містах, напр. Варшава? Чи це від розміру міста не залежить?

Імхо, не залежить.

Це на зразок воєвудського запрошення. Воно видавалося за підписом воєвуди, фактично очільником області.

Тут це +- так само.  Буде злежати від конкретного воєвудства. Від кількості "замовлень".

Я поцікавлюся.

Опубліковано
6 часов назад, weldermaster сказал:

Якщо наприклад взяти популярні воєвудства , Варшава, Краків, Вроцлав, Гданьськ і тд і тп, то ясно що довше буде робитись карта, конкретно на скільки довше то ніхто не скаже, але це так. У нас в Опольским воєвудстві карту людина отримала за 5,5-6 місяців, я маю на увазі вже сам пластик.

Опубліковано
7 годин тому, Cniperman сказано:

На кромберзі місяць без пропусків 13-15. Але ж ключовим залишається питання чи буде можливість відходити повний місяць

Ну і виходить приблизно те ж саме, що ТС пропонує. Який сенс з Луцька їхати хз куди на таку зп...

Опубліковано
17 минут назад, volks сказал:

Ну і виходить приблизно те ж саме, що ТС пропонує. Який сенс з Луцька їхати хз куди на таку зп...

Хто не має своєї квартири і знімає її тут в Луцьку то спокійно може їхати. Рік побувши там, можна пробувати рухатися далі. Для старту це не погана робота.

Опубліковано
35 минут назад, Invoker сказал:

В таких маленьких містах є садочки жлобеки (яслі) ? Чи ви не цікавилися таким питанням?

Опубліковано
13 минут назад, weldermaster сказал:

В таких маленьких містах є садочки жлобеки (яслі) ? Чи ви не цікавилися таким питанням?

Можу сказати саме за Пруднік, так є садочки і для немовлят теж.

Опубліковано
4 хвилин тому, volks сказано:

Можна сидіти там цілий рік без виїзду?

Ти бачив мій скріншот з Вайбера?

Опубліковано
В 07.02.2022 в 09:21, Zheny@ сказал:

Ти бачив мій скріншот з Вайбера?

Тобто візу дають на два роки, я вірно зрозумів? Бо запрошення то одне, а як з візою?

Опубліковано
14 минут назад, Snark сказал:

Тобто візу дають на два роки, я вірно зрозумів? Бо запрошення то одне, а як з візою?

Зараз зробили простіше. Їдеш по запрошенню, там оформляєшся і подаєш на карту тимчасового побиту яка терміном 2 роки. Виходить вообще бімба. Поляки молодці. 

По карті тимчасового побиту можна міняти роботодавця.

Опубліковано
3 годин тому, Snark сказано:

Віза і видається на основі запрошення на роботу.  без запрошення не дадуть візу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...