Перейти до змісту

Де купити?

nickel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чергова нєвєста запросила малого завтра на день народження і подарунок, виявляється, вже обговорений. Слава богу не айфон, але часу на пошуки немає. Де є в наявності саме таке рожеве тигреня-плед-подушка?

6117145388.thumb.jpg.8bf26dd8a27fe78d194eb71bed1b5a77.jpg

Ну і раз вже є така тема, то де можна купити на місці "жуліка" (патрон-розетку)?

878000186-0@2x.thumb.jpg.f0e17e61a39b576e6d6d76cf7afd029d.jpg

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Вибачте що я в цій темі, теж запитаю (не хочу створювати нову, а назва цієї мені підходить :rolleyes:)

Під час сьогоднішньої грози напевно згорів блок живлення до монітора (LG 19V 2.53A (6.5*4.4 ) . Візуально з ним все ок, але не працює.

Вони взагалі ремонтуються чи потрібно просто придбати новий? Якщо придбати, то в Луцьку де таке продають чи замовляти?

Опубліковано
7 хвилин тому, natalka) сказано:

Вибачте що я в цій темі, теж запитаю (не хочу створювати нову, а назва цієї мені підходить :rolleyes:)

Під час сьогоднішньої грози напевно згорів блок живлення до монітора (LG 19V 2.53A (6.5*4.4 ) . Візуально з ним все ок, але не працює.

Вони взагалі ремонтуються чи потрібно просто придбати новий? Якщо придбати, то в Луцьку де таке продають чи замовляти?

Якщо не вийде придбати точно такий,  то точно можна заюзати ноутбучний на 19 вольт і більший ампераж.  Також,  швидше за все, 19,5 вольтові теж підійдуть (ця напруга в багатьох блоках,  і можна дешево купити).  При цьому, мабуть, доведеться штекер ваш перенести на новий БЖ. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...