Перейти до змісту

Всеукраїнськоий фестиваль української альтернативної музики «Бандерштат-2008»

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Скоро!

Це буде повстанський квест, будете їздити по лісі, заміновувати мости, шукати схрони, лазити по деревах і ому подібне :)

• Адміністратори
Опубліковано

Ну я як завши. Підтримую. Люблю усілякі тематичні покатухи :)

Опубліковано

Значицця так...

О 8:30 збираємося біля Лесі , котора Українка, і рулим стрункою колоною по місту. Далі виїжджаєм до Гаразджи, табір "Сонячний", де нас чекатиме шоу-дійство "Бандерштат". Гуртуємось у банди (скіко в банді рил пока не знаю, визначип по ходу) і стартуєм квест повстанський, сміло і задорно :horse:

Бажання капітанів мати розум в картах (не в тих, шо грають, а в топографічних) і компаса хоть раз в руках вертіти, шоб міг знайти де південь , схід, а також ближче кооператива з пивом. Будем на байках в лісі йожиків ганяти, по деревАм карабкатись, мов мавпи, шо банани на соснах шукають, а також їздити по стежкам очманіло, стріляти в банки і шукати шось ... придумаєм , не сцать! (хто буде трускавки та квіти тирить в насєлєнья - рівняєцця до ворогів народу й так само підлягає страті шляхом повішання на вербі )

Сьогодні був я там, у лісі, з'їздив до холєри кілометрів, так шо готуйтесь, чистьте цепи, мажте шмайсери,( також прасуйте мешти - гігієна ж!) і вйо в неділю смажити ковбаски ! Але до того мусім їхать квест, шоб всі дізнали приткість та смєкалку наших козаків на біциклах :sm110:

Усьо по ходу, далі будем бачив.

Опубліковано

А сьогодні хтось їде на фестиваль? Дуже хочеться послухати музичку, але самій страшно.

Опубліковано

Сьогодні багато хто їде, але здебільшого не велосипедами. В основному через дощ.

А з досвіду перебування на Тарасі Бульбі: після шестигодинного концерту ой як не хочеться крутити педалі...

Хоча все можливо. Ближче до 17 будем визначатись.

Опубліковано

завтра не буде дощів, хіба маленький хвилин 15 покапає і то зранку.

я може теж би поїхав сьогодні ввечері.

Опубліковано

тиць

Взагалі з назвою начудили... хоча, в принципі, мені пофік, як то назвуть. Аби всім було добре :sm128:

Завтра о 9:00 старт!

Опубліковано

Ну шо? гисметео не на@б@ло, сцуко дощ! :)

Но ми ж українці, шо нам той дощ! :)

Шо , квест проводити, бо я не знаю, то буде повний ахтунг, атвєчаю!

Я вчора ставив ввечорі КП - дороги в лісі - повний ацтой, пару раз навернувся, а малий зі мною їздив, то пєтуха зломив на байку... карочі ж@па... сьодні буде гірше...

Опубліковано

Зранку не виїжджав.....

Дощ сцуко, + треба було б Флай веї знімати...... бо на них в мокрому лісі ЖОППА........

А вдень все-таки зганяв на Бандерштат подивитися в Гаразджу.......

Вибачте на слові, ГІВНО.............

Не сподобалось. Музика ще може бути, але слова....... ПРОСТО ПІЗ......ЄЦ..

Опубліковано

чесно зізнаюсь, не приїхала через дощ, хоча в половині сьомої вже пила каву і збиралась морально.

вечірком каталась, на фестиваль навіть не заглянула, бо в голові було одне: певний кілометраж і певний темп.

Опубліковано

На фестивалі був...правда під вечір, в суботу повертався дамой в дощ, повністю був налаштований крутити в дощ, бо цілу суботу відкатав при аналогічній погоді, але майже під самим будинком проколов заднє колесо, як оказалось клей висох а запасної камери не було, цуко. Прийшлося чекати поки відкриється перша вело-точка на Варшавці А тоді вже пізно було в центр рватись, профтикав вже вас...Від концерту був в шоці, помилка резидента вапше ацтой ( навіть з великої букви не пишу ) вийшло обдуте оббухане чудо, з підведеними чорним очима, в жіночих шмоткахЄ все в обліпку, одні кості, помурчало собі під ніс, і поділось...а перед ним чувак там волав, а всі головами трусили, на деяку мить мені здалось шо я попав в ад, аж волосся дибом стало, але пиво трохи зглажувало обстанівку. Що вразило, перед сценою, була величезна площадка багнюки справжнісінької(ну так дощ два дні йшов) так от вони всі там скакали, матиляли патлами і волали...На довго мене не вистачило, башка заболіла і я попер дамой. На Рівненський зустрів Лілю з Лєксом, він бідолашка проколов колесико щойнопридбаного шосера, і явно був в не в захваті...Але все закінчилось добре...Бандершат рулить...

Опубліковано

Бортирував руками новісінькі безкордові Детонатори без монтажок.... ключами від дверей... інакше не злазили.

Прямо на Рівненській.... а навпроти шарились курви.... РАМАНТІКА БЛЯ........ :):_17::_16:

Ще й гуму не так вдів... МАТЬ МАТЬ МАТЬ...... темно було [censored]....... прийшлося ще раз знімати.

Другий раз проколююсь скобою від степлера. ПЛЯ.... Захисний прошарок цій суці.... по барабану.... ввійшла в 8 атмосферний Детонатор як гарячий ніж в масло.

Порада для всіх... !!!!

Коли зупиняєшся біля обочини, краще за все ...... ЗРАЗУ ЗІЙТИ З ВЕЛА........ а не розмовляти по телефону сівши на раму......!!!

Опубліковано

want some real street video? :_20:

nice relax

http://rutube.ru/tracks/916140.html?v=8f68...50f846bb32b9d15

back to home

http://rutube.ru/tracks/916216.html?v=c4e0...dbe18f6b57b12ca

З.І. Вибачайте поки що за галімі ракурси, тільки но намагаюсь звикнути до камери.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...