Перейти до змісту

Невже пересічний українець справді бидло?

Keter

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Знов якийсь графоман на фоні хронічної відсутності сексу і розладу шлунка взявся за перо. Обізвав всіх хамами і бидлом і звернув увагу шановних читачів, шо в Піндосії парядок, не то шо у нас. Чергова беззмістовна маячня на тему "життя - гівно, люди тоже гівно". І таке поєднання неприємного з не дуже корисним автор статті бачив тільки на теренах рідної неньки України. Традиційно отримала графоманським пером нижче спини сучасна молодь, яка тільки тим і займається що бабусьок на лавочках підсовує, щоб смачно покурити їм в обличчя.

Нізачот

Андрію ПЕТРИКУ за старперські скарги

"Волинськи новинам" за публікацію (та ще й в розділі "аналітика". Мдя... Грунтовний аналіз)

топікстартеру за постінг сього ....

Опубліковано

2 Keter --- я можу тобі такі приклади навести з нашої "толерантності" що волося посивіє у того "Андрій ПЕТРИК" і випаде назавджди. То що він в своїї статті написав, то дитячий сміх...............

Keter пойми в залежності через яку призму людина дивиться на життя, те ї вона бачить! В одному випадку, людині, події можна побачити те що хочеш, хтось побачить позитив, а хтось негатив. Все залежить що ти хочиш побачити в людях :)

Опубліковано

Не будемо кривити душею, більшість написаного в статті дійсно правда. Чого-чого, а бидла в нас вистачає.

Опубліковано

Мда.. навіть тут і то його обісрали. Що вміємо, то вміємо.

Краще би прочитали і взялися за самовиховання... Чи може хочете сказати, що у нас таких людей мало?

Всі ж колись або і зараз смітять на вулиці... Викидаєте бумажку і згадайте статтю :), підберіть і донесіть до найближчого смітника!

P.S. Я вважаю для цього і написана ця стаття.

Опубліковано

Багато їзджу по світу, повірте, смітять всюди і дуже багато, просто у них вчасно і якісно прибирають

Опубліковано
Багато їзджу по світу, повірте, смітять всюди і дуже багато, просто у них вчасно і якісно прибирають

и урн поболее стоит...

Опубліковано
Викидаєте бумажку і згадайте статтю :), підберіть і донесіть до найближчого смітника!

Якщо комусь це не зрозуміло і без статті - точно бидло.

А ще - бабульки кажуть: молодь погана, молодь погана. Ситуація: заходимо в тролейбус з малими дітьми. Хто поступиться місцем? Бабулька, яка сама колись швидше за все мала малих дітей? Дочекаєтесь... Старший чоловік років 50-60? Та майже ніколи. Старша жінка років 40-50? Роблять морду цеглою. Швидше за все встане молодий чоловік років 20-35. А якщо такого поблизу немає, то так і стоїмо з дітьми...

Опубліковано

и урн поболее стоит...

Чисто не там, де постійно прибирають, а там, де не смітять. Так, урн для сміття не вистачає, вони несвоєчасно прибираються. Нерідко доводиться бачити картину, коли урна повна і вже біля неї гора сміття утворюється, а його все не вивозять. Але ж не в цьому всі проблеми. Урна може стояти поряд, але бичок всерівно полетить під ноги. Таке вже виховання.

Кого з дитинства привчили викидати сміття лише в смітник, той і по життю так робить. Знаю чимало людей, які можуть бумажку в кишені чи сумочці цілий день проносити, а потім вдома викинути в смітник. Просто навчені, що кидати під ноги не можна. Це ж не складно. Головне бажання.

Опубліковано

а стаття по-моєму в точку :) Але в нас вже менталітет такий склався, а рідна держава і високопосадовці нічого міняти навіть непробують і нехочуть :)

Також я пам"ятаю таку штуку, що ніби приймався закон - що неможна випускати салютів після 11 години вечора Так вже ті салюти так дістали що просто піпець - в мене діти маленькі і деколи як бухне - малий аж підскакує - повбивав би виродків за таке :)

Опубліковано
також я пам"ятаю що ніби приймався такий закон про те що неможна випускати салютів після 11 години вечора - так вже ті салюти так дістали що просто піпець - в мене діти маленькі і деколи як бухне - малий аж підскакує - повбивав би виродків за таке :)

могу подсказать адрес - бар "Лелекы", что возле Сапалаевки, перпендикулярно улице К.-Карого. Ни дня без фейерверка, сцуко. Буду рад если убьешь.. :)

Опубліковано

"Разруха в головах, а не в клозетах"

---------------------------------Професор Преображенський. "Собаче серце"

Опубліковано

Андрія Петрика знаємо давно і "не по-наслышке". :ok: Гнати чувак вміє.. при чому гон рідкісний..

Не сприймайте близько до серця, чи особисто до себе!

Невдала спорба привернути до себе увагу після звільнення з роботи!

Тему я б прикрив як піар та троллінг.

Опубліковано
Андрія Петрика знаємо давно і "не по-наслышке". :ok: Гнати чувак вміє.. при чому гон рідкісний..

Не сприймайте близько до серця, чи особисто до себе!

Невдала спорба привернути до себе увагу після звільнення з роботи!

Тему я б прикрив як піар та троллінг.

+1

Опубліковано

Не створюйте проблеми із того , що і так є.

Є проблема із невихованністю, і є проблема із бидлом. Вистачає всього.

Просто автор - один із людей, хто бачить стакан - напівпорожній, а не напівповний. Мужику 30 літ, а він вірить в те, що поклавши кредитку на ніч в морозилку між двома шматками сала, на ній збільшиться сума грошей! Якщо матюкатися - то випадуть зуби, а від онанізму виросте волосся на долонях..

тьфу!..

Опубліковано

та ну...піар піаром, але проблема дійсно існує...

...не знаю чому але люди не хочуть усвідомлювати, що саме від них залежить майбутнє, а не від якогось дядька згори...і менталітет тут ні до чого...особисто я не дозволяю собі викинути на бруківку сміття, бо його ж таки комусь доведеться прибирати, в крайньому випадку кидаю якийсь папірець в сумку і шукаю найближчий смітник...

...а випадки зі сміттям бачу дуже часто...дуже гидко виглядає, коли йде якесь, вибачте на слові, бидлоття, і викидає бичок від цигарки на тротуар при тому, що смітник за 20 см від нього...чи хтось йде і плюється-харкається на вулиці :ok::):_20: це ж просто жах...

Опубліковано

На 100% згiдний - БИДЛО. І прикладІв багато.

Одного разу поїхали зІ знайомими нІмцями в Гараджу на шашлики. МенІ здалося що нІмцІ були злегка шокованІ: обІйшли озеро кругом І... не знайшли метра чистого мІсця - засрано все. Почали прибирати щоб було де сІсти.

А бІля Стиру що робиться? ПосидІла компанІя, побухала І розІйшлися. А смІття пІсля них прибере хтось Інший, хто захоче вІдпочити , а чистого мІсця не знайде.

Я працюю на заводІ, де власники - ІноземцІ. Так по цІлому заводІ плакати розвІшанІ "Чисто не там де прибирають, а там де не смІтять".

З чого б це???

Опубліковано
Я працюю на заводІ, де власники - ІноземцІ. Так по цІлому заводІ плакати розвІшанІ "Чисто не там де прибирають, а там де не смІтять".

З чого б це???

на дворниках экономят..

Опубліковано

анекдот в тему(може баян):

"Приїхав в гості до українця німець,ходять по місту все роздивляються.Підходять до туалетів і німець питає:"Степан,а що означають на туалеті букви "М" і "Ж"? Степан відповідає:"М-то для москалів,а Ж-то для жидів."

-А ви куда ходите?

-А ми українці в себе дома,то наша земля,де схочемо,там і ходимо."

ЗІ:чесно скажу,іноді і я бидлом буваю.А за кордоном спостерігав англійців,то нам до їхнього бидла ще рости й рости.Не кажу вже про те як ригають за столом і смітять американці.

Опубліковано

З комментів:

читач 4 серпня, 12:07

А чому автор не наважився зробити зауваження в супермаркеті, на вулиці, на зупинці?... Його мовчазна байдужість теж породжує хамство, чи не так, Андрію? Не подобається - дій, а не ходи за порушниками з блокнотом.

Колись спостерігав сценку: йду по свому рідному районі, передімною зграйка малолєток. Я особливо не звернув увагу, на старенького дідка, аж поки він не спитав "молоді люди, а чого ви матюкаєтесь" ?

Мене якось автоматично "розвернуло" і я вже готовий був прийняти участь у дискусії, провсяк випадок, як почнуть хамити.

Але закінчилось усе доволі мирно, молоді люди вибачилися, і кожен пішов своєю дорогою :)

Побільше-б таких "дідків" :rolleyes:

Опубліковано

а я в Египте обратное наблюдал:

куча русских и украинцев аккуратно курили в пепельницы и выбрасывали мусор в мусорники.

а вот немцы топтали окурки в песок. "цивилизация" долбаная...

так что быдло есть в любой нации...

наши зато умудрялись ужраться в гуано и мешать отдыхать другим...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...