Перейти до змісту

Допоможіть із врегулюванням руху! (ПЕТИЦІЯ)

profiguitar49

Рекомендовані повідомлення

Друзі! Прошу Вас підтримати петицію щодо встановлення світлофору у с.Липини на перехресті вулиць Окружна та Шевченка. У неділю я постив відео з аварійною ситуацією, яка трапилась зі мною, ось лінк на відео. Хотілося б щоб ніхто не побував у такій ситуації. Це перехрестя надзвичайно небезпечне, так як дороги не рівнозначні і знаки приорітету у русі не всюди встановлені! Також є купа статтей пов'язаних із цією ділянкою дороги. Посилання на них ви знайдете на сторінці з петицією! Я сам тут мешкаю і за своє життя можу нарахувати аварій 15-20. Ось сама петиція. Можливо, я якось порушу правила форуму цією темою, але мені дуже потрібна Ваша підтримка щодо вирішення цього питання.

Матеріал:

Перехрестя на мапі

фото 1

фото 2

фото 3

фото 4

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1

теж там мав небезпечну ситуацію і бачив багато аварій :(

Але мова за світлофор там давно. Чув що не роблять з якихсь технічних причин. Чи то трафіку по вул. Шевченка протягом доби не вистачає, чи то нахил на Окружній надто великий (зимою фури не рушать після зупиники).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, profiguitar49 сказано:

Ось сама петиція.

до кого адресована ця петиція? міськраді, облраді?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наче світлофор зупинить паморока,що не хоче зупинятись на знак стоп.

А ось розчистити кути,щоб було видно,хто їде напереріз,це більш дієво.

Ну і ще самому,їдучи по головній,мати на увазі ,що хтось не буде пропускати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волинська ОДА. Моєї громади нажаль немає у списку на сайті петицій(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ставитии купу світлофорів на таких трасах це маразм, тільки збільшення пробок і тд. Це ж завантажена дорога, ви яувляєте, що буде якшо на кожному кроці буде світлофор. Вон поставили вже в рованцях 3 штуки, дуже виправили ситуацію. На крайній випадок якогось лежачого з 2 сторін можна, де виїзд на головну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 хвилин тому, zverexe сказано:

ставитии купу світлофорів на таких трасах це маразм, тільки збільшення пробок і тд. Це ж завантажена дорога, ви яувляєте, що буде якшо на кожному кроці буде світлофор. Вон поставили вже в рованцях 3 штуки, дуже виправили ситуацію. На крайній випадок якогось лежачого з 2 сторін можна, де виїзд на головну

Повірте, вони там доречні. Часу там вистачає, аби тягучки не було в самому селі. В мене там близькі мешкають, то раніше в час пік виїхати на об'їздну з села було незручно, очікуючи від 5 хв і до 21 хв (власний рекорд очікувань). Лежачий там полюбому не встановлять, тому що це точно тягучку з другорядних доріг спричине. А от камеру автофіксації можна було б як варіанти. За це я в петиції також додав) дякую за вашу думку)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@profiguitar49 о котрій годині сталась аварійна ситуація?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, profiguitar49 сказано:

Волинська ОДА. Моєї громади нажаль немає у списку на сайті петицій(

Підгайцівська?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, zverexe сказано:

ставитии купу світлофорів на таких трасах це маразм, тільки збільшення пробок і тд. 

Таки да.

Доречі на тому поки перехресті стоїть відеокамера.

@profiguitar49 чому б вам не поскаржитись на автохама. При бажанні можна легко вичислити хто то.

Доречі номер його авто у вас зберігся?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, Dima4s сказано:

@profiguitar49 о котрій годині сталась аварійна ситуація?

десь о 20:00 орієнтовно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Zelensky сказано:

Підгайцівська?

так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Zelensky сказано:

Таки да.

Доречі на тому поки перехресті стоїть відеокамера.

@profiguitar49 чому б вам не поскаржитись на автохама. При бажанні можна легко вичислити хто то.

Доречі номер його авто у вас зберігся?

На тому перехресті я сумніваюсь, що є камера... на перехресті вул.Борохівська та окружна вона є, а тут не пригадую, щоб вона була... зараз буду їхати тудою й приглянусь. Машина того порушника skoda старіший універсал срібного кольору. чи фабія комбі чи октавія хз...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1

Підписав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, profiguitar49 сказано:

На тому перехресті я сумніваюсь, що є камера... 

Там на стовпі біля Равлика висять відеокамери направлені на те перехрестя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 часов назад, profiguitar49 сказал:

Повірте, вони там доречні. Часу там вистачає, аби тягучки не було в самому селі. В мене там близькі мешкають, то раніше в час пік виїхати на об'їздну з села було незручно, очікуючи від 5 хв і до 21 хв (власний рекорд очікувань). Лежачий там полюбому не встановлять, тому що це точно тягучку з другорядних доріг спричине. А от камеру автофіксації можна було б як варіанти. За це я в петиції також додав) дякую за вашу думку)

а з світлофором тягнучки з другорядної не буде? Там інтервал буде полюбом великий бо це завантажена ттранзитна дорога і як наслідок буде та сама тягнучка з другорядних

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лежачий там якраз і вихід,а тянучки він не спричинить більшої,бо знак Стоп вже й так стоїть..

Плюс лежачий коштує три тисячі грн,а світлофор вже напевно сто тисяч.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...