Перейти до змісту

Програма для контролю співробітників в офісі

YuliaLe

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Порадьте якісь нормальні програми для контролю часу роботи співробітників в офісі. Наразі порадили тільки російські, які я не можу встановити чи хто може допомогти встановити?

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Не зрозуміла задача, треба більше конкретики.

+ це не законно, якщо працівники не підписали договівр про те що вони в курсі що за ними слідкують

Опубліковано
18 хвилин тому, MACCEN сказано:

+ це не законно, якщо працівники не підписали договівр про те що вони в курсі що за ними слідкують

і так і не так. якщо лише облік робочого часу - то це не слідкування. тупо програмка яка рахуватиме час активності в умовній 1с і екселі і простої компа

Але треба дійсно конкретніше: що  саме вам треба, і безкоштовне чи платне. Якщо безкоштовне - то на скільки людей

Опубліковано

Якщо треба моніторити лише коли прийшли і коли пішли і є термінал Приватбанку (наприклад кафе), то можна банківськими картками. Приват надає таку можливість.

Опубліковано
30 хвилин тому, alexvvv сказано:

хлопці, ви точно не з рекламним ботом спілкуєтесь?

це не "рекламний бот",  це - в школу пішли, навіть AI розумніше спамить.

Опубліковано

Бітрікс їм в допомогу.

Але аби підтримати срач, скажу, що це зветься простим словом - мотивація.

Опубліковано

це не рекламний бот, є задача, яку треба виконати, я в цьому не шарю, надіюсь на конструктивні відповіді.

А чому незаконно? нічого не чула про це

Опубліковано
23 хвилин тому, YuliaLe сказано:

це не рекламний бот, є задача, яку треба виконати, я в цьому не шарю, надіюсь на конструктивні відповіді.

А чому незаконно? нічого не чула про це

Яка стоїть задача?

Бо в 90% випадків, люди шукають те, що самі придумали, і зовсім не те, що потрібно, чи що очікувалося.

Опубліковано
6 годин тому, MACCEN сказано:

Не плутай відеонагляд (камери в офісі, з відповідними наклейками кругом), і програмами типу Стахановець / StaffCop / NeoSpy і іже з ними.

Опубліковано

я  зрозумів, що конкретно вимагається.

Так тільки порозганяють людей з фірми.  І ніхто новий туди не прийде. Сарафанне радіо та Інтернет рознесуть все, що там робиться.

Я написав- МОТИВАЦІЯ.  Все, іншого не існує.  Все інше, від лукавого.

Має бути чітка постановка задачі,  терміни її виконання, із звітами про виконання.

Як і коли людина її робитиме, це нікого не повинно хвилювати, головне, щоб задача була виконана якісно, і вчасно.

Звісно, що є моменти і нюанси, але суті це не міняє.

Хто не справляється, є мотиваційна програма у вигляді позбавлення премій чи "плюшок".

Хто справляється і робить навіть більше, тому і премії і "плюшки".

Але це не програма повинна робити на ПК працівника, для того є керівник, який сам має це бачити і розуміти. 

З рештою, є командна робота. Відділ, чи команда, що призначена на виконання тієї чи іншої задачі.

Якщо керівник цього не розуміє, то гріш йому ціна! 

І озвучте, що то у вас за фірма,  щоб знати куди не йти!

Опубліковано
6 годин тому, MACCEN сказано:

це не законно, якщо працівники не підписали договівр про те що вони в курсі що за ними слідкують

да ладно, коли ставиш radmin (і т.п.) - розписку береш в людей?

Опубліковано
6 годин тому, nickel сказано:

Якщо треба моніторити лише коли прийшли і коли пішли і є термінал Приватбанку (наприклад кафе), то можна банківськими картками.

ти серйозно про це?

Опубліковано
1 година тому, YuliaLe сказано:

це не рекламний бот, є задача, яку треба виконати

дєточка, ти таки намагаєшся наіпать старих дядьків, не марнуй свого часу.

Опубліковано
1 хвилина тому, romanc сказано:

Может это для исправительных работ))

Там - иначе контролируют, и программ для учёта (кроме екселя) не требуется ))

Опубліковано

@nickel  ти про банальні речі.

А я чітко зрозумів про що мова.

Подивися, що таке kickidler

Мова саме про це!  Оце Тотальний царизм!

Ще покійний Корольчук Ю.С. (земля йому пухом), колись дуже любив післяобідішній Radmin. Включав і дивився, хто і що робить. А потім викликав і дрючив.

На те були причини, декому я ставив прогу, яка робила скріншоти кожні 10хв. І відправляла на пошту.

І в чувака, який мав сидіти за компом і працювати,  весь день тупо заставка-скрінсейвер.

Тому тут мова саме про це.

І зовсім питання не в трудовій дисципліні!

Опубліковано
8 часов назад, Zheny@ сказал:

@nickel  ти про банальні речі.

А я чітко зрозумів про що мова.

Подивися, що таке kickidler

Мова саме про це!  Оце Тотальний царизм!

Ще покійний Корольчук Ю.С. (земля йому пухом), колись дуже любив післяобідішній Radmin. Включав і дивився, хто і що робить. А потім викликав і дрючив.

На те були причини, декому я ставив прогу, яка робила скріншоти кожні 10хв. І відправляла на пошту.

І в чувака, який мав сидіти за компом і працювати,  весь день тупо заставка-скрінсейвер.

Тому тут мова саме про це.

І зовсім питання не в трудовій дисципліні!

Я работал конструктором, 80%наверно рубился в игры, тех 20%хватало чтоб перекрыть работу начальника, который чертил вручную и нагрузить его работой по проверке и подписанию, сроки всех устраивали... Ну и комп себе заказывал под игровые цели))

Опубліковано
1 година тому, romanc сказано:

Я работал конструктором, 80%наверно рубился в игры, тех 20%хватало чтоб перекрыть работу начальника, который чертил вручную и нагрузить его работой по проверке и подписанию, сроки всех устраивали... Ну и комп себе заказывал под игровые цели))

Класика.

Опубліковано

займаєтесь підміною понять, попросила допомоги в одному, а почали давати поради як правильно організувати робочий час, не про це мова була

Опубліковано

так разом з тим ви не відповіли що саме вас цікавить. тупо статистика активності в певних програмах, можливість віддаленого контролю за моніторм, dlp які б показували що хто кому писав і чи то не конфіденційна інформація?

один з прикладів такого софту навів @Zheny@ але треба конкретику від вас

Опубліковано
28 минут назад, YuliaLe сказал:

займаєтесь підміною понять, попросила допомоги в одному, а почали давати поради як правильно організувати робочий час, не про це мова була

Выж на форум написали, а не платному консультанту))

Опубліковано
3 хвилин тому, romanc сказано:

Выж на форум написали, а не платному консультанту))

досі думаєш, що це не спам-бот? пардон, не бот, крауд-маркетолог ))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...