Перейти до змісту

[Архів] - GTX 1070 FTW GAMING

Valentin_Ok

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
20 хвилин тому, alexvvv сказано:

як карти rx 580 коштували 1500 грн, то майнери не були підарасами?

були, бо їх було недокупитися за відсутності

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Щойно, Zheny@ сказано:

були, бо їх було недокупитися за відсутності

та як недокупитися, сам таку купляв з під майнера :D

Опубліковано
18 часов назад, alexvvv сказал:

геймери страждають, бо немає нормальних ігор , а як є то на консолях :D

Не всім тре нормальні, хтось і картошкіними танчиками довольствується.

Та і який зараз смисл разрабам випускати норм ігри для пк якщо 95% юзерів не можуть/не хочуть через неадекватну ціну купити собі сучасну відяху.

Я от ходів було в рдр2 погамати, а рх584 її не вивозить нормально і нічого путнього на заміну не купиш ібо в майнєрів клімакс і їм шарікі за ролікі залізли.

Опубліковано
2 годин тому, Litovets сказано:

Я от ходів було в рдр2 погамати, а рх584 її не вивозить нормально і нічого путнього на заміну не купиш ібо в майнєрів клімакс і їм шарікі за ролікі залізли.

Вивозить на 60 fps, не треба тут брехати

Опубліковано
On 15.07.2021 at 12:09, alexvvv сказано:

зараз вигідно майнити, за це не хвилюйся.

Ключове слово - поки, в Китае полностью искоренили добычу биткоина

на черзі Японія та США, я вже не кажу про Рашку - там і присісти можна за "такі дєла"

В Україні з 1 серпня дорожчає електроенергія, а за "халявну" будуть саджати як за крадіжку в особливо великих розмірах.

Тобто, восени очікується падіння цін на відеокарти, тим більше, що в Європі - ціна на топові відяхи вже наближається до рекомендованих виробником,

а рітейлерам, які замішані в спекуляціях - відмовляють в подальших поставках.

P.S. Соррі за офтоп. ТС - удачі в продажі, і чим швидше - тим краще.

Опубліковано
14 хвилин тому, Bliksss сказано:

це великий плюс насправді

15 хвилин тому, Bliksss сказано:

на черзі Японія та США,

там майнинг не заборонять

15 хвилин тому, Bliksss сказано:

В Україні з 1 серпня дорожчає електроенергія,

навіть з подорожчанням майнити вигідно ;)

Опубліковано
8 часов назад, alexvvv сказал:

Вивозить на 60 fps, не треба тут брехати

Ага, можна подумати я сам не тестив. Понятно шо і на 1050ті можна пограти.

При тій якості картинки яка мені подобалась фпс і загальна плавність гри мене не влаштовували зовсім.

Опубліковано
5 хвилин тому, Litovets сказано:

Ага, можна подумати я сам не тестив. Понятно шо і на 1050ті можна пограти.

При тій якості картинки яка мені подобалась фпс і загальна плавність гри мене не влаштовували зовсім.

нормальна там якість не заганяйся, може в тебе проц убогий?

Опубліковано
1 минуту назад, alexvvv сказал:

нормальна там якість не заганяйся, може в тебе проц убогий?

Ну не зря кажуть - на всус і цвєт фламастєри разні.

Проц інтель 8500.

Опубліковано
2 годин тому, alexvvv сказано:

я б посперечався, але тут і так флуду достатньо

P.S. Японія от-от має випустити свою національну крипту і всі інші - підуть на йух, крім того очікується введення зонованих тарифів на споживання електроенергії, більше споживаєш - більше платиш. Фактично - податок на крипту, який хотіли ввести, не вийшло то вирішили таким шляхом піти. Та сама фігня з Америкою, тільки там ще й боротьбу з відмиванням грошей приплели, ну і само-собою, дядя Сем - любить все контролювати. Євросоюз - зациклився на глобальному потеплінні та раціональному енергоспоживанні, так що і тут варто чекати якмихось сюрпризів.

Так що, це чисто спекулятивний інструмент, я і сам трохи криптою закупився (дуже давно), але майнити - зовсім не бачу сенсу, хіба - якщо взимку холодно в квартирі

буде.

Цитувати

ага, не заборонять

Цитувати

Учитывая объемы крипторынка именно в КНР и то, что Поднебесная задает тон в действиях государств Азиатско-Тихоокеанского региона во многих экономических и политических вопросах, последствия для криптовалют в глобальном плане будут серьезные.

Примеру Китая в ближайшее время могут последовать другие недружественные к криптовалютам государства, на такие меры могут пойти страны Азиатской группы, такие как Япония, Республика Корея, Индия, а также страны Латинской Америки.

Подробнее на РБК:
https://www.rbc.ru/crypto/news/60d209d29a7947e7ebd8f04c

Опубліковано
23 хвилин тому, alexvvv сказано:

Що там по ціні, коли буде 5к?

враховуючи що ціна впала на 3050 за 24 дні, то якщо продовжуватись все буде в тому ж дусі - то через місяць 5к буде

Опубліковано

Не думаю, що ціна знизиться до 5К. Максимум до 7К на осінь, так що кому потрібно, то можна ще почекати.:)

Опубліковано
13 годин тому, JEK сказано:

Не думаю, що ціна знизиться до 5К. Максимум до 7К на осінь, так що кому потрібно, то можна ще почекати.:)

нам не горить ,почекаємо 

Опубліковано
В 22.07.2021 в 12:25, alexvvv сказал:

Що там по ціні, коли буде 5к?

Хто його знає. Ближчими місяцями певно не буде такої ціни. У всякому випадку на не "вбиті" відеокарти від нормальних брендів.

Всім дописувачам дякую за Up теми, яку можна закривати. Девайс проданий. Надіюсь ще послужить новому власникові.

Опубліковано
2 годин тому, Terrable сказано:

:_34:все, нема відашкі  :_34:

ефір не піднівся особо в ціні.

Тому і відяшки поповзуть.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...