Перейти до змісту

Пошук шин

Amor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доречі, не знаю на скільки це помітно в реальному житті, але кажуть, що шини з вищим індексом швидкості більш стійкі до появи гуль. Як на мене це логічно, в них міцніша боковина.

P.S. І я навіть не знаю скільки раз рівняв диски, чи на дорозі запаску ставив, бо по ободу вже свистіло і не тримало повітря, але гуль не було. Може щастить. :)

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Нарешті можу відписатись про свій досвід. Збирався купити Kormoran/Taurus/Tigar High Performance. По відгуках наче непогана резина і м’яка, але лякало що боковина може бути занадто м’яка і полізуть гулі (а це в мене саме часто відбувається). Довго вагався і натрапив на відповідь romarker про Debica Presto UHP 2 і вирішив взяти цю модель. Купував в Інтернеті на infoshina через саму низьку ціну+дешева доставка. Хотів купити в Луцьку, але у всіх наших ціна 1700-1800 за колесо, а в Інтернеті з доставкою 1500. Але як завжди економія вилазить в тому що буде стара резина (звичайно проконсультувався при купівлі який рік резини). По приїзду просто офігів, резина була 2021 рік 16 тиждень (а я забирав її на 17 тиждень).

Поки дуже задоволений. Тиха, м’яка і добре тримає дорогу. Від’їздив вже тиждень, поки жодних нарікань немає

Спойлер

047E628F-D256-4419-8E3A-3463AB402232.thumb.jpeg.8eab8165f8bc2acd88a448bb894f9335.jpeg970F863D-91CC-416E-A34F-C3FBBBF7AAE0.thumb.jpeg.1acb242fc8f9cd37c282e0151949be7b.jpegF20395E4-28BC-4F9D-A70A-766476EC6A2A.thumb.jpeg.473c65382b128a4f56c2bbda72f9ce88.jpeg4B81A08A-62C4-407F-B853-182896E0AA74.thumb.jpeg.148c404aff623c7832912b3b2a809182.jpeg

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Останнім часом хтось десь купляв шини у Луцьку? Можливо в когось ціни хороші, чи шиномонтаж безплатний при купівлі шин?

Опубліковано
1 година тому, Amor сказано:

Останнім часом хтось десь купляв шини у Луцьку? Можливо в когось ціни хороші, чи шиномонтаж безплатний при купівлі шин?

Спитайте в Богдана біля модерна на заправці ОККО. Сам брав кілька разів у нього можна говорити (О5О18Ч 9595)

Опубліковано
On 13.10.2021 at 12:24, Amor сказано:

Ось тут і тут при купівлі шин, безкоштовний шиномонтаж, але цін на шини не порівнював з іншими продавцями. Якщо замовляти в інтернет магазині, то можна зекономити на доставці від Делівері, зараз там проходить акція на доставку шин. Не раджу затягувати з купівлею шин, з кожним днем ціна росте, порівнюю зі своїми недавно купленими.

Опубліковано
В 13.10.2021 в 14:37, sobchuk30k сказал:

Сашка Мостоцький з Ківерець,шинний магнат.067-351-6768

Ціна +- нормальна. Шиномонтаж окремо оплачується

2 часа назад, romarker сказал:

Ось тут і тут при купівлі шин, безкоштовний шиномонтаж, але цін на шини не порівнював з іншими продавцями. Якщо замовляти в інтернет магазині, то можна зекономити на доставці від Делівері, зараз там проходить акція на доставку шин. Не раджу затягувати з купівлею шин, з кожним днем ціна росте, порівнюю зі своїми недавно купленими.

Сьогодні купив, що дивно для мене - в епіцентрі. Ціна вища, але якщо врахувати відшкодовані бали то дешевше. Та й чек дають нормальний. В випадку чого, хоч якийсь доказ де і коли купив

А делівері не дуже вразила цінами, акційна ціна на 15‘‘ диск 45 грн (за чотири - 180грн), замовляв новою поштою - вийшло 190грн (це звичайна ціна, не враховуючи наложений платіж)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Настала необхідність придбати пару нових шин,обдзвонив всі відомі магазини Луцька,також і те що рекомендували вище,і виходить так,що якщо брати гуму в інтернетмагазинах то навіть з урахуванням доставки виходить на гривень двісті як мінімум дешевше. Чи то я чого не знаю чи то так воно і є!

Опубліковано
1 година тому, wasistdas сказано:

Настала необхідність придбати пару нових шин,обдзвонив всі відомі магазини Луцька,також і те що рекомендували вище,і виходить так,що якщо брати гуму в інтернетмагазинах то навіть з урахуванням доставки виходить на гривень двісті як мінімум дешевше. Чи то я чого не знаю чи то так воно і є!

звернися до @ЙОЖИК

о-666-48-77-93

Скажи, що Женя з Борди порадив.

Поясни, що саме хочеш, які шини, розміри і т.д.

Я брав у нього до свого авто - таку гуму

Поговори.

Опубліковано
On 22.11.2021 at 21:43, Zheny@ сказано:

звернися до @ЙОЖИК

о-666-48-77-93

Скажи, що Женя з Борди порадив.

Поясни, що саме хочеш, які шини, розміри і т.д.

Я брав у нього до свого авто - таку гуму

Поговори.

Дякую!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...