Перейти до змісту

Черга в мрео

Sashkajek

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А мені прийшов лист щастя 

З'явитися в податкову,при собі мати договір купівлі-продажі та акту оцінки рухомого майна  щодо питання декларуваня доходів,отриманих протягом 2020 року від продажу транспортних засобів .

А якщо у мене немає цих документів,де їх взяти? 

Опубліковано

?Та от думаю, можна на четвер номерок взяти, чи є толк з тих номерків? Є толк з них, чи як завжди жива черга? 

Опубліковано

При можливості обо'язково беріть талон запису в електронну чергу. За кілька годин все зробите. Без запису просять 2500 грн, з яких реальні проплати становлять приблизно 600 грн.

Опубліковано
Только что, Cherman сказал:

Щоб такий лист прийшов, то треба продати, або декілька транспортних засобів, або якийсь спеціалізований ТЗ

ось і я про це - продаж 1-го авто не оподатковується....

Опубліковано
4 годин тому, Sashkajek сказано:

Доброго дня всім, хочу переоформити авто на себе, як зара з чергами у Луцьку? 

Місяців півтора тому купував авто.

Зайшов на сайт МРЕВ, зайняв у вівторок електронну чергу на суботу, на 15 год. Працюють до 16,45.

16,30 я вже виїхав на своїх номерах.

Опубліковано
2 часа назад, Cherman сказал:

Щоб такий лист прийшов, то треба продати, або декілька транспортних засобів, або якийсь спеціалізований ТЗ.

будь-який, крім легкового. Звичайний вантажний наприклад

6 часов назад, paksivatova сказал:

...при собі мати договір купівлі-продажі та акту оцінки рухомого майна  щодо питання декларуваня доходів,отриманих протягом 2020 року від продажу транспортних засобів .

А якщо у мене немає цих документів,де їх взяти? 

в нотаріуса, в МРЕО. В того хто робив продаж за Вас.

Опубліковано
2 годин тому, Nokian сказано:

Кажуть, що заходити треба з компа.

З мобілки місця зайняті.

Вважаєш, що сайт на стільки інтелектуальний, що всіх, хто заходить з мобільного браузера блочить?

Бажано роздрукувати номер черги, він формується в форматі PDF і відсилається на електронку.

Опубліковано

Заходив з мобілки. Взяв номерок на четвер на ранок. Побачимо як буде. В мене омега б, номер кузова в паршивому місці біля сідушки водія, то думаю її ще дома зняти, щоб там не мучитись, бо колись ставив іорда з аналогічним місцем номемера, то заставили знімати. 

Опубліковано
12 часов назад, Cherman сказал:

Щоб такий лист прийшов, то треба продати, або декілька транспортних засобів, або якийсь спеціалізований ТЗ.

був проданий 1 автомобіль

категорія B,Рено мастер

Опубліковано
8 годин тому, Zheny@ сказано:

Вважаєш, що сайт на стільки інтелектуальний, що всіх, хто заходить з мобільного браузера блочить?

Бажано роздрукувати номер черги, він формується в форматі PDF і відсилається на електронку.

Коли ти навчишся УВАЖНО читати?

10 годин тому, Nokian сказано:

Кажуть

Детальніше, кажуть є інтелектуальні люди, що вибирають більшу ,чи найбільшу квоту місць, аби створювалась черга і було за що косити бабло.

Саме з мобілки.

Опубліковано
33 хвилин тому, Nokian сказано:

кажуть є інтелектуальні люди, що вибирають більшу ,чи найбільшу квоту місць, аби створювалась черга і було за що косити бабло.

Саме з мобілки.

Які люди ,яка квота.

Є сервак, є система є скрипт.

Скрипт формує певну кількість відвідувань (черг) на робочий день.  І йому глибоко срати як ти зайшов на сервак з мобілки чи з компа. 

Щойно навмисне зайшов з телефона , щоб спробувати забити місце в черзі - вийшло.

З компа швидше, бо Сайт не оптимізовний під розширення екрану телефона.

там і так завжди черга!  Це Луцьк! Нам до кордону 100км. У нас автогонщиків мало не кожен 10-й!  Зі всієї України з'їжджаються по машини.

Там бабло і так косять. І без створення зайвих черг. Їм самим ту чергу зменшити хочеться, бо свою ЗП і так матимуть, як і відкати від "рішал" за "додаткову допомогу".

Опубліковано
2 годин тому, paksivatova сказано:

був проданий 1 автомобіль

категорія B,Рено мастер

99%, що світить 5% податку.

То міг бути навіть рено кенго/фіат добло/кадді ... , але не пасажир, а вантажний. В техпаспорті, у пункті "D.3", чітко прописаний тип ТЗ.

Пільга лише для легкових авто,  категорія "В" включає як легкові до 9 місць так  і вантажні до 3,5 тони.

Для ПДР всі тз категорії В  практично "рівні", а от для податкової і митників вони поділяються на вантажні і пасажирські.

Опубліковано
3 минуты назад, Unknown сказал:

99%, що світить 5% податку.

То міг бути навіть рено кенго/фіат добло/кадді ... , але не пасажир, а вантажний. В техпаспорті, у пункті "D.3", чітко прописаний тип ТЗ.

Пільга лише для легкових авто,  категорія "В" включає як легкові до 9 місць так  і вантажні до 3,5 тони.

Для ПДР всі тз категорії В  практично "рівні", а от для податкової і митників вони поділяються на вантажні і пасажирські.

от блін...

Опубліковано
3 минуты назад, Cherman сказал:

Але, дивись, от в 2019-му продавався вантажний Опель Комбо довгий, ніяких листів з податкової не приходило.

я по обіді перегляну той техпаспорт ,подивлюся які там відмітки і пошукаю варіанти,як зробити так,щоб не платити

Опубліковано
49 хвилин тому, Nokian сказано:

Ага, і ще суддям справи роздає комп'ютер чисто рандомно.

Страшно далекий ти від життя.

Ну то таке.

Ти упоротий. Я повторюся вже вкотре.

Я в суді працював!  І можу тобі зі 100% впевненістю сказати, що рандомно! 

(інше питання про можливість втручання в процес розподілу, оскільки сервера локальні, а не централізовані)

Опубліковано

Ага в суді ти був на рівні,що й зараз.

Але чомусь приходить тобі в голову,що знаєш кузню внутрішню 

Ще скажи,що судді живуть на зарплату.

Хоча для людини,яка збирається писати Зеленському листа,це якби очевидно

Опубліковано
1 година тому, Nokian сказано:

Ага в суді ти був на рівні,що й зараз.

Але чомусь приходить тобі в голову,що знаєш кузню внутрішню 

Ще скажи,що судді живуть на зарплату.

Ти про мій рівень не знаєш, від слова НІЧОГО!

Я ЧУДОВО знаю ту внутрішню кухню.   

Але ти живеш у своєму упороту Всесвіті!

1 година тому, Nokian сказано:

Хоча для людини,яка збирається писати Зеленському листа,це якби очевидно

Ти дебіл?

Не так. Ти дебіл!

Був би нормальним, то такої хуйні не писав би!

Опубліковано
2 годин тому, paksivatova сказано:

я по обіді перегляну той техпаспорт ,подивлюся які там відмітки і пошукаю варіанти,як зробити так,щоб не платити

згідно ПКУ тільки перший легковий автомобіль (мопед, мотоцикл) проданий протягом року не підлягає оподаткуванню, продаж вантажного 5%+1,5 ВЗ від суми договору. але це мав проконтролювати нотаріус при оформленні договору, можливо і платили, подивіться квитанції, щоб не сплатити ще раз.

Опубліковано
17 минут назад, Vikvik Mawr сказал:

згідно ПКУ тільки перший легковий автомобіль (мопед, мотоцикл) проданий протягом року не підлягає оподаткуванню, продаж вантажного 5%+1,5 ВЗ від суми договору. але це мав проконтролювати нотаріус при оформленні договору, можливо і платили, подивіться квитанції, щоб не сплатити ще раз.

дякую!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...