Перейти до змісту

куплю щось із rx 470, 570, 480, 580, gtx 1060 для ігор

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
12 хвилин тому, Zheny@ сказано:

в сьогоднішніх реаліях трошки за круто.

Погоджуюсь, якщо такий курс протримається, то вона себе за 2,5 місяці відмайнить 

Опубліковано
1 хвилина тому, alexvvv сказано:

Погоджуюсь, якщо такий курс протримається, то вона себе за 2,5 місяці відмайнить 

кожен міряє своїми критеріями. Мені майнінг не всрався

Опубліковано
1 хвилина тому, Zheny@ сказано:

кожен міряє своїми критеріями. Мені майнінг не всрався

на оверах 470 дешевше?

Опубліковано
2 хвилин тому, andreyhaos сказано:

А є фурмарк?

вона на фермі 24/7, якщо цікавить карта то можу зробити ввечері на стоці

Опубліковано
8 хвилин тому, Cherman сказано:

Бачу, з-за тих сраних майнерів, багато знайомих переходять на консолі.

чому?

Опубліковано
14 минут назад, Cherman сказал:

Бачу, з-за тих сраних майнерів, багато знайомих переходять на консолі.

Ага, я чим більше слідкую за цією історією з майнінгом тим більше переконуюсь що виглядає це все як одна глобальна змова виробників заліза. 

Опубліковано
1 хвилина тому, Cherman сказано:

В кого були старі компи, якраз планували оновити, а зараз відях нема, та й інше все трохи подорожчало, проще купити консоль.

нуу карти ще пів року тому адекватніше коштували,  ніхто не заважав купляти, а нових консолей (ps5) зараз немає в продажі.

Опубліковано
1 час назад, case_l сказал:

нуу карти ще пів року тому адекватніше коштували,  ніхто не заважав купляти, а нових консолей (ps5) зараз немає в продажі.

ну я не можу вернути час назад) захотів зараз і маю біток ***** 

Опубліковано
1 hour ago, Cherman said:

Чого нема, погугли - можна знайти.

Заради цікавості зазирнув на сайти мережевих німецьких рітейлів (медіамаркт, сатурн..) - всюди розкуплено. Піпєц, куди котиться цей світ)))

21 minutes ago, andreyhaos said:

ну я не можу вернути час назад) захотів зараз і маю біток ***** 

Ну за цілий біток можна собі не одну відеокарту дозволити))

Опубліковано
Только что, yu2007 сказал:

Заради цікавості зазирнув на сайти мережевих німецьких рітейлів (медіамаркт, сатурн..) - всюди розкуплено. Піпєц, куди котиться цей світ)))

Ну за цілий біток можна собі не одну відеокарту дозволити))

поцікавився я про окупність карточнок.
якщо одна 470 окупиться за 6міс і то буде добре, то нащо воно треба...а фермеством займатись, то ресурси, час і бажання не закинути це.

Опубліковано
8 годин тому, andreyhaos сказано:

поцікавився я про окупність карточнок.
якщо одна 470 окупиться за 6міс і то буде добре, то нащо воно треба...а фермеством займатись, то ресурси, час і бажання не закинути це.

Та не 6 місяців, а 2-3 при поточному курсі, тому і ціни такі і продавати за 2к карту немає сенсу бо вона ті самі 2к заробить за 1-2 місяці.

Опубліковано

сьогодні йшов повз ювелірного магазину *Карат*, виявляєтся, він вже закрився і там зараз аптека *Подорожник*. До чого це я. В Листопаді збирав собі новий комп і купив асус 1660 супер за 8к грн, зараз вона коштує в середньому 17к грн. Тепер золото нафіг нікому не потрібно :0016: Вигідно вкладуватись в відеокарти, он приріст ціни більш ніж в два рази за 3 місяці :D

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...