Перейти до змісту

Втік кіт. Пн.Ринок - вул.Кравчука.

Ko3bMa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім доброго дня.

26.01 в дворі будинку по вул. Гордіюк, 45 (навпроти Торби, що на 40-му) втік рудий пухнастий невеликий кіт. Побіг орієнтовно в сторону дитячого садка, будівництва церкви та двору будинку №41. Може відгукуватись на клацання пальцями, шарудіння пакетом з кормом та ім'я Блош. Якщо раптом хтось побачить чи почує в під'їзді - прошу повідомити.

Дякую.

blosh.jpg

Опубліковано

Припленталось нарешті. Вийшли на нічне "чергування", відізвався на голос зі сторони 21 школи, майже біля місця, де втік.

Отже, по пошуковим заходам і сумарно по порадам. 

- Кликали одразу після втечі в районі 2-3 дворів навколо, десь до 2 ночі. Питали у всіх місцевих собачників. Результат: перші контакти; кота нема.

Одразу зробили повідомлення в фб групи "Загублені та знайдені тварини. Луцьк та Волиньська обл" та "Теревені про Луцьк", вайбер група ОСББ (можна попросити голову вашого ОСББ переслати іншим головам). Результат: відписало\поширило багато людей; кота нема.

- На наступний ранок роздрукували (Лакі-друк, взуттєва фабрика, центральний вхід, наліво, другий поверх, наліво, оф.№1) і наклеїли оголошення на зупинках, прохідних дворах, смітниках і деяких під'їздах (широкий скотч, канцелярський ніж і клей-олівець; те ж приміщення далі по Єршова має канцелярську типу гуртівню). Питали всіх дітей, які грались в дворах, двірників та бабушок з собачками. Ввічливе "добрий день" робить дива. Результат: охоплення ще більшої аудиторії, почали вже відповідати "так, в курсі, читали оголошення\бачили пост". Кота все ще не було.

- Близько шостої в фб почали писати що бачили схожого біля 21 школи. Схожий, але не наш. Шукали в підвалі сусіднього будинку. Результат: рана на голові від удару об низьке перекриття (будете там - вдягайтесь відповідно), скелет кота. Не нашого.

- Нічне чергування, з кисканням і трясінням кормом. Відізвався.

Загальні поради:

Одразу після втечі коти дуріють і можуть сидіти в вас під боком і не подавати жодного звуку. Шукати краще ввечері і вночі, коли їх попускає, звуків та шуму стає менше і вони стають активнішими. Денні ж чергування дозволяють розширити аудиторію пошуку. Обов'язково беріть з собою ліхтарі, дуже бажано з лінзою-зумом - дуже допомагає висвітлювати їх очі здалеку і освітлювати гілки дерев. Беріть з собою корм. Настрій типу "ай він пропав, ай як це без котика тепер, ай коробочка\туалет\миска про нього нагадує" краще душити одразу - ви не знаєте, що з ним, і тому не робіть висновків, які нічого крім шкоди не принесуть. Кіт може прийти на другий день, а може і на другий тиждень, але пошуки бажано не припиняти, щоб хоч інколи чув голос. В нашому випадку котяра тхне гумою і мастилом, видно сидів на колесі і грівся біля теплого мотору.

Опубліковано

Моя скотиняка повернулась через 2 тижні з кліщем на спині. Вилікували і більше не хотіли випускати на вулицю. Але почав дряпати двері. Результат - пішов вже з кінцями.

Опубліковано
51 хвилин тому, volks сказано:

Моя скотиняка повернулась через 2 тижні з кліщем на спині. Вилікували і більше не хотіли випускати на вулицю. Але почав дряпати двері. Результат - пішов вже з кінцями.

який в тебе був кіт?

Опубліковано
4 hours ago, volks said:

В нас колись була кішка, пішла на Новий Рік, через тиждень прийшла. На наступний НР знову пішла - і з кінцями.

Опубліковано
38 хвилин тому, Ko3bMa сказано:

В нас колись була кішка, пішла на Новий Рік, через тиждень прийшла. На наступний НР знову пішла - і з кінцями.

Десь на НР краще за тебе годували!

:)

Опубліковано
8 хвилин тому, Ko3bMa сказано:

Якби ж то. Стара була вже.

не стала псувати свято своєю смертю. Може.

Опубліковано
5 годин тому, volks сказано:

Звичайний чорний. Десь 1.5 року.

До мене якраз прибився чорний, висловухий, короткошерстий десь 2 місяці тому, може це твій?

Опубліковано
6 минут назад, case_l сказал:

До мене якраз прибився чорний, висловухий, короткошерстий десь 2 місяці тому, може це твій?

Можливо за 15 років вже став і висловухим.

Опубліковано
1 минуту назад, case_l сказал:

він в тебе молодо виглядає

Ну так а що йому старіти раніше часу. Жизнь маліна - спи і їж.

Опубліковано
6 hours ago, Oli said:

На майбутнє, ціна питання 30-60грн

Ви ніколи не бачили котячі нашийники на гілках і на землі? Або як кіт зачіпляється таким "питанням" за ту ж гілку і висить на ньому? Або як пробує прокусити і не може закрити рота бо нижню щелепу загнав під нашийник? Я бачив кожен з цих випадків.

Далеко не кожному підійде таке рішення.

Опубліковано
1 година тому, Ko3bMa сказано:

Ви ніколи не бачили котячі нашийники на гілках і на землі? Або як кіт зачіпляється таким "питанням" за ту ж гілку і висить на ньому? Або як пробує прокусити і не може закрити рота бо нижню щелепу загнав під нашийник? Я бачив кожен з цих випадків.

Далеко не кожному підійде таке рішення.

Хм... Не бачив

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...