Перейти до змісту

Крах Америки - обговорюємо "бодягу"


kudrom

Рекомендовані повідомлення

Без претензії на правду, просто обговорюємо сплєтню:

http://feeling-of-void.livejournal.com/262879.html

Оригінал - http://dprogram.wordpress.com/2008/05/21/a...plans-revealed/

13 марта 2008г. состоялось секретное заседание Палаты Представителей при Конгрессе США в Вашингтоне. В истории США это всего четвёртое(!) секретное заседание организованное Палатой. Даже не смотря на то, что Представители поклялись хранить тайну в соответствии с Правилом № XVII Палаты, некоторые члены Палаты были настолько шокированы, возмущены, испуганы и озабочены будущим США, открывшимся на секретном заседании, что стали допускать утечки информации в различные независимые СМИ по всему миру. Американские СМИ практически не освещали заседание (технология замалчивания, взятая на вооружение Американским Правительством для контроля своих граждан). Вся история была впервые опубликована в газете городка Брисбейн, Австралия. Немного позже Дэвид Дж. Мейер из «Трубы Последнего Дня» обнаружил статью и представил широкой общественности в США.

И вот что было опубликовано ( материалы, обсуждавшиеся на секретном заседании Палаты Представителей):

- Неминуемый коллапс экономики США в конце 2008 года.

- Неминуемый коллапс финансовой системы правительства США в середине 2009г.

- Возможность Гражданской войны в США в результате коллапса Системы.

- Предупредительные аресты « мятежных граждан США», которые могут выступить против правительства.

- Содержание арестованных в Концентрационных Лагерях « The Rex 84 Camps» ,уже сооружённых по всей территории США (субподряд компании Halliburton стоимостью 385 млн. $).

- Защита членов Конгресса США от возможной мести населения за Коллапс.

- Определение места убежища для членов Конгресса и их семей на время волнений.

- Необходимость и неизбежность для США создания совместно с Канадой и Мексикой «Северо-Американского Союза», the NAU ( North American Union)

-Создание новой валюты Амеро (Amero) для всех трёх наций «Союза» как решение экономической проблемы.

далі по тексту...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пендосы они и есть пендосы.При советах если заседали секретно,то и через 100лет никто не расколется.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно. Негри і латіноси там вже зовсім обнагліли, особливо в південних штатах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я бы им бахнул под шумок пару мегатонн ... что выживать америга грабит весь остальной мир , когданибудь етому придет конец и конец етот будет совсем не тихим и низаметным...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про валюту Амеро...я вже чув....думаю не спроста...і про канада+сша...теж чув.

Думаю якась частина в тому правда...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо пендосам буде ппц, то це для всіх інших теж не пройде безслідно! Деякі такого і не переживуть. Просто уявіть, що відбуватиметься, якщо долар завтра буде 1дол=0.10грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гы, я писав тут про амеро. Всі ми бачили результати малюсінької іпотечної кризочки десь там в ЕсЕшЕй, і можна собі уявити, що буде, якщо дядька Сема таки заставлять розрахуватися по всім векселям, АКА "грязная зільоная бумашка (с) Жиріновський :)

Впору копати бункер, хоча за Україну можна бути більш-менш спокійним, після кризи 90-х ми в стані пережити будь-що. Я надіюсь :rolleyes:

Ато буде "back to USSR", великий, магучій і оновлений, до великої радості "клятих мацкалів" звісно (шютка) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бред. Ну роспадутся, ну и хрен бы с ними. СССР вон развалился, не подавился запад рынком, миллиардерами, криминалом и т.д.

Как СССР упустил возможность сиграть штаты во время их экономического кризеса - просто не представляю, за что и расплатился.

Амеро если и введут - то оно уже не будет имеь ни влияния ни стабтльности доллара.

Zevs_Isver твоя реплика мне напоминает слова одного моего знакомого "они же уже почти как люди" ))))

DaBass - знаешь видел учавствовал?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Крах економіки США=Крах світової економіки. Але якщо така криза матиме місце, то якраз інші країни піднімуться швидко після кризи.

Але в загальному США ще той "Мамонт", його просто так не звалиш :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Zheny@

Завиєм від скуки без голівудського кіно ;)

Час звикати до європейського (імхо не хуже) і до індійського :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куча країн зав'язані на експорті в США купи різних товарів бо американський ринок мабуть найбільший в світі. США, хотілось би того чи ні, але все ще впливає на світовий розвиток (тут Росія і Китай навіть близько не валяються). Куча американських компаній мають величезні активи по всьому світу (ось навіть в нас шельф хотіли поцупити дякуючи нашим обранцям). Всі привикли до лідерства США хоча всім воно неподобається, але якщо уявити собі що цієї потуги не буде, в світі почне змінюватись порядок, який все одно призведе до появи одного лідера (звичайно що цього мирним шляхом зроблено не буде), так от що краще США чи Китай? ;)

Для збереження "європейських цінностей" існування "американської субкультури" неодмінна опція. В противному випадку Європі прийдеться лягати під Союз Китаю з Індією та Росією, який буде тихенько укладений (без проведення референдумів в країнах).

Доля України тут плачевна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

виселити звідти всіх українців, огородити парканом високим, залити бетоном і філіжанку кави (С) :blink:

країна надто багато куди пхає носа і диктує правила свої власні.

Розвалиться -- буде чудово. Хоча б морально, якщо не фінансово

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вельмишановна Forever Autumn але ж Ви тоді не почуєте своїх улублених рокових груп, і хто ж тоді розкаже куди правильно і модно чіпляти желізяки, в який колір покраситись. Все може бути дуже трагічно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ги.. свого мало??

А америкоси - як таргани - бункери риють, наче кроти. І житимуть там. .Чекати доки на гумову бомбу почнуть діяти закони фізики. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Н-да, я бачу тут багато щирих українців з щиро українською ментальністю типу "я живу погано - хай і іншим погано стане". Songoku правильно сказав, крах економіки США ду-у-у-же боляче вдарить по економіці всіх країн світу. В нас вже давно не СРСР, економіка якого була в більшості своїй автономна, і що там робилося за "залізною завісою", було всім глибоко пофіг. Мене особисто не дуже б влаштував такий розвиток подій, бо святе місце пусте не буває, тобто я хочу сказати що якщо Америка перестане "рулити", то почнуть рулити або Раша (з їх імперіалістичними замашками) або Китай (якими взагалі, як я подивлюсь, рухає лише інстинкт розмноження себе і кроссівок Adibas).Не думаю, що такий сценарій буде більш приємним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вельмишановна Forever Autumn але ж Ви тоді не почуєте своїх улублених рокових груп, і хто ж тоді розкаже куди правильно і модно чіпляти желізяки, в який колір покраситись. Все може бути дуже трагічно...

вельмишановний Ромаха 11, насправді трагічно те, що прирівнюючись до обзору мислення середньостатичного американця, Ви вважаєте, що рівень розвитку настільки примітивний, щоб чіпляти желізяки туди, куди скаже Буш, слухати тільки те, що приходить з-за бугра і т.д. і т.п.

це вже добралось і до нашої країни...

ехь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Что то, господа, меня не очень пугает перспектива "развала штатов". Ну и что что они рынок толстый, ну и что что калибр ихнего пестика очень большой. Очень сильно по всем не ударит, потому что такие дела в одночасье не делаются, а за время пока это будет происходить (момент как раз надо не упустить) надо переводить экспорт куда нибудь в другое место (уж у экономистов нюх на такую чухню - будь здоров). Понятно что без крови не обойдется, сначала между собой подерутся, потом европейские мировторцы+КанадА будут спасать коллег, штаты поделят на сферы влияния....................

2Ромаха 11 утверждение "Для збереження "європейських цінностей" існування "американської субкультури" неодмінна опція. В противному випадку Європі прийдеться лягати під Союз Китаю з Індією та Росією, який буде тихенько укладений (без проведення референдумів в країнах).

Доля України тут плачевна." - сомнительно, европа при любом раскаладе ляжет под описанный тобой союз (или любой другой), потому как ресурсов своих нету (ну или опять же внутренние чвары по типу французских повлияют). А лозунг "американская субкультура, (как и американские негры) - несут только добро в этот мир" ну просто не выдерживает никакой критики. Европейские ценности сформированы лет этак на 200 раньше основания штатов, и ваабще, надо что то менять, формировать и развивать свои ценности, а не тупо всякие глупости перенимать.

З.Ы. В любом случае лет через 50-70 будет войнушка за оставшиеся ресурсы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Америка не розвалится, нажаль чи на щастя, тих криз вони пережили стільки, що їх також мало вже що лякає. В них найвищий рівень бізнесу, одні з найкращих науковців в світі, стратегічне бачення і моделювання всіх можливих ситуацій на найвищому рівні (стратегічне бачення Росії легко і відкрито можна взнати з словесного поносу Жиріновського). Вони мають визначальний вплив на світову економіку, на макропоказники майже всіх країн. Як легко вони обвалили курс долара відносно євро, загнавши європейські товари в тупік, потрібно буде долар впаде далі - зменьшуючи гіганську заборгованість перед світовим банком, потрібно буде введуть амеро, змінять назву і пошлють всі борги на... Їм немає альтернативи - Росія назавжди лишень сировинний придаток, єдиний Китай, але навіщо це йому - дивлюся, що агресивної зовнішньої політики він не веде, гучних заяв не робить, не старається комусь протиставитись. З кожним роком в нього колосально зростає кількість заможніх людей, яким війни не потрібні.

Союз і Китаєм колись дали фору Штатам, зараз час вже не той щоб в холодні ігри Росії забавлятися - вона самий жирний кусок землі на планеті і їй би свій жирочок втримати, а то він ой як Китаю потрібний. Спочатку думав, що можливий військовий союз з Китаєм, але це ж рівносильно самому впустити в свою хату головного ресурсо пожирача (виглядав би він круто, але Росії там танцювати другим номером), тому головне бажання Росії буде обмежитись тільки дуже дружніми економічними зв'язками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

виглядав би він круто, але Росії там танцювати другим номером

Наведи справки о качестве российской и китайской армий а также их военные доктрины...

Уж никак Россия не второй номер в военном союзе, как раз здесь (и возможно, только здесь) первый

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Америка не розвалится, нажаль чи на щастя, тих криз вони пережили стільки, що їх також мало вже що лякає. В них найвищий рівень бізнесу, одні з найкращих науковців в світі, стратегічне бачення і моделювання всіх можливих ситуацій на найвищому рівні (стратегічне бачення Росії легко і відкрито можна взнати з словесного поносу Жиріновського). Вони мають визначальний вплив на світову економіку, на макропоказники майже всіх країн. Як легко вони обвалили курс долара відносно євро, загнавши європейські товари в тупік, потрібно буде долар впаде далі - зменьшуючи гіганську заборгованість перед світовим банком, потрібно буде введуть амеро, змінять назву і пошлють всі борги на... Їм немає альтернативи - Росія назавжди лишень сировинний придаток, єдиний Китай, але навіщо це йому - дивлюся, що агресивної зовнішньої політики він не веде, гучних заяв не робить, не старається комусь протиставитись. З кожним роком в нього колосально зростає кількість заможніх людей, яким війни не потрібні.

Союз і Китаєм колись дали фору Штатам, зараз час вже не той щоб в холодні ігри Росії забавлятися - вона самий жирний кусок землі на планеті і їй би свій жирочок втримати, а то він ой як Китаю потрібний. Спочатку думав, що можливий військовий союз з Китаєм, але це ж рівносильно самому впустити в свою хату головного ресурсо пожирача (виглядав би він круто, але Росії там танцювати другим номером), тому головне бажання Росії буде обмежитись тільки дуже дружніми економічними зв'язками.

ну, по порядку, сколько они кризисов пережили? 1 Гражданскую войну да 1 серьезный застой да пару экономических несуразностей (доллар тада могуч был), и у них там такой нарыв сейчас с неграми и латиносами, что если они не решат с ними проблему, то задница им обеспечена. С чего началось загнивание союза? - с экономики, про их кризис рассказывать не надо... Абсолютное большинство их ученых - привозной штучный товар, кторый при первых признаках чего нибудь не хорошего быстренько спрыгнет "оголив интеллект". Все моделирование - ну как бы выразится - туфта по большому счету, гадание на кофейной гуще.... Стратегичекое мышление и видение есть не только у них одних, эта штука есть даже у приматов (розумеется на их уровне).

Влияние имеет не сама страна, а доллар, который был признан мировой валютой, потому то мировой рынок и лихарадит. Долги им никто не спишет, как бы они там не старались доллар обвалить, все дойдет до определенного предела, после которого будут требовать заводики, земельку и т.д., нйдутся и рычаги давления и т.д.

Вот про Китай (ИМХО) ты глубоко ошибаешся. Китай это пешка которая за 2 хода от конца поля. Они никогда никуда не спешат, никто никогда не поймет что у них там на уме. И если им удастся за 10 - 20 лет модернизировать свои технологиии производства для уменьшения затрат, они спокойно будут заправлять всем миром, причем уже никто не будет против, ибо весь мир уже прочно подсел на китайскую иглу товарооборота. Их армия - это жопа, самый большой воздушный флот, посредственный морской, махра любую наземную операцию против них сводит на нет, ядерное оружие (еще плохонькое), космос. Всего добились сами, нагадили на всех и штампуют подделки, и УЖЕ никто им не указ.

Союз России с Китаем возможен, как экономический так и военный. Не забываем про Индию. И поделят оне сферы влияния и никакие европы и штаты ничегошеньки сделать не смогут (разьве что подкупить).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...