Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
On 02.12.2021 at 21:31, xc90 сказано:

p.s. Якщо на момент 6міс після другої дози буде доступний і рекомендований бустер - буду вакцинуватись. 

On 26.08.2021 at 11:45, xc90 сказано:

Тут, імхо, більше геополітика замішана, ніж реальна доказова медицина. Розказав би щось про результати третьої дози - на скільки виріс рівень антитіл чи що. Коли ти президент країни з напів-імперськими замашками - то можна хоч щотижня колотись.

Опубліковано
26 minutes ago, Zelensky said:

А тобто далі будуть хворіти?

@xc90 наводив дослідження у якому стверджувалось, що бустери шкідливі. То так держава турбується?

Пошукай ще це "дослідження", бо мені лінь

25 minutes ago, Zelensky said:

Раз хтось вирішив вступитись за Шльому, значить з вами щось конкретно не так :(

Логічний зв'язок в дусі Алекса;)

21 minutes ago, Zelensky said:

Ото-то аналітик 80-лвл!

А ще й докоряє @rrid   :(

Розкажи що змінилось в твоєму житті - тобі вже колять бустер? Чи ти наперед сциш? :D

15 minutes ago, Zelensky said:

Неважливо хто ти тут. Важливо хто ти у реальному житті.

Засмучу тебе, твій друх, який дуже швидко чистить свої пости - в реальному житті ще убогіший. 

Опубліковано
1 хвилина тому, xc90 сказано:

Засмучу тебе, твій друх, який дуже швидко чистить свої пости - в реальному житті ще убогіший. 

@d.u.a.l мені не друх. А який він в реальному житті я незнаю.

• Ха-ха 1
  • -1 2
Опубліковано
3 хвилин тому, xc90 сказано:

тобі вже колять бустер?

Та ви самі вже все сказали:

On 02.12.2021 at 21:31, xc90 сказано:

p.s. Якщо на момент 6міс після другої дози буде доступний і рекомендований бустер - буду вакцинуватись. 

On 26.08.2021 at 11:45, xc90 сказано:

Тут, імхо, більше геополітика замішана, ніж реальна доказова медицина. Розказав би щось про результати третьої дози - на скільки виріс рівень антитіл чи що. Коли ти президент країни з напів-імперськими замашками - то можна хоч щотижня колотись.

• -1 1
Опубліковано
2 minutes ago, Zelensky said:

@d.u.a.l мені не друх. А який він в реальному житті я незнаю.

Вело-льотчик, за сумісництвом брат по розуму. Не включай окуня хоч раз - за Дуала тільки ти і Алєкс Ес тут торочите. 

І хоч він мені теж свого часу добряче мінусів наліпив - краще вже отримувати в "політиці" мінуси, ніж від таких упоротих, як тут. 

7 minutes ago, Zelensky said:

Just now, Zelensky said:

Та ви самі вже все сказали:

Ти можеш балаболити ще довго, але на відповідь особливо не очікуй. Пояснюю вдруге і востаннє - моє особисте бажання чи небажання колоти бустер не приплітай до того, що робиться в інших країнах. Я живу в Україні і в нас спочатку колективний імунітет, далі можливо бустер для груп ризику. А вже потім - бустер для усіх бажаючих. 

Появиться дослідження, де покажуть відсутність росту антитіл після бустеру - засумніваюсь в необхідності. Не помиляється тільки Нокіан, який все про всіх знає:D

• Ха-ха 1
Опубліковано

2 хвилин тому, xc90 сказано:

Ти можеш балаболити ще довго, але на відповідь особливо не очікуй. Пояснюю вдруге і востаннє - моє особисте бажання чи небажання колоти бустер не приплітай до того, що робиться в інших країнах. Я живу в Україні і в нас спочатку колективний імунітет, далі можливо бустер для груп ризику. А вже потім - бустер для усіх бажаючих. 

Появиться дослідження, де покажуть відсутність росту антитіл після бустеру - засумніваюсь в необхідності. Не помиляється тільки Нокіан, який все про всіх знає:D

все що я писав - справджується на відміну від того, що пишите ви. Якщо те що ви пишите не справджується значить балабол не я.

Ви казали, що бустерів не буде. Тепер кажите: ну може буде, як буде - піду. Як вуж на скорорідці.

On 26.08.2021 at 11:19, xc90 сказано:

Істина одна, але навряд на стороні антиваксів:)

Звідки така реальність взялась? З терміну дії сертифікату в Дії? Ще жодна країна в світі такого не практикує (і, зважаючи на вже достатній термін наявності вакцини в світі - навряд запропонують). Є лише дві держави: Ізраїль і США, які хочуть давати третю (не новий курс вакцинації) / бустерну дозу вакцини, з чим не згідні чи не усі притомні організації в сфері охорони здоров'я.

• -1 1
Опубліковано
1 minute ago, Zelensky said:

все що я писав - справджується на відміну від того, що пишите ви. Якщо те що ви пишите не справджується значить балабол не я.

От ведусь вкотре:(

Все, що пишеш ти тут - це ниття, як страшно жити і як тебе насильно вакцинували. Краще б вже ти балаболив, ніж нив.

3 minutes ago, Zelensky said:

Ви казали, що бустерів не буде. Тепер кажите: ну може буде, як буде - піду. Як вуж на скорорідці.

Ти висмикнув цитату, але про контекст "забув". Почалось (як видно з цитати) все з терміну дії сертифікату в Дії. Ти почав нити, що через 6 місяців змусять тебе колоти бустер (і навіть 200$ не дадуть).Зараз усі  сертифікати діють рік і ніхто тебе не змушує колоти бустер. То хто балабол?

• +1 1
Опубліковано
14 хвилин тому, xc90 сказано:

Зараз усі  сертифікати діють рік і ніхто тебе не змушує колоти бустер

Як видно, терміном дії сертифікатів крутять, як заманеться. Спочатку був термін дії 6 міс. Але люди почали обурюватись, то зробили 12 міс. Щоб загнати побільше в стойло.

І як видно це не останній раз міняють термін дії сертифікату. Це рішення суто політичне :(

МОЗ нагадує про нові правила карантину та зменшення терміну дії жовтих COVID-сертифікатів

У Велицій Британії взагалі висувають ідею колоти кожні 3 місяці.

• -1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, Zelensky сказано:

Як видно, терміном дії сертифікатів крутять, як заманеться. Спочатку був термін дії 6 міс. Але люди почали обурюватись, то зробили 12 міс. Щоб загнати побільше в стойло.

І як видно це не останній раз міняють термін дії сертифікату. Це рішення суто політичне :(

МОЗ нагадує про нові правила карантину та зменшення терміну дії жовтих COVID-сертифікатів

У Велицій Британії взагалі висувають ідею колоти кожні 3 місяці.

Вірус змінюється, подай в суд на нього :D Люди мусять адаптуватись, щоб далі не хворіти

Опубліковано
6 хвилин тому, sasha2008lk сказано:

Вірус змінюється

То сенс примусово вакцинувати від вірусу, який міняється кожні пів року?

Ви дослідіть вірус, розробіть вакцини а тоді коліть. Якщо колоти а потім досліджувати то це медичний експеримент якись :(

• -1 2
Опубліковано

До візьми і досліди, раз такий розумний :wub: Весь світ намагається, а воно сидить таке розумне і знає що робити :blink: Іди .... 

Опубліковано
3 хвилин тому, sasha2008lk сказано:

До візьми і досліди, раз такий розумний :wub: Весь світ намагається ....

То вони ще досі не дослідили і колють?

Я відмовляюся брати участь в медичному експерименті.

Опубліковано
8 hours ago, Zelensky said:

Я це продумав. Там не мій підпис.

То в тебе і в реальному житті також роздвоєння особистості? 

Опубліковано
В 04.12.2021 в 17:53, Cherman сказал:

До речі, бачу, в Джапанії ковідьки майже нема. Цікаво, які методи допогли самураям призупинити розповсюдження цієї зарази?

Погляд пересічного зі сторони

• +1 1
Опубліковано
14 минут назад, Cherman сказал:

Посилання не відкривається.

Блін, знаю в кого читав на ФБ, а як його звати не пам'ятаю і не можу знайти допис ще раз. Як попаде ще раз на очі то викладу. Там москаль, який в Японії живе і виробляє косметику, пише свої враження про ставлення японців до правил при короні.

Опубліковано
4 минуты назад, mykola сказал:

Острівна держава, легше стримувати цю заразу.

Чим межі острову відрізняються від кордону? Ніхто вільно, крім тварин, через кордон не переміщується, але розносять заразу не тварини.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
33 минуты назад, mykola сказал:

Острівна держава, легше стримувати цю заразу.

Британія також острівна держава. Щось в них так не вийшло як в Японії.

Змінено користувачем weldermaster
  • +1 2
Опубліковано
18 минут назад, weldermaster сказал:

Британія також острівна держава. Щось в них так не вийшло як в Японії.

У них тоннель во Францию, я японцы не строят в росию

• Ха-ха 1
Опубліковано

Вся суть в менталітеті. Якщо в Японії сказали вдягайте маски і вакцинуйтеся - всі так і зробили. + дотримуватися соц. дистанції.

І ніхто там не буде нити про демократію і ущємлєніє прав. 

• Подобається 1
  • +1 2
Опубліковано
14 минут назад, weldermaster сказал:

Вся суть в менталітеті. Якщо в Японії сказали вдягайте маски і вакцинуйтеся - всі так і зробили. + дотримуватися соц. дистанції.

І ніхто там не буде нити про демократію і ущємлєніє прав. 

Так, приблизно те саме, тільки більше розлого описав той москалик

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...