Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
  В 20.10.2020 в 20:15, Oli сказав:

Я десь так років 5 назад підхопив ангіну

Показати  

Згадався народний спосіб лікування ангіни. Жабою ...

Доречі треба знахарям нагадати, може і від коронавірусу допоможе.

П.С. Але вжє пізно, зима наступає всі жаби поховались.

Змінено користувачем $ΩLΩMΩN
  • -1 2
Опубліковано
  В 20.10.2020 в 20:00, Zheny@ сказав:

А от від пневмонії в принципі (запалення) то при запальних процесах якраз таки антибіотики й призначають.

Показати  

Саме так

Опубліковано
  В 20.10.2020 в 20:21, $ΩLΩMΩN сказав:

Згадався народний спосіб лікування ангіни. Жабою ...

Доречі треба знахарям нагадати, може і від коронавірусу допоможе.

Показати  

Жабою? ;)

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
  В 20.10.2020 в 20:28, Oli сказав:

Жабою? ;)

Показати  

Не сприймайте всерйоз, це той випадок, коли я пожартував :)

П.С. Хоча цей спосіб написаний у відомій російській газеті:

Лютий треш:

Показати контент

• -1 2
Опубліковано
  В 20.10.2020 в 20:29, $ΩLΩMΩN сказав:

Не сприймайте всерйоз, це той випадок, коли я пожартував :)

П.С. Хоча цей спосіб написаний у відомій російській газеті, мокшам зродиться:

Лютий треш:

Показати контент

Показати  

Я зрозумів :)

дитинство так сказати провів в селі, чого тільки там не бачив і чув...

Опубліковано
  В 20.10.2020 в 17:16, $ΩLΩMΩN сказав:

Немає ніяких мір. Тому й немає сенсу робити КТ. Набагато важливіший є рівень кисню в крові. Якщо критично падає, потрібно робити ШВЛ.

Показати  

Щось я не розумію що ж тоді робити. В мене, повторюсь, не було жодного вираженого симптома окрім температури до трьох діб. Потім і вона впала до практично нормального рівня (в суботу, хоч і з перекурами, але поприбирав в хаті, потім навіть півночі ще попрацював за компом). Сьогодні вночі - рецидив, проте якихось приводів для тестування за держпротоколом все одно нема. З твоїх слів КТ немає сенсу. Гм, виходить треба чекати, поки почну задихатись? І тоді вже мене чимось почнуть лікувати?

І ще. Почув від знайомого, в якого сьогодні вперше піднялась температура (38), що сімейний відразу по телефону призначила антибіотики і противірусні, мовляв такий зараз протокол лікування. Як на мене це якось дивно...

Опубліковано
  В 20.10.2020 в 20:38, yu2007 сказав:

Щось я не розумію що ж тоді робити.

Показати  

Це взагалі-то лікарі мають казати. Хоча їм простіше щось призначити, ніж пояснювати, що нічого не потрібно.

Рекомендую прочитати вам СТАНДАРТИ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ «КОРОНАВІРУСНА ХВОРОБА (COVID-19)»

Там написано, як мають діяти лікарі і що назначати.

П.С. Я би ще порадив пити більше води і їсти більше овочів/фруктів і частіше повітрювати приміщення. Це не зашкодить точно.

• -1 1
Опубліковано

потім навіть півночі ще попрацював за компом. Сьогодні вночі - рецидив

Показати  

Правильний режим роботи і відпочинку теж сприяє міцному імунітетю. Бажаю вам одужати якнайшвидше.

• -1 1
Опубліковано
  В 20.10.2020 в 20:46, $ΩLΩMΩN сказав:

Це взагалі-то лікарі мають казати. Хоча їм простіше щось призначити, ніж пояснювати, що нічого не потрібно.

Рекомендую прочитати вам СТАНДАРТИ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ «КОРОНАВІРУСНА ХВОРОБА (COVID-19)»

Там написано, як мають діяти лікарі і що назначати.

П.С. Я би ще порадив пити більше води і їсти більше овочів/фруктів і частіше повітрювати приміщення. Це не зашкодить точно.

Показати  

До яких пір нічого не потрібно? Пневмонія може не супроводжуватись температурою чи кашлем. Пневмонію буває дуже важко вислухати, особливо на перших порах. 
Ти ж пропонуєш лікувати спричинену ковідом пневмонію (ймовірну) водою і фруктами? Чи все ж зробити рентген або КТ, якщо другий тиждень починається з того, що й перший?

• Збентежений 1
Опубліковано (змінено)
  В 20.10.2020 в 20:58, yu2007 сказав:

Ти ж пропонуєш лікувати спричинену ковідом пневмонію (ймовірну) водою і фруктами?

Показати  

Ви мене неправильно зрозуміли. Я пропоную звернутись до лікаря а не виясняти на форумі як лікуватись. А фрукти і воду потріно вживати у бдь якому випадку. Чи є пневмонія - чи ні.

• -1 1
Опубліковано
  В 20.10.2020 в 21:02, $ΩLΩMΩN сказав:

Ви мене неправильно зрозуміли. Я пропоную звернутись до лікаря а не виясняти на форумі як лікуватись. А фрукти і воду потріно вживати у бдь якому випадку. Чи є пневмонія - чи ні.

Показати  

Я звернувся, дала направлення на КТ, напевно її кваліфікація не дотягує до Вашої. Але раз Ви вважаєте КТ лишнім, то завтра відміню запис, накупую ананасів і бананасів, відкрию  навстіж всі вікна і буду натомість приймати повітряні ванни. Гроші знов таки ж зекономлю)

На форумі я не цікавився, як мені лікуватися. Я питав про місця, де роблять КТ. І про те, що робили інші, і чи виявляли пневмонію. До вчорашнього дня взагалі з гумором писав про перебіг свого захворювання. 

• Ха-ха 2
Опубліковано

... Сьогодні вночі - рецидив, проте якихось приводів для тестування за держпротоколом все одно нема. З твоїх слів КТ немає сенсу. Гм, виходить треба чекати, поки почну задихатись? І тоді вже мене чимось почнуть лікувати?

Показати  

Так, що за паніка  :D ?

Я там думала вже 39, а тут 37,5 )))

В грудях болить, задишка є? Немає, значить все ок. 5% легень не шкода, саме час кинути курити ;)

Сьогодні рекомедую Вам 50гр заспокійливого )))

А завтра, запишіться на прийом, відкрийте лікарняне (що Вам важко чи що?, а в них вже ніби і обов'язок зявився прийняти), прогуляйтесь по свіжому повітрю, познайомтесь з новим сімейним:  нехай Вас послухає, поміряє сатурацію (у всіх сімейних зараз є цей апаратік) і Вам на душі стане точно легше )))

Доречі сімейного зараз можна обирати з будь-якої поліклініки  (не обовязково по місцю реєстрації).

А що мене ще здивувало з останнього, то те що хворих Covid зараз на повторний тест запрошують в поліклініку приходити самостійно :blink: 

• Ха-ха 1
  • +1 4
Опубліковано (змінено)
  В 20.10.2020 в 21:28, natalka) сказав:

Сьогодні рекомедую Вам 50гр

Показати  

Я б з радістю, але не можна. Сьогодні дружина познайомилась з новим сімейним. Ну таке...)) Зате маю направлення на КТ))

Вже як записався на КТ, почав шукати ще інфу щодо того, як діяти. і почув від одного медика, що КТ на 7 день може виявитися малоінформативним. Тому тактика діагностування міняється))

Доречі сімейного зараз можна обирати з будь-якої поліклініки  (не обовязково по місцю реєстрації).

Показати  

В тепер вже нашого сімейного все розписано на найближчі дні, як до неї потрапити на огляд - загадка. А обирати зараз іншого - трохи не вдалий момент)))

Пс. Дякую що цікавитесь, стан стабільний, на вечір почав відкашлювати щось схоже на те, що колись було 5% легенів)))

Змінено користувачем yu2007
  • +1 1
Опубліковано
  В 20.10.2020 в 21:43, yu2007 сказав:

А обирати зараз іншого - трохи не вдалий момент)))

Показати  

то інформація на майбутнє

Я не знаю, мені ця відреформована медицина це просто жах. І я не розумію докінця хто там кого має приймати.  Коли приходиш на назначений час до сімейного, полюбому вона ще когось приймає, і ти як мінімум годину ще сидиш і чекаєш.

Або приходиш в поліклініку вранці вже, бо тобі нада лікарняний, а сімейний працює з другої зміни, або взагалі вихідний і що? - і тебе або футболять в реєстратурі або записують до якогось чергового!!!

А ще знаю, що якщо ти йдеш до якогось лікаря не по направленню сімейного (до травматолога, хірурга чи лора і т.д.), то тебе приймуть, тільки  такий прийом платний (130 грн. - не знаю чи до ля всіх спеціалістів фіксована ціна чи є градація).

• +1 2
Опубліковано

що мене ще здивувало з останнього, то те що хворих Covid зараз на повторний тест запрошують в поліклініку приходити самостійно 

Показати  

Після останнього оновлення протоколів повторний тест роблять лише пацієнтам, у яких залишаються симптоми після 13-го дня перебігу хвороби.

"Також повторне тестування методом ПЛР можна не проводити при умові дотримання пацієнтом самоізоляції не менше 13-ти днів від дня появи симптомів і при відсутності симптомів захворювання після закінчення терміну самоізоляції"

• Дякую! 1
Опубліковано
  В 20.10.2020 в 21:54, natalka) сказав:

то інформація на майбутнє

Показати  

Ну, знав би прикуп - їздив би на велосипеді в масці)) Та дякую.

А що скажете про «новий протокол» у вигляді антибіотика з першого дня звернення/температури?

• Ха-ха 1
  • Збентежений 1
Опубліковано

Та фіг там, он в мене вчора і сьогодні знайомі, по 7-10 днів від першого ПЛР, ходили самостійно в поліклініку здавати повторний тест...

• Дякую! 1
  • Збентежений 1
Опубліковано
  В 20.10.2020 в 21:59, yu2007 сказав:

Ну, знав би прикуп - їздив би на велосипеді в масці))

Показати  

Нажаль це не захитило б вас від зараження. Як і не захищає мене :(

Носіння маски - захищає інших від того, хто її носить.

В 20.10.2020 в 21:43, yu2007 сказав:

Тому тактика діагностування міняється))

В тепер вже нашого сімейного все розписано на найближчі дні.

Показати  

Вам якісь ліки призначали?

Наприклад аспірин кардіо. Одні кажуть, що його потрібно приймати а інші - що ні. А які ліки вам призначила ваш сімейний?

• -1 1
Опубліковано

Эпидемия коронавируса позволила людям проявить лучшие качества. О пользе ситуации порассуждал глава патриаршей комиссии по делам семьи протоиерей Димитрий (Смирнов) в ходе проповеди в московском храме Благовещения Пресвятой Богородицы, передает «Интерфакс».

В РПЦ призвали подумать о положительной стороне распространения вируса. Так, по словам Смирнова, эпидемия может быть «чрезвычайно полезным явлением».

Показати  

Бывший председатель Патриаршей комиссии по вопросам семьи, детства и материнства, протоиерей Дмитрий (Смирнов) умер в возрасте 69 лет.

Показати  

Опубліковано

Новий антирекорд: 6719

Хочу ще раз нагадати усім: носіть маски, дотримуйтесь гігієни, уникайте місць масового скупчення людей, провітрюйте приміщення, споживайте більше овочів і фруктів.

Будьте здорові, робіть добро.

• -1 2
Опубліковано
  В 20.10.2020 в 21:02, $ΩLΩMΩN сказав:

Я пропоную звернутись до лікаря а не виясняти на форумі як лікуватись.

Показати  

В 21.10.2020 в 03:11, $ΩLΩMΩN сказав:

Вам якісь ліки призначали?

Наприклад аспірин кардіо. Одні кажуть, що його потрібно приймати а інші - що ні. А які ліки вам призначила ваш сімейний?

Показати  

:) )))

• Ха-ха 2
  • Cумний 1
Опубліковано
  В 21.10.2020 в 09:00, yu2007 сказав:

:) )))

Показати  

Я розумію, що самолікування - не завжди найкраща ідея. Але мені дуже цікаво знати про аспірин кардіо. Скажіть будь ласка, чи лікар вам його призначила?

• -1 2
Опубліковано
  В 21.10.2020 в 09:23, $ΩLΩMΩN сказав:

Я розумію, що самолікування - не завжди найкраща ідея. Але мені дуже цікаво знати про аспірин кардіо. Скажіть будь ласка, чи лікар вам його призначила?

Показати  

Сам купив кардіомагніл ще до звернення до лікаря. 

• Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
  В 21.10.2020 в 09:23, $ΩLΩMΩN сказав:

аспірин кардіо

Показати  

Так це та сама ацетилсиліцилова кислота, звичайний аспірин в одній із сотень варіацій. Його призначають для розрідженя крові, так як при ковіді згущується кров.

Моїм знайомим лікар призначав упсарин упса.

Змінено користувачем Selbeor

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...