Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

але мусив усім відповісти

Оце точно негарним словом називається.

Я тобі проведу лікбез:

multi_quote.PNG

Ця кніпочка, зветься - мультиквот. Тобто Багато-цитування.  Тиснеш її на тих постах, які хочеш прокоментувати, а потім, тиснеш на спливаюче віконечко, яке з'являється праворуч внизу

balloon_.PNG

І всі цитати, які ти хотів прокоментувати, будуть  в одному повідомленні. Лише додаси свої "коментарі".

• Дякую! 3
  • +1 2
Опубліковано
On 23.09.2020 at 12:13, $ΩLΩMΩN сказано:

Я і сам здивований, чому китайці так довго будували лікарню.

Якийсь NewArk Hotel, будували 6 днів. А на лікарню чомусь аж 14 знадобилось.

Показати прихований контент

можу натякнути "здивованому" - були більш важливі справи в китайців ;)

наприклад, вони вже не один рік будують нові тюрми й концтабори, і ніяк не набудуються:

Цитувати

Влада Китаю побудувала близько 400 таборів для так званого "перевиховання" меншин, зокрема уйгурів, боротьбою з якими вони займаються останні роки.

Джерело: The Guardian з посиланням на австралійський аналітичний центр ASPI

Деталі: Особливо активно табори будувались останні два роки. Як дослідили в ASPI, це суперечить твердженням офіційного Пекіну про згортання системи перевиховання. 

Розташовані табори на крайньому заході країни. Для утримання уйгурів та представників інших мусульманських менших там наразі діють 14 таборів. Деякі з них досі будуються. 

https://www.pravda.com.ua/news/2020/09/24/7267474/

Опубліковано

Хто перші знайдуть ліки проти Ковід-19? США, Китай, ЄС, Росія?

Відповідь:

• Збентежений 2
  • -1 1
Опубліковано
5 часов назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Хто перші знайдуть ліки проти Ковід-19? США, Китай, ЄС, Росія?

Відповідь:

А поляки то не ЄС. Чи ЄС - то щось абстрактне?

• Ха-ха 1
Опубліковано
15 часов назад, $ΩLΩMΩN сказал:

мова ішла про коронавірус, який викликає хворобу SARS-n-Cov-2. На сьогодні офіційна медицина визнає, що причиною хвороби Covid-19 є вірус SARS-n-Cov-2 сімейства  коронавірусів. І йому не тисячі і не мільярди років.

Якщо потрібна ясність у даному питанні. Попросіть ріда, хай підврдить, що коронавірусу SARS-n-Cov-2 не тисячі і не мілярди роів. Якщо він не підтвердить, значить він вважає, що SARS-n-Cov-2 існує тисячі років.

Хоча?

Чим докажеш, що саме про цей ? Плюс віруси, в основному, в сталій формі не живуть довгий час, а мутують,тобто знову не факт, що прародітєлю SARS-n-Cov-2 не тисячі років

15 часов назад, $ΩLΩMΩN сказал:

пальцем тицяти не буду я культурна людина, тому наведу цитату:

Цитата

просто зовсім не факт, що до 2019-го ковідька не циркулювала вільно багато років по всьому світу, так само як венеричним хворобам вже тисячі років за офіційною хронологією.

і що він там такого страшного сказав ? він стверджував, що конкретно цей штам живе багато тисяч років ? серйозно ? Просто якась чергова природня (чи штучна) мутація стала небезпечною для людини

• +1 1
Опубліковано
29 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

Чим докажеш, що саме про цей ? 

Мовчанням Ріда. Якщо він вважає, що хворобу Covid-19 викликає вірус SARS-n-Cov2 сімейства коронавірусів і цьому вірусу не тисячі років - тоді хай сам напише про це.

• -1 1
Опубліковано
1 час назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Мовчанням Ріда. Якщо він вважає, що хворобу Covid-19 викликає вірус SARS-n-Cov2 сімейства коронавірусів і цьому вірусу не тисячі років - тоді хай сам напише про це.

а смисл тобі писати, ти ж не догониш, бо тормоз. То в мене є час і натхнення :0016: Хоча з затянутим не дуже цікаво )) Ти ж до цих пір не догнав мабуть прикола з Антисрес ? :0016:

Опубліковано (змінено)
3 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

а смисл тобі писати

не пишіть. маєте право. Тим більше - важко писати тим, у кого фактів немає.

Хоча можете писати, про те, що Covid-19 - тисячі або мілярди років цікаво почитати було.

Змінено користувачем $ΩLΩMΩN
  • Cумний 2
  • -1 1
Опубліковано
2 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Хоча можете писати, про те, що Covid-19 - тисячі або мілярди років цікаво почитати було.

то ти писав, про сімейство вірусів - Coronaviridae, то потім перескочив на окремий вид з цього сімейства - SARS-n-Cov2, а тепер питаєш за хворобу . Коли знімешся з ручніка й допреш, що Coronaviridae, SARS-n-Cov2 і Covid-19 це ТРИ РІЗНІ РЕЧІ, хоч і повьязані між собою, тоді й продовжим :D

Опубліковано
Щойно, MANJAK11 сказано:

Coronaviridae, SARS-n-Cov2 і Covid-19 це ТРИ РІЗНІ РЕЧІ, хоч і повьязані між собою, тоді й продовжим :D

Ок, продовжимо.

Просте питання: що, на вашу думку, є причиною хвороби covid-19?

• Збентежений 1
  • -1 2
Опубліковано
1 минуту назад, $ΩLΩMΩN сказал:

офтопите?

А по темі пости будуть?

да

Коли знімешся з ручніка й допреш, що Coronaviridae, SARS-n-Cov2 і Covid-19 це ТРИ РІЗНІ РЕЧІ, хоч і повьязані між собою, тоді й продовжим 

Опубліковано

да

Коли ... допреш, що Coronaviridae, SARS-n-Cov2 і Covid-19 це ТРИ РІЗНІ РЕЧІ, хоч і повьязані між собою, тоді й продовжим 

допер вже давно, розповідаю місцевим рідам - не вірять.

On 12.08.2020 at 12:05, $ΩLΩMΩN сказано:

Зараз епідемія іншого підвиду коронавірусу. Це зовсім інша хвороба і потрібна зовсім інша вакцина. З коронавірусами людство знайоме як мінімум 50 років. В 2019 р. "виник" зовсім інший коронавірус. Як кажуть: бойовий вірус вирвався на свободу в 2019 р.

On 12.08.2020 at 14:22, $ΩLΩMΩN сказано:

Ковід-19 - це не вірус.

On 12.08.2020 at 18:27, $ΩLΩMΩN сказано:

Ні, Covid-19 - це назва хвороби. Назва вірусу, зовсім інша.

Це так само, як СНІД і ВІЛ. Одне - хвороба а інше - назва віруса.

Можемо продовжувати?

• -1 2
Опубліковано
14 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Можемо продовжувати?

то навіщо ти питаєш за хворобу, за яку крім тебе більш ніхто не згадував, в ключі, що їй багато тисяч років ? збудник цієї хвороби теж нещодавно відкритий, хоча там є нюанси, скажімо як і з грипом, коли збудник ніби один, а щороку мутації різні, кожна зі своєю назвою, але загалним збудником всерівно вважаєтся вірус сімейства Orthomyxoviridae, родини Influenza. А сімейство коронавірусів, скоріше за все дрєвнє, як і остальні віруси. Достатньо розлого написав ?

Опубліковано

збудник цієї хвороби теж нещодавно відкритий

Я теж так вважаю але рід так не вважає.

Достатньо розлого написав ?

Так, дякую. Саме так як я люблю - прямо і без натяків.

• -1 2
Опубліковано (змінено)
1 час назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Я теж так вважаю але рід так не вважає.

нюанси, я так поняв, всі мімо каси пішли ? ну ок

Змінено користувачем MANJAK11
Опубліковано
13 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Мовчання

11 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

дякую. Саме так як я люблю - прямо і без натяків.

напишу прямо і без натяків. купи буквар, вивчи літери, навчись їх складати в слова, потім навчись їх читати і сприймати зв'язні речення та засвоювати їх зміст.

тоді, можливо, зрозумієш, що використовувати мовчання тих, хто тебе ігнорує - ні разу не аргумент в дискусії.

щоб ще пряміше - колись я тебе запитував, скільки тобі років ітд (і нікель, мабуть, також, і, можливо, не тільки він). ти "мітив" в аналітики - але навіть на "анєналітьлінам" не витягнув. нік вибрав собі - символ біблейської мудрості та розкоші, але натяків не розумієш (притча - це натяк ;) ). але ти ліпиш свої дописи і постиш ахінею. якщо б ти написав, що тобі 12 років - можливо, було б якесь бажання щось підказати чи "розжувати".

але ти просто ведеш себе як чудак. чиєсь мовчання може означати, наприклад, що твій "опонент" став байдужим тому, хто мовчить. або включив кніпочку "ігнор" і взагалі твої постів не бачить ;) або вважає, що сказав по темі достатньо, і повторюватись не хоче, а трактування недоаналітиків йому побоку, або... одним словом, варіантів - купа, і жоден не співпадає з твоєю оцінкою ситуації.

розширюй кругозір... хочеш зі мною подискутувати на економічну тематику - підтягуй свій рівень, мені нецікаво опускатись на твій. Л - логіка ;)

• +1 3
Опубліковано
3 хвилин тому, rrid сказано:

використовувати мовчання тих, хто тебе ігнорує - ні разу не аргумент в дискусії.

що твій "опонент" став байдужим тому, хто мовчить. або включив кніпочку "ігнор" і взагалі твої постів не бачить .

Якби то ви усе ігнорували, що я пишу. А ви ігноруєте тільки там, де я наводжу конкретні факти і ставлю вам незручні питання.

• Cумний 1
  • -1 4
Опубліковано
3 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Якби то ви усе ігнорували, що я пишу. А ви ігноруєте тільки там, де я наводжу конкретні факти і ставлю вам незручні питання.

мирдверімняч - це завуальоване москальське слово піс-*та-болл

заодно - це синонім до твоїх "конкретних фактів" і "незручних питань"

наприклад, перепощені тобою домисли зі срана.уа - це "конкретні факти"? мушу тебе засмутити, бо в цій ситуації ти двічі пі*старболл - і за автора домислів, і за себе, бо перепостив домисли з інфо-помийної ями без вказання авторства. сподіваюсь, це достатньо "прямо й без натяків"?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...