Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

1 hour ago, Zelensky said:

Ого, захворів на 13-ий день після першої дози? Ну, це все міняє - усі вакцини фуфло і не роблять з тебе супер-людини.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 хвилин тому, weldermaster сказано:

Найближчим часом Макдональдс підтягне статистику по короновірусу вверх. Ну да ладно. Що не зробиш заради гамбургера з колою.

те що діти в школи пішли - підтягне

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 minutes ago, dogbee said:

З чого ви взяли, що він захворів? 

Привіт, трутень. Ну, можемо по різному трактувати наступні слова

Про позитивний тест на коронавірус спікер повідомив в своєму Facebook.

За його словами, він робив тест формально для того, щоб взяти участь в Ялтинській європейській стратегії у суботу, але тест показав, що він хворий.

"Перебуватиму на самоізоляції, певний час працюватиму дистанційно. На щастя, почуваю себе добре", - написав Разумков.

Для спікера це вже друга зустріч з коронавірусом. Перший раз він захворів в листопаді 2020 року

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 minutes ago, dogbee said:

А в тих словах, які ви трактували, було щось, хоча б схоже, на "температура", "нежить", "болить", "симптоми", чи висновок зроблений виключно на основі того, що ЗМІ вклали вам в голову згадці про позитивний тест?

а на таку дрібничку взагалі увагу не звертаєте: 

Ілон Маск раніше писав про хибність тестів, навіть Ахметов про це розповідав, але ж вакцинаторам сумнівними рідинами треба з чогось висмоктати сенсацію?

... а сину засвновника Центру Разумкова, можливо, просто захотілось десь на самоізоляцію - на Мальдіви там, чи на Таїті... ;) 

Придурошних антиваксів вже геть поплавило. Нема аргументів - сиди, мовчи в тряпочку чи облизуйте один одного у відповідних чатах однодумців. Але ж ні, воно на форум лізе з дебільними аргументами - "а де в нього нежить і температура?", "а тести вупше хибними бувають".

Не знаю, чия ти реінкарнація: рріда наврядчи - той хоч якісь графіки скидав час від часу, а не такий маразм ніс. Напевно, лже-Зеленський вирішив змінити акк.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 хвилин тому, turbo сказано:

Напевно, лже-Зеленський вирішив змінити

ставлю - на "шльому", його "почерк".

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 minutes ago, Slavco said:

На вихідних один відомий ютуб-канал підкинув новину із західного толерантного світу стосовно death shaming. Напевно, тепер, коли антивакс помирає від ковіду - правильно вважати, що то був його свідомий вибір грати в рулетку :lopata:

upd.

On 8/30/2021 at 12:24 PM, Zelensky said:

Так само знаю, що будуть змушувати вакциновуватись коже рік. Можливо двічі в рік.

Упс,

На даному етапі масове використання додаткової дози вакцини не потрібне і може бути небезпечним – The Lancet

Змінено користувачем xc90
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

49 минут назад, Slavco сказал:

Та він міг просто померти. А корону йому приписали для пропаганди. Вот так.

Змінено користувачем weldermaster
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, turbo сказано:

Напевно, лже-Зеленський вирішив змінити акк.

Ррід.

Я його на тиждень банив, може й під собою зайти.

Навіщо оце клоноводство?

• Ха-ха 2
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, xc90 сказано:

Може ще пізніше буде дослідження, яке доведе, що вакцинуватись не перевіреними вакцинами взагалі не варто було.

Зараз же триває довготривалий експеримент. Для досліджень потрібні дані.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, turbo сказано:

Напевно, лже-Зеленський вирішив змінити акк.

Нема аргументів - сиди, мовчи в тряпочку чи облизуйте один одного у відповідних чатах однодумців. Але ж ні, воно на форум лізе з дебільними аргументами

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, weldermaster сказано:

Та він міг просто померти. А корону йому приписали для пропаганди. Вот так.

Ну, якщо почитати, що він писав, то схоже на це:

Цитувати

Пізніше він зробив ще одне відео, де повідомив, що під час однієї з акцій протесту його арештувала поліція і один з поліцейських начебто поставив йому ногу на шию. Він також без наведення жодних доказів звинуватив поліцейських у спробі його отруїти, що, на його думку, і погіршило його стан.

"Поліція Єрусалима намагалася мене отруїти. Я ніколи так не почувався в своєму житті. Весь тиждень я боровся, але сьогодні я більше не міг дихати і пішов в медичну страхову, а звідти мене госпіталізували в медичний центр Волфсона. Якщо зі мною щось трапиться - знайте, що це замах", - стверджував чоловік.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 minutes ago, Zelensky said:

Може ще пізніше буде дослідження, яке доведе, що вакцинуватись не перевіреними вакцинами взагалі не варто було.

Зараз же триває довготривалий експеримент. Для досліджень потрібні дані.

4 minutes ago, Zelensky said:

Нема аргументів - сиди, мовчи в тряпочку чи облизуйте один одного у відповідних чатах однодумців. Але ж ні, воно на форум лізе з дебільними аргументами

Поки що лише твоя гнила мова не справджується ніяк. Перестав би прогнозити, через пів року завів би новий аккаунт - ще б за розумного міг зійти, але ж ні.

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, xc90 сказано:

Поки що лише твоя ... мова не справджується ніяк.

Поки що більшість з того, що писав, справджується. Чи про що ви? Не ясно виразились, наведіть приклад.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 minutes ago, Zelensky said:

Поки що більшість з того, що писав, справджується. Чи про що ви? Не ясно виразились, наведіть приклад.

Знову по старому колу ходити? Ні , ні - цур тебе 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колишній президент Чехії - Земан, госпіталізований з коронавірусом. Він був вакцинований на початку року.

Також госпіталізований чинний президент Чехії: Вацлав Клаус.

Щодо президента сусідньої країни, який ізолювався в бункері:

Цитувати

Владимир Путин впервые с начала пандемии коронавируса ушел на самоизоляцию. По его словам все из-за того, что накануне целый день общался с сотрудником своей администрации, который “поздновато ревакцинировался и заболел ковидом’’.
Официальное сообщение
Путин говорит, что у него самого сохраняются высокие титры антител и нынешняя ситуация станет проверкой для вакцины Спутник V, которой он привился.
‘’Мне пришлось отложить поездку в Таджикистан. В моем самом близком окружении несколько человек заболели. Один из этих сотрудников — это человек, который работает со мной в непосредственной близости. Он был вакцинирован. У него титры упали. Он ревакцинировался, судя по всему, поздновато. Через три дня после ревакцинации он заболел. Я накануне общался с ним очень близко целый день. Это естественный эксперимент — посмотрим, как реально сработает на практике Спутник V. Потому что титры у меня высокие. Надеюсь, что все будет так, как должно быть, и Спутник покажет свои высокие параметры по защите от ковида’’, - отметил Путин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кабінет міністрів України схвалив зміни в протиепідемічних заходах, повідомило Міністерство охорони здоров’я 13 вересня.

Згідно зі змінами в постанові №1236, які наберуть чинності через сім днів від публікації, ковід-сертифікати матимуть дві опції «жовтий» і «зелений».

Документ «міститиме інформацію про вакцинацію, негативний результат тестування (діє 72 години) або одужання від COVID-19. Так званий «жовтий» сертифікат матиме інформацію про перше щеплення, а «зелений» – про повний курс».

За роз’ясненням МОЗ, в разі введення жовтого рівня епідемічної небезпеки навчальні заклади працюватимуть, якщо щонайменше 80% працівників матимуть «жовті» чи «зелені» сертифікати.

Карантинні обмеження жовтого рівня не стосуватимуться закладів, де всі відвідувачі та 80% працівників матимуть документ про вакцинацію. За червоного рівня всі працівники та відвідувачі повинні мати «зелені» сертифікати.

«У разі введення червоного рівня епідемічної небезпеки заклади освіти працюватимуть лише якщо 100% працівників мають «зелений» COVID-сертифікат», – додають у міністерстві

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, xc90 сказано:

За роз’ясненням МОЗ, в разі введення жовтого рівня епідемічної небезпеки навчальні заклади працюватимуть, якщо щонайменше 80% працівників матимуть «жовті» чи «зелені» сертифікати.

Карантинні обмеження жовтого рівня не стосуватимуться закладів, де всі відвідувачі та 80% працівників матимуть документ про вакцинацію. За червоного рівня всі працівники та відвідувачі повинні мати «зелені» сертифікати.

Тобто діти теж мають бути вакцинованими?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, xc90 сказано:

То якісь вчені антиваксери написали, он Ізраїль вже вважає, що ті хто отримав 2 дози - це невацинвоані люди.

Великобританія вже почала колоти бустери:

https://espreso.tv/velika-britaniya-rozpochne-busternu-vaktsinatsiyu-vid-koronavirusu

От же ті антиваксери, що тільки не вигадають аби не колоти третю і наступні дози вакцини.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Україні замісь бусетрів буде щорічна ревакцинація, так зявили в МОЗ:

Міністерство охорони здоров’я наразі не планує бустерні дози під час вакцинації, а передбачає повторне щеплення громадян через рік. При цьому вакцину можна буде змінити.

Про це заявив головний санітарний лікар – заступник глави МОЗ Ігор Кузін в інтерв’ю “BBC News Україна“.

“Поки ми не робимо бустерну (допоміжну, як правило – третю – “Н”) дозу. Зараз наша основна стратегія – це ревакцинація через рік”, – сказав Кузін.

https://novynarnia.com/2021/08/27/buster-3doze/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 hours ago, Zelensky said:

Тобто діти теж мають бути вакцинованими?

Вкотре переконуюсь, що ти упоротий: вакциновані працівники - це діти?

То якісь вчені антиваксери написали, он Ізраїль вже вважає, що ті хто отримав 2 дози - це невацинвоані люди.

Великобританія вже почала колоти бустери:

https://espreso.tv/velika-britaniya-rozpochne-busternu-vaktsinatsiyu-vid-koronavirusu

От же ті антиваксери, що тільки не вигадають аби не колоти третю і наступні дози вакцини.

Ти у Великобританії живеш? Чи тільки коли покуриш - літаєш?

В Україні замісь бусетрів буде щорічна ревакцинація, так зявили в МОЗ:

Міністерство охорони здоров’я наразі не планує бустерні дози під час вакцинації, а передбачає повторне щеплення громадян через рік. При цьому вакцину можна буде змінити.

Про це заявив головний санітарний лікар – заступник глави МОЗ Ігор Кузін в інтерв’ю “BBC News Україна“.

“Поки ми не робимо бустерну (допоміжну, як правило – третю – “Н”) дозу. Зараз наша основна стратегія – це ревакцинація через рік”, – сказав Кузін.

https://novynarnia.com/2021/08/27/buster-3doze/

Місяць тому ти мені балаболив про повторну вакцинацію кожні пів року. Вже - рік. Ще місяць і знову перевзуєшся.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, xc90 сказано:

Вкотре переконуюсь, що ти упоротий:

Я про це вже 2 роки кажу!  Ну хоч  я не один це бачу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, xc90 сказано:

Місяць тому ти мені балаболив про повторну вакцинацію кожні пів року. Вже - рік. Ще місяць і знову перевзуєшся.

Це не від мене залежить а від чесної влади:

https://ua.korrespondent.net/ukraine/4397150-v-ukraini-prodovzhat-diui-COVID-sertyfikata

Влада України вирішила продовжити термін дії міжнародних свідоцтв про вакцинацію від коронавірусу із шести місяців до року. Про це заявив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко в ефірі ТСН у вівторок, 14 вересня.

За його словами, громадяни, у яких COVID-сертифікат оформлений тільки до грудня, можуть не хвилюватися.

"Анонсую продовження дії "ковідного" сертифіката, який раніше мав термін дії шість місяців, на один рік", - уточнив глава МОЗ.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, xc90 сказано:

вакциновані працівники - це діти?

А прочитати повністю вашу читату?

Цитувати

За роз’ясненням МОЗ, в разі введення жовтого рівня епідемічної небезпеки навчальні заклади працюватимуть, якщо щонайменше 80% працівників матимуть «жовті» чи «зелені» сертифікати.
«У разі введення червоного рівня епідемічної небезпеки заклади освіти працюватимуть лише якщо 100% працівників мають «зелений» COVID-сертифікат», – додають у міністерстві

Тобто усіх дітей мають вакцинувати?

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А заболевший Разумков чипированый?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...