Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

3 minutes ago, natalka) said:

І що, з Санстанції не звонили? З поліції? Підїзд не дезенфікували?

Якщо нє, то лабораторія не передала дані в санстанцію.

Ні, ніхто не дзвонив. Хоча ні, в той день з Волі дзвонили, пропонували підключити цифрове телебачення, але я не думаю, що вони якось дізнались результат мого ПЛР-тесту, хоча в нас в країні все може бути...)))

Взагалі дивуюсь такому підходу. Я міг в лабораторії назватися василем пупкіним, паспорт ніхто не питав. Міг лишити лівий номер мобільного. Крім того, мене не запитали який раз я здаю тест: можливо в мене вже був позитивний, і я прийшов зробити повторний після того, як виздоровів. 

Забирав результат так. Навпроти реєстратури поліклініки лежить зошит з пачкою (листків 50, може більше) тестів. Підійшов, почекав, поки сестричка найшла потрібний їй результат і відійшла, взяв в руки ту пачку і починаю перебирати: Іванов - негативний, Петров - позитивний, Сидоров - негативний.... о, Пупкін - позитивний. Забрав, розвернувся і пішов на вихід тремтячими ногами))

• Ха-ха 6
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, yu2007 сказал:

Забирав результат так. Навпроти реєстратури поліклініки лежить зошит з пачкою (листків 50, може більше) тестів. Підійшов, почекав, поки сестричка найшла потрібний їй результат і відійшла, взяв в руки ту пачку і починаю перебирати: Іванов - негативний, Петров - позитивний, Сидоров - негативний.... о, Пупкін - позитивний. Забрав, розвернувся і пішов на вихід тремтячими ногами))

Жах... Ну не будем рекламувати лабораторію, де ти робив тести )))

Да, з таким підходом,  епідемію не припинити...

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

49 minutes ago, natalka) said:

Тут як правльно готуватись до ПЛР -

Остання гумореска на сьогодні)

Родич в Польщі ще наприкінці зими з'їздив на сноуборд до Франції і привіз корону.

Зле, температура, робить ПЛР - негативний, приходьте через тиждень знову. Його співмешканка крім температури ще й сильно кашляє, її госпіталізують, ПЛР позитивний. 

Через тиждень результат сумнівний (він пояснював, що було якось +, - або +/-). Приходьте через тиждень.

Через тиждень симптоми зникли, температура нормалізувалась, почувається здоровим, лише втома залишилась. Робить тест - позитивний. Вітаємо, госпіталізація на три дні для обстеження, потім тривала самоізоляція. Але приходьте через тиждень.

Через тиждень він нажерся, напився кави, почистив зуби і прийшов на тест, а він знову позитивний))). І так тривало півтора місяці, в сумі 6 чи 7 ПЛР, включно з двома останніми негативними. 

• Збентежений 2
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, MANJAK11 сказано:

знущатись, звичайно гріх

Добре, що ви це визнаєте самі і мені не потрібно це вам доводити.

• -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, yu2007 сказано:

Почуваюсь краще, ніж до ковіду, і це все наслідки новітніх методик лікування, призначених моїм сімейним лікарем!))

А чому ви тоді на мене злились, коли я писав вам - дзвоніть до сімейного?

• -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які ліки класу фуфломіцин люблять виписувати лікарі?

Іншими словами: кому з паціентів лікар пробував впарити абсолютно непотрібні ліки і які їх назви?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Electronshik сказано:

кому з паціентів лікар пробував впарити абсолютно непотрібні ліки і які їх назви?

А хіба такі є? Просто те що одному допоможе, іншому може бути абсолютно непотрібним. Ну імова ж про ліки а не якісь там БАДи?

• Cумний 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Украинская вакцина успешно прошла новое испытание

По словам Степанова, украинская разработка полностью нейтрализовала COVID-19 в организме человека. 

Если успешно пройдут все исследования, то через год вакцину начнут производить для нужд населения.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 hours ago, $ΩLΩMΩN said:

По словам Степанова, украинская разработка полностью нейтрализовала COVID-19

ну довіра до цих слів десь така, як "у нас медичні заклади усім забезпечені"

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 10/25/2020 at 11:40 PM, natalka) said:

І що, з Санстанції не звонили? З поліції? Підїзд не дезенфікували?

Вирішив дослухатися до твоєї поради і сходити «вживу» познайомитися з сімейним, тим більше з’явився якийсь дискомфорт з диханням. Правда черги, людей під кабінетом є і підходять все більше...

Послухала легені, нічого не почула, поміряла прищепкою кисень - 96-97. Призначила якусь гомеопатію. Але! Мене взяли в оборот! Сестричка забрала мій папірець з ПЛР і щось довго оформляла. І призначили безкоштовний контрольний на 10 день після мого першого позитивного (на п’ятницю). Кажу, а то не зарано? Ні! А може не треба? Треба! А може краще хай дружина піде здасть, в неї теж температура вже пару днів? Ні, її ми направити не можем(( Отаке...

а, ну і дома посидіть до п’ятниці (це на 14 день хвороби) :) 

• Збентежений 1
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, yu2007 сказано:

Послухала легені, нічого не почула, поміряла прищепкою кисень - 96-97.

Спойлер

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, yu2007 сказано:

а, ну і дома посидіть до п’ятниці (це на 14 день хвороби) :) 

З ваших слів ви вдома й так сидите, ще до хвороби. От цікаво, де ви могли того ковіда зловити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

58 minutes ago, $ΩLΩMΩN said:

З ваших слів ви вдома й так сидите, ще до хвороби. От цікаво, де ви могли того ковіда зловити?

Десь в Інтернеті підчепив, не інакше.

Сьогодні вперше почув про смерть хворої на ковід з кола знайомих. Бережіть себе і своїх близьких, особливо літніх людей. Ніякий це не грип. 

До речі, невелика температура в мене так і тримається, вже два тижні. 

• +1 4
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, yu2007 сказано:

До речі, невелика температура в мене так і тримається, вже два тижні. 

Субфебрильна?

Скільки в градусах?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, yu2007 сказал:

Десь в Інтернеті підчепив, не інакше.

А антивіруса чого не поставив? Бачив же що в світі робиться.

• Ха-ха 3
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 minutes ago, nickel said:

А антивіруса чого не поставив? Бачив же що в світі робиться.

Та ставив я ті антивіруси регулярно в невеликих дозах, а по п’ятницях бувало з товаришами взагалі повне перезавантаження системи робили. Не допомогло :( 

• Ха-ха 8
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 26.10.2020 at 09:59, Electronshik сказано:

Які ліки класу фуфломіцин люблять виписувати лікарі?

Іншими словами: кому з паціентів лікар пробував впарити абсолютно непотрібні ліки і які їх назви?

Сельтавір 75 (або аналоги) ціна від 325 і до 450+ за 8 чи то 10 таблеток.

тьфу-тьфу  на Ковід, ніби, ніхто не хворий, мала кашляє, то в неї сезонне. То пішли до чергової лікарки в суботу. Послухала.

Кисень не перевіряла, виписала фуйні всякої, включно із вищевказаним препаратом.

Дружина дочиталася, що його часто приписують хворим на Ковід19.

Думаю, що просто перестраховочка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 хвилин тому, yu2007 сказано:

а по п’ятницях бувало з товаришами взагалі повне перезавантаження системи робили. Не допомогло

Після перезавантаження системі потрібен час на відновлення ресурсів, бо перегрузка забирає багато ресурсів, і система ослаблена. От вірус і підхопив.

• Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, yu2007 сказано:

а по п’ятницях бувало з товаришами взагалі повне перезавантаження системи робили. Не допомогло :( 

Ну тепер зрозуміло де заразились.

Доречі, українські олігархи одні з перших захворіли, після чергового перезавантаження в Куршавелі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Італійці бунтують проти карантину. Схоже, що вірус в Європі надовго :(

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут дехто питав, де гори трупів від Ковід-19?

Дивіться і побачите:

В Мариуполе на Старокрымском кладбище отвели два сектора под могилы умерших от COVID, - ВИДЕО

Николай Сапаров обратился к мариупольцам: "Уважаемые горожане, предупреждаю: коронавирус - не шутка и не чья-то придумка! Люди умирают от него каждый(!!!) день. В основном, пожилые. Берегите своих родных и близких! Оденьте маски в общественных местах! Держите дистанцию! Не выпускайте пожилых из дома без крайней необходимости! Не убивайте себя и других!"

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 жовтня (станом на 9:00) в Україні 363 075 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, із них 6 755 летальних, 148 642 пацієнти одужали.

За добу зафіксовано 7 474 нових випадки.

Загалом проведено 3 129 235 тестувань методом ПЛР. За добу одужало 3 306 пацієнтів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Довго вичитувати стільки сторінок.

Де можна здати ІФА тест. І його вартість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Довго вичитувати стільки сторінок.

Де можна здати ІФА тест. І його вартість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Spoiler

whiteCook.png

Змінено користувачем Ko3bMa
  • Ха-ха 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...