Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
11 minutes ago, Ромко said:

Та й зараз тест вже не буду робити, нехай швидше отримають результати ті, кому справді потрібно.

Та й дома безвилазно можна не сидіти, треба кудись - надів маску і пішов ;))

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Ромко сказано:

Проконсультувався ще, буду пити вітаміни C, D і цинк.

Я противірусні пив весною і в кінці літа, для профілактики. А нещодавно, почав пити активний цинк. Потім планую детримакс. Хоча розумію, що це все не дає мені гарантії не заразитись. Хоча це все що я можу змінити.

П.С. Бажаю вам і вашим рідним одужати якомога швидше.

• Cумний 1
Опубліковано
57 minutes ago, Ромко said:

Родичі частково на антибіотиках

А як сімейний визначав, кому призначати антибіотики, а кому ні?

Опубліковано (змінено)

Того я не знаю, напевно на основі аналізу крові, результатів КТ та анамнезу загалом. І після початку прийому температура спала.

P.S. В нас різні лікарі.

Змінено користувачем Ромко
  • Дякую! 1
Опубліковано
19 хвилин тому, sergkots сказано:

ありがとう、マスクの重要性の良い例。

Будь ласка. Носіння масок дійсно важливо для стримування поширення коронавірусної хвороби Ковід-19.

20201022075047-3461.jpg

Опубліковано
16 minutes ago, $ΩLΩMΩN said:

Я противірусні пив весною і в кінці літа, для профілактики.

Це Вам сімейний призначив??? Чи Ви займаєтесь самолікуванням по інформації з інтеренту??? Ніколи б про Вас такого не подумав...

• Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
15 хвилин тому, yu2007 сказано:

Це Вам сімейний призначив??? Чи Ви займаєтесь самолікуванням по інформації з інтеренту???

Ніколи б про Вас такого не подумав...

Самолікуванням поки не займаюсь, бо вважаю, що я поки не хворий. Але профілактикою займаюсь.

Я про це писав в цій гілці. Але з мене тільки насміхались і посилали туди, куди я не хочу йти.

П.С. 

Якщо щоденних інфікованих буде понад 15 тисяч - усі будуть займатись самолікуванням, тому я збираю іноформацію, кого чим лікують.

Цитувати

Останній - четвертий рівень небезпеки, означає, що ресурси системи охорони здоров’я вичерпані, а щоденна кількість випадків захворювання на коронавірус — понад 15-20 тисяч.

“Тут ми будемо змушені запровадити активацію протоколів медичного сортування з пріоритетом надання медичної допомоги. Я впевнений, ніхто не хоче, щоб країна опинилась на 3-4 рівні. Сьогодні Верховна Рада зібралась вперше після власного карантину. І я сподіваюсь, що кожен та кожна в цій залі усвідомлюють, наскільки страшна ця хвороба і наскільки важливо забезпечити виконання цих правил”, - підсумував міністр охорони здоров‘я.

Змінено користувачем $ΩLΩMΩN
Опубліковано
7 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

іпонською не володію, і що вони кажуть ?

Кажуть, що маски суттєво знижують ймовірність зараження коронавірусом.

Опубліковано
8 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Кажуть, що маски суттєво знижують ймовірність зараження коронавірусом.

Только что, MANJAK11 сказал:

чим докажеш ?

Опубліковано
1 хвилина тому, MANJAK11 сказано:

чим докажеш ?

Експериментом, який провели японські вчені. Я вище скидував і відео і результати. Експеримент унікальний тим, що там використовувався реальний вірус, який розпиляли в повітрі в спеціальній камері.

Опубліковано
43 минуты назад, Cherman сказал:

Пру тижнів назад знову втратили нюх,

43 минуты назад, Cherman сказал:

Зробили платний тест - зараз чекають результат, але всі симптоми ковідні.

знайомий теж хворів грипом з втратою нюху, теж зробив тест, результат негативний.
тут два варіанта: не ковід, або тести фігня (бо є людський фактор).

• +1 1
Опубліковано
1 час назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Експериментом, який провели японські вчені. Я вище скидував і відео і результати. Експеримент унікальний тим, що там використовувався реальний вірус, який розпиляли в повітрі в спеціальній камері.

чойта я там ніякого експерименту не побачив. плюс дієвий експеримент, це коли наближено до реальності. Тобто призкати має не вірусом, а рідиною вперемішку з паром, бажано кольоровими, щоб явно було видно результат, бо щось я не чув, щоб хтось кашляв чи пчихав самим вірусом, без рідини і пару. Тому вчергове мімо каси

Опубліковано
3 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

Тобто призкати має не вірусом, а рідиною вперемішку з паром

Ви не  уважно дивились. На аксперименті якраз була рідина з вірусом. Яку розбризкували до стану аерозолю.

Опубліковано
5 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Ви не  уважно дивились. На аксперименті якраз була рідина з вірусом. Яку розбризкували до стану аерозолю.

що заважало рідину зробити кольоровою ?

• +1 1
Опубліковано
1 минуту назад, $ΩLΩMΩN сказал:

вірус може бути там де колір вже візуально непомітно.

а так ні вірусу не помітно, ні крапель, куди вони долітають, відповідно з вірусом. Абалдєнний експеримент

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...