Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

16 минут назад, Zevs_Isver сказал:

:(

погано бути незамінним

Є й плюси, не звільнять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, sobchuk30k сказано:

Мінімальний контакт з людьми,не було кому підмінити...маска,рукавички

мінімальний контакт - це контакт

• Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Zevs_Isver сказано:

ну це логічно, без продуктів важко жити

без будматеріалів якось можна пережити

Коли унітаз перестав змивати,  то чекати кінця каратину (та навіть 2-3 дні на доставку з інтернет магазину) жеби купити деталі для його ремонту - чесно кажучи теж хрінова перспектива

Змінено користувачем vampirich
  • +1 6
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 minutes ago, vampirich said:

Коли унітаз перестав змивати,  то чекати кінця каратину (та навіть 2-3 дні на доставку з інтернет магазину) жеби купити деталі для його ремонту - чесно кажучи теж хрінова перспектива

згіден,

Їсти не срати, можна почекати

• Ха-ха 2
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не даремно двері заварювали , щоб не лазили 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завідувач відділення пульмонології Волинської обласної клінічної лікарні Олег Яковенко:

«На жаль, хворі постійно надходять. Станом на сьогоднішній день, від самого ранку надходять хворі – це говорить про те, що рівень захворюваності збільшився; кількість хворих, на жаль, збільшується. І відповідно, те, що Луцьк віднесли до червоної зони, – напевно, це є виправданим».

За словами доктора, його відділення переповнене пацієнтами з COVID-19 – «всі ліжка зайняті».

«Все відділення зайнято хворими на коронавірусну інфекцію та пневмонію. У інших закладах ситуація така ж сама. Інфекційна лікарня, знаю, <...> також, на жаль, переповнена», – сказав Яковенко.

• Дякую! 1
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 хвилин тому, nickel сказано:

За словами доктора, його відділення переповнене пацієнтами з COVID-19 – «всі ліжка зайняті».

«Все відділення зайнято хворими на коронавірусну інфекцію та пневмонію. У інших закладах ситуація така ж сама. Інфекційна лікарня, знаю, <...> також, на жаль, переповнена», – сказав Яковенко.

на одне ліжко зараз 2 хворих гідно статистики. Манюпас не володіє інформацією. Вдягали б хоча маски правильно,  коли заходять у громадські місця.

• -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, nickel сказано:

В мене для тебе погані новини: 1, Зазвичай спочатку поруч мають бути хороші люди (друзі, партнери, компаньйони), а тоді з'являться гроші. 2, Якщо люди до тебе тягнуться через гроші, то таких людей і даром не треба.

Це не погані новини. У мене для вас 1 погана новина: без грошей жити дуже важко. Бідність - це великий тягар. Якщо ви не стикались з цим, вважайте, що вам повезло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, $ΩLΩMΩN сказал:

У мене для вас 1 погана новина: без грошей жити дуже важко.

Чому це для мене? В мене немає в планах бідності.

1 минуту назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Бідність - це великий тягар. Якщо ви не стикались з цим, вважайте, що вам повезло.

Бідність не тягар, тягарем можна назвати те, що ти змінити не можеш і мусиш тягнути ту лямку. Це важко. Але зараз бідним бути важко, навколо стільки можливостей. Хоча ні, бідним стати легко, але це не тягар, а вибір, який так само легко можна змінити на небідність.

Що таке бідність знаю. Коли був малим і від мене нічого не залежало, розвал Союзу зробив бідними усіх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@$ΩLΩMΩN вже ніби писали, але в мене пам'ять не феноменальна, тому спитаю, скільки тобі років? Не для стьобу, а щоб розуміти з ким спілкуюся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, nickel сказано:

скільки тобі років? Не для стьобу, а щоб розуміти з ким спілкуюся.

Будьте собою, спілкуйтеся - як вам зручно. Я зрозумію - те що треба. А те, що не треба - прочитаю і забуду. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, $ΩLΩMΩN сказал:

Будьте собою, спілкуйтеся - як вам зручно. Я зрозумію - те що треба. А те, що не треба - прочитаю і забуду. 

Мені не для зручності. Зараз виросло покоління, яке вміє писати на форумах , але не застало СРСР і воно апріорі не може розуміти багатьох речей того часу. Ти може ще й дівчинка, що встидаєшся вік вказувати? ;)

• Ха-ха 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Літак летів на Ібіцу (це не матюк а назва острову). В літаку виникла суперечка, через маску.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, nickel сказал:

Завідувач відділення пульмонології Волинської обласної клінічної лікарні Олег Яковенко:

«На жаль, хворі постійно надходять. Станом на сьогоднішній день, від самого ранку надходять хворі – це говорить про те, що рівень захворюваності збільшився; кількість хворих, на жаль, збільшується. І відповідно, те, що Луцьк віднесли до червоної зони, – напевно, це є виправданим».

Натомість, як повідомив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини очільник обласної клінічної лікарні Олександр Дудар, в інфекційному відділенні №2, яке очолює лікар Яковенко, загалом є 48 ліжко-місць, там зараз перебуває 30 хворих. В інфекційному відділенні №3 – 46 ліжок, з яких зайнято 21. У реанімації – 12 ліжок, там знаходиться 6 хворих. На апаратах штучної вентиляції легень хворих в реанімації немає.

Медичний директор з лікувальної роботи ВОКЛ Микола Юрко розповів, що інфекційний госпіталь працює в штатному режимі, критичної ситуації не спостерігається.

Не спостерігається критичного заповнення хворими і в обласній інфекційній лікарні. В коментарі ІА Волинські Новини очільник лікарні Руслан Морочковський повідомив, що в лікарні передбачено 121 ліжко-місце для хворих на коронавірус, станом на 4 серпня тут перебуває 67 хворих на COVID, ще 29 осіб – під підозрою.

• Дякую! 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

59 minutes ago, nickel said:

Вже спростували

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, yu2007 сказал:

Я також :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, yu2007 сказал:

5 минут назад, nickel сказал:

Правда як завжди десь по середині мабуть

• Дякую! 1
  • +1 3
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, yu2007 сказано:

Спростували, щоб вивести Луцьк з червоної зони. Я думаю скоро лікарі будуть меньше діагнозів ставити.

Ось інформація з сайту Луцької міської ради. Кількість ліжкомісць: 417. Кількість хворих: 900. Просто не кладуть в лікарню, от увесь секрет вільних ліжкомісць.

https://magneticonegis.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/9c6bc358d7094c45a16d816b8d747cae

• +1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 8/3/2020 at 10:51 AM, Nokian said:

Краще порахуй, скільки придбано ШВЛ  , які зараз пиляться  даремно,скільки на ці кошти можна було придбати всього  потрібнішого., скільки хворих недотримали належне, не отримали вчасно потрібне через цю кляту істерію.

У Вакарчука порахували:

Фракція партії "Голос" заявляє, що Міністерство охорони здоров’я за майже півроку не спромоглося закупити жодного апарату штучної вентиляції легень, попри те, що українці щоденно вмирають від коронавірусу.

• Дякую! 2
  • Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, Zevs_Isver сказано:

як сьогодні ситуація з транспортом?

наливайки працюють?

Громадський транспорт Луцька 4 серпня знову запрацював у нормальному режимі.

Про це повідомив радник міського голови Ігор Поліщук.

«Сьогодні на маршрути виїхало 140 маршруток та 42 тролейбуси. Весь громадський транспорт працює в штатному режимі», – запевнив посадовець.

• Дякую! 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Спростували, щоб вивести Луцьк з червоної зони. Я думаю скоро лікарі будуть меньше діагнозів ставити.

Ну ось, мер Тернополя уже заявив, що будуть робити менше тестів на Covid-19 :(

«Їхня логіка змушує мене робити менше тестів!»

Ви заперечуєте логіку віднесення Тернополя до червоної зони тим, що місця в лікарнях для хворих на коронавірусну інфекцію навіть наполовину не заповнені. Але ж за двома з чотирьох показників Тернопіль станом на 1 серпня на зовсім трохи, але перетнув межу.

Станом на 2 серпня Тернопіль за всіма показниками відповідав зеленому рівню. І на сьогодні (3 серпня) ми в зеленій зоні.

Чому рівень встановлення захворюваності у нас відносно високий? Бо в Тернополі ми проводимо втричі більше тестувань, ніж встановлена межа для червоної зони.

Коефіцієнт виявлення випадків інфікування для червоної зони — 11 і вище. В нас він 11,1, аж раптом на 0,1 більше. І це лише тому, що ми втричі більше тестуємо, швидко й оперативно виявляємо і лікуємо. В Тернополі сьогодні реально хворих 593 людини. З них у лікарні лише 43, решта в легкій формі лікуються дома.

Тобто їхня логіка змушує мене робити менше тестів!

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запоріжжі покупець напав на охоронця супермаркету через зауваження про неправильно надіту маску

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Охоронець - молодець, дайте премію йому.

З іншого ракурсу:

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

вчора я був у новій лінії. Народу повно. Температуру нікому не міряли. Хоча коли був карантин по всій країні - на вході стояв охоронник і міряв.

Був вчора в Новій лінії з дружиною. Температуру міряли. Персонал в масках, і, навіть в щитках,які закривають обличчя,  де які ( прозорий плекс). 

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, bublik007 сказано:

Був вчора в Новій лінії з дружиною. Температуру міряли. Персонал в масках, і, навіть в щитках,які закривають обличчя,  де які ( прозорий плекс). 

Сьогодні я заходи в НЛ і температуру поміряли. Але на руці. Попереднього разу міряли на чолі.

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...