Перейти до змісту

Куплю відеокарту

Рекомендовані повідомлення

• 4 тижня потому...
Опубліковано
On 12.11.2020 at 12:34, Litovets сказано:

а якісь ще вимоги крім обєму озу? до 1к це старий треш а не відяхи.

Чому треш,  хіба 7970 треш?

Опубліковано
23 минуты назад, alexvvv сказал:

ліл, звісно треш. і справа тут не в продуктивності. купувати цю яедрну боєголовку великий ризик. плюс жор в неї непомірний. кому воно треба.

Опубліковано
7 хвилин тому, x9teen88 сказано:

ліл, звісно треш. і справа тут не в продуктивності. купувати цю яедрну боєголовку великий ризик. плюс жор в неї непомірний. кому воно треба.

Жор у неї помірний,  а якщо трохи напругу понизити, то взагалі ок. А в чому ризик?

Опубліковано
8 минут назад, alexvvv сказал:

Жор у неї помірний,  а якщо трохи напругу понизити, то взагалі ок. А в чому ризик?

наприклад в тому, що в попереднього власника (який не знав про трохи понизити напругу) вона могла працювати в тісному запиленому корпусі і кочегарити 90+ градусів. я б такої відашки не хотів. ніхто не спорить, відашка класна... була. але зараз краще придивитись в сторону свіжіших енергоефективніших моделей

П.С. і ледь не забув, помірний жор це 150 ват, але аж ніяк не 300. ліл, ви серйозно, помірний? :jeer:

П.С.С. відразу напишу про 300 ват, бо зараз накинуться )) 300 ват по специфікації її типу пік. 200-220 ват вона аж бігом крутить, що і так вистачає щоб називатись пічкою. 

звідси витікає і тепловиділення, вшатані вентилятори, перегріті чіпи, і підвищений запит до БЖ, якого треба думаю як мінімум чесних 600 ват, а краще - 750, щоб БЖ не перегрівався. 

Опубліковано
2 хвилин тому, x9teen88 сказано:

наприклад в тому, що в попереднього власника (який не знав про трохи понизити напругу) вона могла працювати в тісному запиленому корпусі і кочегарити 90+ градусів. я б такої відашки не хотів. ніхто не спорить, відашка класна... була. але зараз краще придивитись в сторону свіжіших енергоефективніших моделей

Мова була про карти до 1000 грн, свіжих там немає. А щодо 90+ градусів, то це будь яка карта у невмілих руках може потрапити в такий режим.

Опубліковано
Только что, alexvvv сказал:

Мова була про карти до 1000 грн, свіжих там немає. 

ні, ну це зрозуміло. але я б не ризикував брати навіть за 1000 - 7970, навіть при тому що вона десь трошки краща за 1050ті. тут справа навіть не в ціні, просто ця відеокарта своє віджила. 

Опубліковано
1 хвилина тому, x9teen88 сказано:

ні, ну це зрозуміло. але я б не ризикував брати навіть за 1000 - 7970

Так, а в чому ризик? 

Опубліковано
1 час назад, alexvvv сказал:

А що є що запропонувати із 7970? чи може 7870/50? Як варіант може згодиться, я зроблю модифіковану прошивку і буде гуд:D

Опубліковано
23 хвилин тому, Litovets сказано:

А що є що запропонувати із 7970? чи може 7870/50? Як варіант може згодиться, я зроблю модифіковану прошивку і буде гуд:D

Ні, я тобі останню 7970 продав.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...