Перейти до змісту

Обираю е-книжку

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
50 минут назад, nickel сказал:

Діагностика виправдала себе? А лікування допомогло?

Діагностика виправдала. Лікування - я можу  обійтися без нього,  дружині потрібне оперативне втручання, але оскільки проблеми не прогресують можна поки не робити, якщо не хоче. Але порадили  обстежуватись раз на рік щоб вчасно відреагувати.

• Відповідей 92
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

У Совви дружина теж була, в любому випадку думки двох лікарів краща ніж одного. Діагностика теж нормальна. Але фінансово віднеслися агресивніше. На протязі трьох - чотирьох місяців телефонували кілька разів - коли ви вже прийдете операцію робити.:)

Опубліковано

Нащо мучити себе і свій зір? Давно перейшов на аудіокниги, одні плюси. Хоча інколи щось читаю і в паперовому варіанті.

Опубліковано
7 часов назад, AnimaNoir сказал:

Нащо мучити себе і свій зір? Давно перейшов на аудіокниги, одні плюси. Хоча інколи щось читаю і в паперовому варіанті.

Ну хоча б тому що візуали погано сприймають інформацію на слух.

Тому я скоріше фільм гляну ніж аудіокнигу буду слухати.

Опубліковано
В 12.10.2020 в 18:52, nickel сказал:

Там є якийсь окремий розділ чи як знайти укрліт?

спеціального розділу немає, але при пошу книги не рідко видає кільк її варіантів. в т. ч. й української мовою.

Опубліковано
В 12.10.2020 в 23:37, AnimaNoir сказал:

під аудіокнигу я засинаю за 3 хвилини))))))

Опубліковано
9 часов назад, xforester сказал:

під аудіокнигу я засинаю за 3 хвилини))))))

Це один з хороших методів як замінити снодійне)
А якщо серйозно, буває. Але якщо книга цікава можна і до ранку слухати)

Опубліковано
On 12.10.2020 at 23:37, AnimaNoir сказано:

Мені, наприклад, аудіо - важко дається;). А на писаному легше зосередитись.

Опубліковано
3 часа назад, EleKtrik сказал:

Мені, наприклад, аудіо - важко дається;). А на писаному легше зосередитись.

Це зрозуміло. Але коли читання загрожує зору, як варіант можна спробувати звикнути до аудіо.

Опубліковано
7 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

Це зрозуміло. Але коли читання загрожує зору, як варіант можна спробувати звикнути до аудіо.

я теж спочатку юзав як снодійне до поки не знайшов цікаву книгу, тоді почалось, як би то незаснути, заснув, відмотав, на другий вечір повтор, з якоїсь ітерації я зумів протистряти і почало заходити, тепер лекше переношу всякі монотонні монологи від яких знайомі прсять випуби бо вже всьо шукаю подушку :)

але якщо недостача сну то вас вирубить полюбе....

П.С. кожному своє

Опубліковано
6 часов назад, AnimaNoir сказал:

Ти неуважно читав, читання навпаки відновлює зір (якщо мова про мене). 

Опубліковано
12 годин тому, nickel сказано:

взагалі три рази або хочаб раз на день треба робити зарядку для очей, вона ж розминка, тоді всі очні мязи будуть в тонусі і небуде відбуватись дисбаланс одні мязи рпацюють інші хилячки

ще є така штука як очний тиск і спадковість

• 5 тижнів потому...
Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

Був я в Загурського. Клініка крутезна, не шкодую що пішов. А от лікарем я не дуже вдоволений, тому його радити не буду але й ганити не збираюся,

Теж колись там був. Для мене було диковинкою, коли я зайшов у туалет а там грала музика :)

Але лікар не вірно поставила діагноз. В обласній за 5 хв. все встановили і виписали рецепта.

Опубліковано
1 минуту назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Атропін чи Тропікамід?

Мені не повідомляли. Розширювали зінниці для проведення обстеження.

Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

Мені не повідомляли. Розширювали зінниці для проведення обстеження.

А я повідомляю. Це був або Атропін або Тропікамід.

Опубліковано
On 19.10.2020 at 07:20, nickel сказано:

Дивлячись в яких умовах читати. Зі екранів девайсів, які підсвічують екран - ніт, в транспорті - ніт. І не перевтомоювати очі. Я ще був в клініці Сови на Волі. Там мені нормально підбирали окуляри після обстеження. Але я хотів лазерну корекцію, однак від неї мене відмовили.

П.С. доречі в Сови діагностику мені зробили краще, якщо порівнювати з Загурськім.

Опубліковано
Только что, $ΩLΩMΩN сказал:

Дивлячись в яких умовах читати. Зі екранів девайсів, які підсвічують екран - ніт, в транспорті - ніт. І не перевтомоювати очі.

Моя читалка з підсвіткою, але підсвітка не за екраном а перед, тому очі не замучуються.

• 2 місяця потому...
Опубліковано
On 22.09.2020 at 23:26, sss381 сказано:

Є в користуванні два Kindle, 5 і 4 touch, уже х.з. скільки років, працюють

Цікаво чи батарея до цих пір жива?

Опубліковано
On 22.09.2020 at 15:50, Arden сказано:

Екран дуже крутий, навіть з підствіткою комфотно читати.

Чорно-білі екрани читати набагато приємніше ніж кольорові, від них якось очі не так втомлюються. Особливо це відчувається на сонці.

Опубліковано
On 30.01.2021 at 19:01, Zevs_Isver сказано:

цікаво, ну коли ж вже буде реклама?

Реклама вже давно стала невід'ємною частиною нас самих. Ми постійно намагаємось продати наш час якомога дорожче.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...