Перейти до змісту

Стрілянина Театральний майдан

nickel

Рекомендовані повідомлення

27 хвилин тому, Nokian сказано:

Ну не всім же ,,какая разніца,,

вони не бачать причинно снаслідковий звязок між московською церквою і війною 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Щойно, Zevs_Isver сказано:

вже півтора роки як

а до зеленського хто їх 5 років ганяв у московські церкви? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 minute ago, case_l said:

а до зеленського хто їх 5 років ганяв у московські церкви? 

ну Свинарчуки ж

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, case_l сказано:

то напевно зеленський винен 

Він винен в тому,що ці *релігійні організації*(релігійні організації просили суд визнати протиправною та скасувати постанову парламенту про підтримку звернення президента України до Вселенського патріарха про надання томосу про автокефалію.) ще до сих пір мають преференції при оплаті за землю,газ,електрики і це за наш рахунок.Так вони ще й не виконали вимоги закону про перейменування.

релігійні організації
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, case_l сказано:

а в нас зрушень немає

я чула інше, що Луцьк став справжнім європейським містом, була у вас давненько, тоді вразив у порівнянні з нами, а тепер думаю і не доженемо. В Житомирі багато помінялося за 5 років, хоч не все мені подобається, але визнаю, що стало краще. Зробили дороги, тротуари, відремонтували лікарні, поліклініки, аж дивно, що лікарі з компами і в нових кабінетах. Це все на моїх очах. Щодо армії, то коли бачиш хлопців і дівчат у сучасних одностроях, то теж приємно, бо на початку війни слали їм труси і шкарпетки.  Але коли проходиш мимо військового цвинтаря, то розумієш, що ціна платиться велика. І зараз вона зросла, бо всі ті жертви перекреслюють, у нас сепарня голову підняла, паскудять ЗСУ на кожному кутку, а останні події взагалі говорять про те, що армію знищують. Розведення... а скільки загинуло, щоб ті метри відвоювати і закріпитись? а про людей в сірій зоні хтось думає? керує нами голова ОП, а през відосики знімає. Люди, ви у ПП діряву шкарпетку розгледіли, а цієї ганьби не бачите?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, igrok сказал:

Він винен в тому,що ці *релігійні організації*(релігійні організації просили суд визнати протиправною та скасувати постанову парламенту про підтримку звернення президента України до Вселенського патріарха про надання томосу про автокефалію.) ще до сих пір мають преференції при оплаті за землю,газ,електрики і це за наш рахунок.Так вони ще й не виконали вимоги закону про перейменування.

релігійні організації

Нескромне питання: Яке відношення має парламент чи президент до церковних справ і до рішень патріарха в Стамбулі? І як можна приймати закон про зміну назви церкви яка записана в її статуті? Це те саме що прийняти закон що Вася повинен зватись Пєтьою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, case_l сказано:

то напевно зеленський винен 

ніт, у всьому завжди і вовіки віків винен ПП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, jurgen007 сказано:

Яке відношення має перламент чи президент до церковних справ

бо діяльність цієї організації регулюється державними органами, не знали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, Oberegy сказал:

бо діяльність цієї організації регулюється державними органами, не знали?

Діяльність патріарха в Стамбулі?:blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, jurgen007 сказано:

Яке відношення має перламент чи президент до церковних справ

Я ж не просто так написав,згідно закону церква московського патріархату має вказати в своїй назві -*москва*,*росія*.Вони послали всіх...В такому випадку Мінюст не повинен реєструвати цю церкву чк *релігійну громаду* яка має префиренції при оплаті за землю,газ,електрику,воду.(Наразі чинним є Закон від 20.12.2018 р. № 2662-VIII, який вимагає від релігійних організацій (релігійних об’єднань) вказувати в своїй назві структурну належність до іншої релігійної організації (об’єднання), керівний центр якої знаходиться в країні-агресорі. )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, jurgen007 сказано:

Діяльність патріарха в Стамбулі?

ні, в Москві! Вам подобається корчити з себе наївного? це не до мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

панове, то як щодо мого питання про заручників? може на місцевих ресурсах щось уже з'явилося? чи працюють з ними психологи, волонтери? може гроші збирають на реабілітацію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Oberegy сказано:

панове, то як щодо мого питання про заручників? може на місцевих ресурсах щось уже з'явилося? чи працюють з ними психологи, волонтери? може гроші збирають на реабілітацію?

Лучанка Оксана Ж., яка 21 липня була серед заручників Максима Кривоша, нині почувається не дуже добре, боїться зайти до громадського транспорту, бути у людних місцях і чути надто гучні звуки.

«У транспорт досі сісти не можу», – пасажирка захопленого терористом автобуса.

Пані Оксана розповідає, що після звільнення до неї та чоловіка підійшли медики, запитали, чи потрібна допомога, зміряли тиск. У пані Оксани був зависокий. Психологи у той вечір з жінкою та її чоловіком не спілкувалися.

«Не знаю, може, серед тих медиків і були психологи, але з нами вони не говорили. Може, на всіх не вистачило психологів. Не знаю, я у той момент про це не думала. Я хотіла якнайшвидше до дитини. Нас просили вийти до журналістів, які чекали біля центрального входу до готелю «Україна». Але, коли вдома чекала донька, не до коментарів. Ми запитали, чи є чим нас підвезти додому. Нам відповіли, що ні. Ми взяли таксі і поїхали», - пригадує жінка завершення дня, який сьогодні називає найстрашнішим у своєму житті.

Наразі вона знайшла психолога для себе та чоловіка і ще одного – для дитини. Каже, їм усім потрібна реабілітація. Пані Оксана розповідає, що сім’єю мають намір на декілька днів поїхати в село, де немає інтернету, аби обмежитися від інформації, на яку поки дуже боляче реагують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 hours ago, igrok said:

релігійні організації

гарно написано,

думаєш "еті" прочитаю і зрозуміють по памілялися?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам терорист назвав свої дії виставою. Але каже, сценарій написав він сам.

На запитання про те, як він ставиться до того, що захоплення автобуса у Луцьку нині значна частина людей називає постановкою Кривош відповів:
«Якщо це спектакль, то сценарій написаний мною. Хоча це радше перформанс. Вони називають це терактом, я називаю це перформансом, який називаю «антисистема».

http://www.volynpost.com/news/168271-luckogo-terorysta-maksyma-kryvosha-vzialy-pid-vartu-vin-poobiciav-prodovzhennia-performansu

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 minutes ago, $ΩLΩMΩN said:

Лучанка Оксана Ж., яка 21 липня була серед заручників Максима Кривоша, нині почувається не дуже добре, боїться зайти до громадського транспорту, бути у людних місцях і чути надто гучні звуки.

цікаво,

така ситуація підпадає під страховий випадок?

(якщо вірити рекламі то пасажири застраховані)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Zevs_Isver сказано:

цікаво,

така ситуація підпадає під страховий випадок?

по ходу - ні, це ж не з вини перевізника, форс-мажор...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 minutes ago, Bliksss said:

як варіант

якщо на зупинці в стоячу маршрутку влетить малалєтка на БМВ то також форс-мажор?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 хвилин тому, Bliksss сказано:

Страховка і є на випадок форс-мажора. Яка різниця винен перевізник чи ні? Що це за страховка така?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, sergkots сказано:

Що це за страховка така?

така, яка передбачена законодавством, для міжміських пасажирських перевезень

Страховими випадками є нещасні випадки, що сталися з водіями та пасажирами під час перебування в транспортному засобі в результаті ДТП, та призвели до:
— тимчасової втрати Застрахованою особою працездатності;
— встановлення Застрахованій особі інвалідності у зв’язку з травмою;
— загибелі або смерті Застрахованої особи.
Страхова сума — 3000 неоподатковуваних мінімумів громадян на одну Застраховану особу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

якщо на зупинці в стоячу маршрутку влетить малалєтка на БМВ то також форс-мажор?

ні, бо це ДТП

P.S. Але, якщо малолєтка за кермом смоктав рошенку - може бути і форс-мажор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Zevs_Isver сказано:

пасажири застраховані

за наявності повноцінного квитка. Думаю, не той варіант.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Лучанка Оксана Ж.

дякую, це бачила.

1 година тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Сам терорист назвав свої дії виставою

у виставі використовують бутафорію, а не справжню зброю. Жаль, що з нього роблять публічну особу і розтягують на цитати. Це може надихнути справжнього неадеквата і не одного. А от уваги до жертв мало. Чому б?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

38 хвилин тому, Oberegy сказано:

у виставі використовують бутафорію, а не справжню зброю. 

18+)))

Спойлер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, Zevs_Isver сказано:

умаєш "еті" прочитаю і зрозуміють по памілялися?

А і не потрібно,що б вони читали.Є аксіома-*не знання закону не звільняє від відповідальності.*Просто потрібно,що в один прекрасний день їм прийшли платіжки з тарифами,з тими по яких ми з вами платимо.І все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...