Перейти до змісту

Стрілянина Театральний майдан

nickel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
10 часов назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Я теж не розумію, навіщо пишуть, що от цей терорист з полісся, жив на ГПЗ. Навіщо воно тут? А тільки я написав, справедливості ради, що він народився в Росії, то реакція почалась миттєва.

Я поясню :)

По-перше, те що я писала про нього, я не прочитала, а почула безпосередньо від людини яка вчилась з ним в одній школі на ГПЗ))) . Саме тому стало цікаво, чи співпадає думка інших (а тут же Вас багато з ГПЗ) про поведінку чи характеристику  цієї  особи ще в шкільні чи університетські  роки. Але схоже, що присутні тут ГПЗ-овці явно молодші, і не були знайомі особисто )

9 часов назад, Oberegy сказал:

як на мене, то якраз особині терориста, якого тут так мило називають Максим, взагалі не треба приділяти уваги. Нащо його зайве піарити? щодо заручників, то чомусь тут почали відповідати про це недавно, я питала кілька днів тому, мовчали. Дякую тим, хто поділився інфою. Чесно, основне джерело - ви, нічого не читаю, бо нема мені коли. Чи є офіційна позиція якась? це важливо. Бо вона має розставити всі крапки над і, припинивши інсинуації

Щодо інтервю заручників, якщо Ви нічого крім Борди не читаєте, то це Ваші проблеми. Інтервю були на той момент коли Ви задавали тут питання.

І давайте, раз Ви нічого іншого не читаєте, розкажу ще останні новини :)

- Зі зброї у "терориста" був: автомат, пістолет і одна граната.

-"Спільник терориста" виявився просто продавцем зброї, яку він привіз з зони АТО коли волонтерив

- те що "терорист" не мав на меті когось вбивати, було помітно майже відразу. Щоб зараз мене тут не закидали "тапками" що всі дуже розумні після того як відомий результат, то нагадаю, що  на перших сторінках цієї теми я звертала увагу на спокійний та врівноважений голос "заручників" і припускала що є висока ймовірність того, що їх життю від "терориста" нічого не загрожує.  

- гроші - сувенірні чи ні, час покаже...

Я за те щоб його посадили і то надовго, але називати його терористом в мене язик не повертається. Нехай суд кваліфікує його дії.

Бо як кожен "чувак з причудами" почне щось своє всім доказувати так як він собі цього хоче, то буде жах.

• Відповідей 1,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
4 часа назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Ви незгідні з діями преЗе!дента?

Процитую місцевого модератора:

Я не знаю всієї ситуації, але я так зрозумів що президент не міг вплинути на тих, хто займався операцією по звільненню заручників. Тому діяв так як йому підказувало серце. Якби я був на місці президента в даному випадку , б дав тим всім хто приїхав декілька годин часу на вирішення проблеми. Я паралельно судячи по відео яке нам показували то некомпетентність зашкалювала взагалі (навіть те що дрон літав, не оцепило район, було купа зівак і так далі) тоді прийшлось би просити допомоги у спеців інших країн раз наші не справляються.

Опубліковано
1 година тому, natalka) сказано:

"Спільник терориста" виявився просто продавцем зброї, яку він привіз з зони АТО коли волонтерив

І чому я не здивований?

Опубліковано
10 годин тому, MACCEN сказано:

некомпетентність зашкалювала взагал

от це і лякає в ситуації найбільше

10 годин тому, natalka) сказано:

те що "терорист" не мав на меті когось вбивати, було помітно майже відразу.

йой, та невже? тоді нащо цей цирк з першими особами держави, бтрами і  шумовими гранатами? Варіант з постановкою таки заходить добре. Інакше  як можна влізти в голову людині, яка погрожує зброєю і зрозуміти ВІДРАЗУ, що він не буде убивати? спокійний голос заручниці? тобто їм щось таке сказав, що заспокоїло? чому тоді не забили на цей перфоменс і не вийшли з автобуса? раз він добрий і вбивати не збирався.

Я за те щоб його посадили і то надовго

чекайте, раз не терорист, то за що садити? хлоп влаштував шоу, він їтійогомать пісатєль і артіст, за що садити?  вбивати ж не хотів...

час покаже...

ой чи покаже, бо чим далі, тим менш зрозуміло. А офіційної позиції озвучувати ніхто не збирається. Дякую за інформацію.

Опубліковано
9 годин тому, Zheny@ сказано:

чому я не здивований

дивно, що терорист не атовець, нєдоработка. Хоча по інету це зразу розтаскали, типу він з Азова, а нарід їв і не обляпувався.

Опубліковано
20 хвилин тому, Oberegy сказано:

йой, та невже? тоді нащо цей цирк з першими особами держави, бтрами і  шумовими гранатами? Варіант з постановкою таки заходить добре. Інакше  як можна влізти в голову людині, яка погрожує зброєю і зрозуміти ВІДРАЗУ, що він не буде убивати? спокійний голос заручниці? тобто їм щось таке сказав, що заспокоїло? чому тоді не забили на цей перфоменс і не вийшли з автобуса? раз він добрий і вбивати не збирався.

ви на приколі?

ЧИ теж плюшки від Рошенки відробляєте?

Вагітна жінка 12 годин в автобусі - постановка?  Просто здорова людина,  12 годин без іжі , пиття, туалету?  Постановка? спеціальний автобус був там? з біотуалетом?

Якщо терорист збирається когось вбити, він дає про це знати. Висуне когось із автобуса з пістолетом біля голови, щоб налакати всіх. 

Ну і він чудово розумів, що якщо він когось уб'є, то до його сім'ї приклеїться тавро, на все життя - "сім'я убивці".  Тепер у них тавро "сім'я терориста". 

Подібну "поставновку" "розрулили" б за 3-4 години. Витримали б інтригу, а потім би зробили б "захоплення". Тут же - чоловік сам здався.

Більше того, навіть спецслужби не зали як він виглядає, він вийшов і стояв чекав, поки його візьмуть.  Із постановкою, всі чітко всіх знають,  це актори "заручники", ці актори "терористи". 

Хотіли побачити постановку - то подивіться як "попередили теракт" в Хабаровську, під час проведення мітингів на підтримку політично ув'язненого Губернатора!

Цитувати

«У задержанного изъяты готовые к применению бутылки с зажигательной смесью, холодное оружие, флаг международной террористической организации. В телефоне найдено видео его «присяги» главарям и переписка с обсуждением планируемого преступления», - указано в сообщении.

В ходе следствия было установлено, что после совершения задуманного, злоумышленник собирался отправиться на Ближний Восток для участия в боевых действиях. В отношении подозреваемого возбуждено уголовное дело о приготовлении к террористическому акту (часть первая статьи 30 и часть первая статьи 205 УК РФ).

коменти отпад!

Опубліковано
12 minutes ago, alexvvv said:

походу порохоботство треба офіційно визнати психічним розладом 

і криміналізувати !!

як образу Бубочки

Опубліковано
Щойно, Zevs_Isver сказано:

і криміналізувати !!

як образу Бубочки

бубочки приходять і йдуть, а хвороба залишається 

Опубліковано
Только что, alexvvv сказал:

все залежить від того, як домовляться олігархи

Знову олігархи... Ти рахуєш, що є змова згідно якої Петя добровільно передав владу Коломойському чи Янукович Петі чи будь-які?

Опубліковано
6 minutes ago, alexvvv said:

все залежить від того, як домовляться олігархи

вау вау, стопе

ти що не віриш шо Бубочка самостійна патужна фігура і все вирішує самостійно?

Опубліковано
1 хвилина тому, Zevs_Isver сказано:

вау вау, стопе

ти що не віриш шо Бубочка самостійна патужна фігура і все вирішує самостійно?

в політиці я атеїст 

Опубліковано
50 хвилин тому, alexvvv сказано:

постанова, це операція, яку проводив аваков 

це був PR.

Ситуація була справжня. А те, що  влаштував Аваков - то цирк.

Опубліковано
34 хвилин тому, Zheny@ сказано:

це був PR.

Ситуація була справжня. А те, що  влаштував Аваков - то цирк.

Теж такої думки. Але от як підготовка до теракту пройшла по за увагою спецслужб? 

Опубліковано
2 годин тому, sergkots сказано:

Теж такої думки. Але от як підготовка до теракту пройшла по за увагою спецслужб? 

дуже просто. Хочеш сказати, що кожного волонтера перевіряють коли він їде з  зони АТО, на наявність зброї? Возять і будуть возити.

Крім того, чувак тихенько собі купував, думав, планував, у нас поки що ще не придумав ніхто як на відстані здогадатися, що чоловік щось планує.

До його книжки варто було б придивитися ще в 2014, але всі так були зайняті поїданням рошенок і переділом сфер впливу і ролями в державі, що це пройшло непомітним.

Після цього чоловіка варто було  поставити на контроль СБУ і тихенько слідкувати. А за 6 років чоловік підготувався, сценарій придумав. І всім на нього було срати - шизік.

Я думав, чому не великий автобус і не більше людей? А з більшою кількістю потрібен спільник(и), а не кожному довіришся. За 6 років не знайшов.

+ є шанс, що дадуть відпор. 2-3 великих дядька удар по голові і все - теракт скінчився не почавшись.

А 5-7 чоловік, де переважають жінки, саме то.

Згадай фільм з Малковічем "На лінії вогню" 1993 року. А краще передивися.

Опубліковано
2 hours ago, alexvvv said:

в політиці я атеїст 

То навіщо голосував за Зєлю? Щоб аби не Порох? Чи щоб хоч посміятися?

Опубліковано
13 хвилин тому, yu2007 сказано:

То навіщо голосував за Зєлю? Щоб аби не Порох? Чи щоб хоч посміятися?

Я голосував за зелю? :blink: 

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

дуже просто.

До його книжки варто було б придивитися ще в 2014

Це перший провтик органів.

Після цього чоловіка варто було  поставити на контроль СБУ і тихенько слідкувати.

А в тюрмі не було видно його причуди? Не треба було на карандаш поставити?

Це другий прой..б.

33 хвилин тому, Cherman сказано:

Яка там була підготовка? Купівля зброї?

Пошук зброї - на цьому й ловлять основну масу. Де фейкові продавці зброї ділись?

Це три.

Зате там де замішані гроші - там специ будуть працювати норм.

Опубліковано
8 минут назад, sergkots сказал:

Це перший провтик органів.

А в тюрмі не було видно його причуди? Не треба було на карандаш поставити?

Це другий прой..б.

Пошук зброї - на цьому й ловлять основну масу. Де фейкові продавці зброї ділись?

Це три.

Зате там де замішані гроші - там специ будуть працювати норм.

Наші тюрми готують рецидивістів тому що так склалось чомусь. навіть вкравши якусь мєлочовку чи якось людина оступиться і їй дадуть пару років, то на ній вже клеймо на все життя, а це не правильно. Тому людина виходить ні тобі роботу знайти просто ти повний ноль, а жити якось треба от і вся засада з нашими виправними системами.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...