Перейти до змісту

Вибір сучасного телевізора.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня форумчане. 

Власне Ви все знаєте та допоможіть у виборі сучасного телевізора. 

Вимоги дуже прості діагональ від 40 до 50, буде використовуватись Т2.

Головне якісна картинка та хороший звук.

За бренди не хочу переплачувати. 

Дякую за поради.    

Televizor-bolshoj-e1492035062297.jpg.d69e89a54d4053bb504a9c58bafc29bc.jpg

Опубліковано
32 минуты назад, Dedakeda сказал:

а шо не так? Тут є представникі Єйвон?

Т2 й хороший звук і так далі, то все відносна задача.

Romsat, Aiwa бюджетно й якісно, все залежить від бюджету

Опубліковано
34 минуты назад, MACCEN сказал:

Т2 й хороший звук і так далі, то все відносна задача.

Romsat, Aiwa бюджетно й якісно, все залежить від бюджету

бюджет до 8к, але ж повторююсь (не знаю чого так реагує борда) не планую переплачувати за бренд. Можливо навіть тут запропонують по вигідній ціні.

Опубліковано
6 хвилин тому, Dedakeda сказано:

бюджет до 8к, але ж повторююсь (не знаю чого так реагує борда) не планую переплачувати за бренд. Можливо навіть тут запропонують по вигідній ціні.

Шукай польський Manta або китайський Xiaomi

начинка така  ж як і в інших, тільки дешевше

Опубліковано
2 часа назад, Zheny@ сказал:

Шукай польський Manta або китайський Xiaomi

начинка така  ж як і в інших, тільки дешевше

В сяомі гірша матриця ніж в самсунга і лж

Опубліковано
2 хвилин тому, Юріч сказано:

В сяомі гірша матриця ніж в самсунга і лж

а вони свою юзають?  Чи все ж у когось із них купують?

Опубліковано
14 минут назад, Zheny@ сказал:

а вони свою юзають?  Чи все ж у когось із них купують?

Думаєш самс чи лж продають таку ж матрицю сяомі, як на свої тв ставить?

Опубліковано
7 годин тому, Юріч сказано:

Думаєш самс чи лж продають таку ж матрицю сяомі, як на свої тв ставить?

Ти здивуєшся, але виробників матриць є не так і багато..

І Xiaomi серед них немає. :)

Опубліковано
7 часов назад, Zheny@ сказал:

Ти здивуєшся, але виробників матриць є не так і багато..

І Xiaomi серед них немає. :)

Я це знаю. Тому і матрицю сяомі продають гіршу, щоб не створювати собі конкурента)

Опубліковано
1 hour ago, Юріч said:

Я це знаю. Тому і матрицю сяомі продають гіршу, щоб не створювати собі конкурента)

я ти можеш про матриці коли в луцьку таке коїться

зовсім бездушний?

Опубліковано
1 час назад, Zevs_Isver сказал:

я ти можеш про матриці коли в луцьку таке коїться

зовсім бездушний?

Вибачте, але давайте без цього хоч в цій темі. Дякую за розуміння. 

Опубліковано
6 minutes ago, Dedakeda said:

Нарешті все закінчилось, тепер хочу подивитись фильм "Земляни" на великому телевізорі. 

во, от тепер можна і пошопитися

Опубліковано

сам зупинився на самсі. самсунг є самсунг. якість,  просте меню, + в разі чого є куча запчастин. 

Опубліковано
On 20.07.2020 at 20:56, Dedakeda сказано:

Вимоги дуже прості діагональ від 40 до 50, буде використовуватись Т2.

Головне якісна картинка та хороший звук.

Ну я б почав з того, що вимоги трішки не в'яжуться між собою. Якщо планується використовувати лише Т2, то на такій діагоналі яку ж якісну картинку ви очікуєте отримати ? Це апріорі неможливо ! На діагональ 40-50" для якісної картинки треба контент в 1080р, якого в Т2 немає, а інакше від зернистості очі витічуть...  Ну хіба що якщо не плануєте його диаитись з метрів п'яти..

Ну а щодо вибору, якщо бренди відкидаєте, на QLED підсвітку бюджету не вистачить, тоді лишається задати фільтри і самі побачите, що лишається не так і багато. З цього напевне найперспективніше TCL або Hisense, Thomson. Берете ці моделі в ютуб і дивитесь огляди, оцінки і визначаєтесь остаточно.

Опубліковано
12 годин тому, Foross сказано:

сам зупинився на самсі. самсунг є самсунг. якість,  просте меню, + в разі чого є куча запчастин. 

глянь в сторону LG, гнусмас якби і народний бренд, але їх софтова політика, в певний час випиляли скайп зі свого смарт-тв, залишили купу людей з вже непотрібними і дорогими веб-камерами, а не зовсім давно - блочили по регіональній привязці свої зомбоящики.

не раджу брати циганщину, яку Женя пропонує, через рік-півтора не знайдеш ні пульта банального та і сервісу там 0, така собі економія... 

Опубліковано

Згідний з Вами усіма, просто реально 4К телебачення не скоро буде, відео дивитись на ньому не збираюсь. Купується на заміну самсунгу 32 (котрий переходить в дитячу) тому дружина вирішила взяти більшої діагоналі. Т2 бо живемо в Підгайцях, ловить на кусок дроту, а цифрове телебачення тільки від ВОМ від котрого ми відмовились бо висока вартість та хамовитий сервіс. Відстань між телевізором та очима десь 3 метри. 

На кухні стоїть Mystery 24, ЛЕД йому ні чого не бракує, показує якісно звук як для такого нормальний, але це меню це жах.

У тещі стойть telefunken, прибданий в Італіі дійсно якісниї телевізор, пульт є в телефоні.

Зараз сучасні телевізори як мобільний телефон, а хочеться звичайний зомбі ящик котрий як той старий самсунг відпрацював 7 років і ще буде працювати. 

Поки писав пост напевно сам собі відповів на своє питання.  

Опубліковано
52 хвилин тому, Dedakeda сказано:

Згідний з Вами усіма, просто реально 4К телебачення не скоро буде, відео дивитись на ньому не збираюсь. Купується на заміну самсунгу 32 (котрий переходить в дитячу) тому дружина вирішила взяти більшої діагоналі. Т2 бо живемо в Підгайцях, ловить на кусок дроту, а цифрове телебачення тільки від ВОМ від котрого ми відмовились бо висока вартість та хамовитий сервіс. Відстань між телевізором та очима десь 3 метри. 

На кухні стоїть Mystery 24, ЛЕД йому ні чого не бракує, показує якісно звук як для такого нормальний, але це меню це жах.

У тещі стойть telefunken, прибданий в Італіі дійсно якісниї телевізор, пульт є в телефоні.

Зараз сучасні телевізори як мобільний телефон, а хочеться звичайний зомбі ящик котрий як той старий самсунг відпрацював 7 років і ще буде працювати. 

Поки писав пост напевно сам собі відповів на своє питання.  

а як з інтеренетом? можливо є вихід перейти на IP-TV?

Опубліковано
2 годин тому, Deemon сказано:

глянь в сторону LG, гнусмас якби і народний бренд, але їх софтова політика, в певний час випиляли скайп зі свого смарт-тв, залишили купу людей з вже непотрібними і дорогими веб-камерами, а не зовсім давно - блочили по регіональній привязці свої зомбоящики.

не раджу брати циганщину, яку Женя пропонує, через рік-півтора не знайдеш ні пульта банального та і сервісу там 0, така собі економія... 

в мене в тестя LG.шось меню в нього важке. 
дай в ціновій категорії до 15-16к краще ніж самс ненашов. 
збоку ЛГ стояла так картинка була відчутно гірша ніж на самсі.

Опубліковано
42 минуты назад, Foross сказал:

а як з інтеренетом? можливо є вихід перейти на IP-TV?

Інтернет від ВОМ але без телебачення, не бачу сенсу. Якщо набридне підключу до компьютеру другим монітором буде 5000 каналів. 

Бюджет прийдеться підняти до 10К на самсунг вистачить. 

Опубліковано
В 20.07.2020 в 22:11, Dedakeda сказал:

(не знаю чого так реагує борда) не планую переплачувати за бренд.

1 час назад, Dedakeda сказал:

Бюджет прийдеться підняти до 10К на самсунг вистачить

бач як все швидко вияснилось :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...