Перейти до змісту

Пошук відеооператора та фотографа на весілля

AJVA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У вересні в мене весілля. Хочу завчасно домовитись із відеооператором та фотографом. Оголошень безліч, а от знайти професіонала важко. Будь ласка, порадьте когось із спеціалістів! Але величезне прохання - тих, чиєю роботою були задоволені особисто!

• 1 місяць потому...
Опубліковано
У вересні в мене весілля. Хочу завчасно домовитись із відеооператором та фотографом. Оголошень безліч, а от знайти професіонала важко. Будь ласка, порадьте когось із спеціалістів! Але величезне прохання - тих, чиєю роботою були задоволені особисто!

Гарантоване задоволення від роботи Сікорського Володимира. (недешево бо професійно)

(097)6966767

знайти його можна на кіностудії "Волинь"

рекомендую.

Опубліковано

В нас фотографував Юра Костюк - рекомендую.... Відео порекомендувати дуже не можу, але ніби з Юрою хтось є.

Телефончик - 80505802216.

• 7 місяців потому...
Опубліковано

по відео рекомендую себе. по якості оформлення конкурентів не бачу ;) (5 років на ТВ не пройшли дарма навчився таки монтувати і знімати) . (сказав би якби побачив чесне слово :) ). і не так дорого всього 180$ :ok: по фото є кілька фотографів роботи яких мені особисто дуже подобаються :ok2: . звертайтесь направлю, але чесне слово фото у них як у мене відео стоїть, ну може трошки дешевше плюс пораджу чудових музик - ваще супер!! я тащусь просто від них. все професійно і ніяких пантів і пострадянського синдрому - нормальні живі музиканти

Опубліковано
по відео рекомендую себе. по якості оформлення конкурентів не бачу ;) (5 років на ТВ не пройшли дарма навчився таки монтувати і знімати)

а вообще конкурентов видел кроме самого себя? Шота такая наглая самореклама настораживает. Пакажи хоть шо нибудь своего? Как поёться : " Хоть глазочком......заглянуть бы......заглянуууууууть.......ляляляля"

Опубліковано
звертайтесь направлю, але чесне слово фото у них як у мене відео стоїть, ну може трошки дешевше плюс пораджу чудових музик - ваще супер!! я тащусь просто від них.

Власне потрібно, щоб наречені тащилися та гості, а не Ви за його гроші :D

З.І. Соррі за офтоп.

Опубліковано
по відео рекомендую себе. по якості оформлення конкурентів не бачу ;) (5 років на ТВ не пройшли дарма навчився таки монтувати і знімати) . (сказав би якби побачив чесне слово :) ). і не так дорого всього 180$ :ok: по фото є кілька фотографів роботи яких мені особисто дуже подобаються :ok2: . звертайтесь направлю, але чесне слово фото у них як у мене відео стоїть, ну може трошки дешевше плюс пораджу чудових музик - ваще супер!! я тащусь просто від них. все професійно і ніяких пантів і пострадянського синдрому - нормальні живі музиканти

Ой, как интересно. Таких талантов не знаю. Открой-ка свое личико, Гюльчитай, назови имечко. Интересно, шо ж за таланты у нас на Волыни такие несравненные. Сама телевизионщик - хотелось бы узнать, порадоваться за успехи других.)))))) Просто редко оды такие "самому себе" читаю. А еще 5 лет работы на телевидении - срок огромный.)))

Опубліковано

Ой, как интересно. Таких талантов не знаю. Открой-ка свое личико, Гюльчитай, назови имечко. Интересно, шо ж за таланты у нас на Волыни такие несравненные. Сама телевизионщик - хотелось бы узнать, порадоваться за успехи других.)))))) Просто редко оды такие "самому себе" читаю. А еще 5 лет работы на телевидении - срок огромный.)))

те що талантів не знаєш то не значить що їх нема. по друге нафіг плодити конкурентів. по третє є конкретне замовлення - підходимо дивимось оцінюємо. оди б собі не читав якби реально себе не оцінював. 5 лет срок огромный - хватило навчитись і набриднути - тре далі рухатись. а оди собі можна читати якщо їх дійсно варто читати. по фото я собі наприклад не читаю хоч досить непогано фотографую. по відео я мо й не суперас, але й і мені і всім хто бачив мої роботи більше усіх інших подобалось. а відносно лічіка - алексашка - хотіла б давно його і побачила і поспілкувалась

по відео рекомендую себе. по якості оформлення конкурентів не бачу ;) (5 років на ТВ не пройшли дарма навчився таки монтувати і знімати)

а вообще конкурентов видел кроме самого себя? Шота такая наглая самореклама настораживает. Пакажи хоть шо нибудь своего? Как поёться : " Хоть глазочком......заглянуть бы......заглянуууууууть.......ляляляля"

якщо є конкретне замовлення то чом би й не показати, а нахаляву я не звик матеріали давати, сорі

звертайтесь направлю, але чесне слово фото у них як у мене відео стоїть, ну може трошки дешевше плюс пораджу чудових музик - ваще супер!! я тащусь просто від них.

Власне потрібно, щоб наречені тащилися та гості, а не Ви за його гроші :D

З.І. Соррі за офтоп.

якщо я тащусь від того що роблю - то нареченів та гості по любому тащаться - перевірено не один десяток разів - остільки я себе оцінюю по своїх внутрішніх профстандартах, а гості лише від враження яке я пропоную

Опубліковано
5 лет срок огромный - хватило навчитись і набриднути - тре далі рухатись. а оди собі можна читати якщо їх дійсно варто читати

витёк, снимай парик, мы тебя узнали. из 5 лет на ВТ ты год был на больничном, два с половиной на эфире, пол года в стажёрах - итого опыт ЛИНЕЙНОГО монтажа на тв два года. камеры ты там даже в руках не держал.

Сниму и с себя парик, дабы ты меня узнал - моя мама была у тебя начальником и задолбалась тебе замену искать с твоими больничными. Ничего личного, просто не люблю понтов.

Дабы не превращать всё во флуд покажу вот такую работу. Оператор Андрей Дмитрук, монтаж - я

Ролик

Опубліковано

Я фиг его знает, но из фотографоф могу сказать о нашем студийном - Вальдемаре. Мне нравится :)

Опыт работы - большой. Из плюсов - постоянная практика в фотосалоне и своя фотолаборатория.

И главное - он снимает, как творческий человек, а не для "срубитьбабла", то есть весьма креативно и со знанием теории оптической физики.

Есл шо - 51237 или прямо в фотосалон на Видродження, 10. Спросить Владимира(скорее всего он будет в салоне за рулем фотоаппарата кого-то фоткать :))

Опубліковано

Если бы Вы были готовы вложить в пару фотографий сумму 6000 грн, мы бы вам помогли в этом благородном деле. Гарантировали бы б 30 фотографий на долгую память.

Опубліковано
5 лет срок огромный - хватило навчитись і набриднути - тре далі рухатись. а оди собі можна читати якщо їх дійсно варто читати

витёк, снимай парик, мы тебя узнали. из 5 лет на ВТ ты год был на больничном, два с половиной на эфире, пол года в стажёрах - итого опыт ЛИНЕЙНОГО монтажа на тв два года. камеры ты там даже в руках не держал.

Сниму и с себя парик, дабы ты меня узнал - моя мама была у тебя начальником и задолбалась тебе замену искать с твоими больничными. Ничего личного, просто не люблю понтов.

Дабы не превращать всё во флуд покажу вот такую работу. Оператор Андрей Дмитрук, монтаж - я

Ролик

діа юрген нефіг гнать. понтів ніхто не ганяє. я ніц не побачив щоб вискочило за межі класики вт - простєший монтаж + єлем. спецєфект. до речі парика ніхто не натягав. всіх хто очі має той бачить - точніше хто нетом уміє кор. за особливості роботи на вт то вже твої власні глюки. ;) . я просто ще раз переконався що конкурувати на теренах луцька дуже і дуже легко. мама твоя звичайно свята жінка, але то все що я поважав на вт крім чистої інформації в проф плані. Тре відділяти суть від емоцій.

Опубліковано

Ролик

Нашим Луцьким операторам пряма дорога в Боллівуд, будем знать до кого не варто звертатись. Чим дивитись таку "роботу", краще друзів попросить познімати.

Опубліковано

Да в Луцьку взагалі проблема з відео - фотографів досить багато толкових, а от відеооператорів, які ще й монтаж з душею зроблять - важче знайти.

Раз тут така "професійна відеотусовка" - можна запитання? Є відео на ДВД, зверстане по ламерськи однією людиною, який вважає себе супер креативним спецом.

Потім цей "спец" грохнув "всі ісходнікі", хоча верстка замовнику не подобається.

Питання: чи можна цей ДВД диск (точніше його вміст) використати як вихідний матеріал, щоб змонтувати якийсь "прилічніший" фільм?

Опубліковано

2 Scorpio. Проси. Хай знімають. Мобілками. Заодно грошенят зекономите. ;) Покажеш потім результат. Чи ти хочеш, щоб за 100 баксів замовнику видавали повноцінний художній фільм? Тоді це буде коштувати в сотні разів дорожче, знімати треба місяць часу, і весілля перетворювати в знімальний майданчик. Щось таке приблизно. А якщо тупа репортажна зйомка про те, що і як гості їли-пили, як дружку лапали за дупу, то дійсно, нах той оператор. Камера за триста баксів, друзі тремтячими ручками познімають, і буде шедевр. Тільки батарея в тій камері за хвилин 25 розрядиться. :D

p.s. yurgen виклав невдалий приклад. А Андрій Дмитрук - хороший оператор.

Опубліковано
Да в Луцьку взагалі проблема з відео - фотографів досить багато толкових, а от відеооператорів, які ще й монтаж з душею зроблять - важче знайти.

Раз тут така "професійна відеотусовка" - можна запитання? Є відео на ДВД, зверстане по ламерськи однією людиною, який вважає себе супер креативним спецом.

Потім цей "спец" грохнув "всі ісходнікі", хоча верстка замовнику не подобається.

Питання: чи можна цей ДВД диск (точніше його вміст) використати як вихідний матеріал, щоб змонтувати якийсь "прилічніший" фільм?

можливо все тільки дивлячись якими зусиллями, і ціною втрати якості

Опубліковано

На моєму весіллі за відео відповідав пан Олександр Семенович. Вся робота просто відмінна+достатньо швидко!!! Телефон для контакту з ним можу дати тільки в приватному порядку, після переговорів з ним.

Фотографом в мене була дівчина, чесно кажучи думав що буде повна ж...., ба ні новеньки нікон Д40 (здається такий фот)+її як виявилось професійні руки, дали офігенний результат. Куди звернутись також можу дати, але чуть пізніше, тра записи пошукати

:)

Опубліковано
2 Scorpio. Проси. Хай знімають. Мобілками. Заодно грошенят зекономите. ;) Покажеш потім результат. Чи ти хочеш, щоб за 100 баксів замовнику видавали повноцінний художній фільм? Тоді це буде коштувати в сотні разів дорожче, знімати треба місяць часу, і весілля перетворювати в знімальний майданчик. Щось таке приблизно. А якщо тупа репортажна зйомка про те, що і як гості їли-пили, як дружку лапали за дупу, то дійсно, нах той оператор. Камера за триста баксів, друзі тремтячими ручками познімають, і буде шедевр. Тільки батарея в тій камері за хвилин 25 розрядиться. :D

p.s. yurgen виклав невдалий приклад. А Андрій Дмитрук - хороший оператор.

Оце мамо на селі нас всі хвалять - я Вас, а Ви мене. Це я про Дмитрука, подившись його "шедеври" ніколи не зкористаюсь його послугами. І якщо був викладений цей приклад, значить його хтось вважає "ідеалом" весільного відео.

З.І. І взагалі, ще не бачив ні одного нормального диска з весіллям, знятого Луцькими операторо-монтажерами. Тому що всяке чмо купивши камеру дорожче триста баксів рахує себе мега-оператором, а всяке чмо навчившись робити пару переходів в пінаклі рахує себе чудо-монтажером.

Опубліковано
З.І. І взагалі, ще не бачив ні одного нормального диска з весіллям, знятого Луцькими операторо-монтажерами. Тому що всяке чмо купивши камеру дорожче триста баксів рахує себе мега-оператором, а всяке чмо навчившись робити пару переходів в пінаклі рахує себе чудо-монтажером.

Украинская ментальность - сам не умею, а обосрать, так за милую душу. Если будеш жениться, звони сразу на мосфильм. Заказывай операторскую бригаду с краном и бондарчуком в придачу. Или пусть друзья на телефон снимают. У них даже лучше получиться. А потом в "пинакле пару переходов" накинеш и будет тебе счастье.

Опубліковано

2 Scorpio. А хто тобі, шановний, дав право обзивати людей "всяким чмо", якщо ти їх в очі не бачив, і нічого поганого тобі вони не зробили?

Я до відеозйомки не маю ніякого відношення, але бачив багато зйомок Дмитрука Андрія, і мені особисто вони подобаються.

Опубліковано

Украинская ментальность - сам не умею, а обосрать, так за милую душу. Если будеш жениться, звони сразу на мосфильм. Заказывай операторскую бригаду с краном и бондарчуком в придачу. Или пусть друзья на телефон снимают. У них даже лучше получиться. А потом в "пинакле пару переходов" накинеш и будет тебе счастье.

:0016: йорик в своем репертуаре

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...