Перейти до змісту

Ясень впав :(

Єретик

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 минуту назад, alexvvv сказал:

а де в такій дірі як Луцьк взялось так багато не бідних людей? 

Вибачаюся за офтоп в цій темі, але подивися скільки новобудов росте в Луцьку, квартири розбирають швидко. Одна Супер Нова дасть 2000 нових квартир. Заїдь в Боратин, я чесно трохи прикуїв від об'ємів будівництва відразу за переїздом. Це все хтось будує для себе або на продаж, мабуть попит є. Є в нас ще бідні, але й не бідних вистачає. А бідні і в багатих країнах є.

• Відповідей 164
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
21 хвилин тому, nickel сказано:

Це все хтось будує для себе або на продаж, мабуть попит є.

Елементарно полішуки можуть в Польщі заробити на квартіру , щоб виїхати із села.

Опубліковано

Сам спитав, сам відповів :)

29 минут назад, alexvvv сказал:

Елементарно полішуки можуть в Польщі заробити на квартіру , щоб виїхати із села.

Опубліковано

сота в новобудові - то ще не признак не бідності.

Тобі треба було це не мені писати. ;)

44 минуты назад, MACCEN сказал:

не переживай скоро замість парку буде елітний комплекс для не бідних людей, це все питання тільки часу.

Опубліковано
56 хвилин тому, Cherman сказано:

Де в старому місті парк?

можливо, не про той, парк, а про парк 900-річчя, тоді - да, забабахають там "елітний жк клубного типу" з велодоріжками, причалом для човнів та катамаранів, освітленням - бомба!!! Але, територія з обмеженим доступом ))) 

P.S. Дуже свідомий проект, дуже свідомого кандидата в мери.

Опубліковано

Цікаво, як він коментувати це буде?

"Комісія не встигла зробити висновки", "погодні умови не сприяли", "він все одно був старий і трухлявий" чи ще щось? 

Хоча останнє стосується не тільки ясена.

106317266_178330660321915_8028388243704571339_n.jpg

Опубліковано
1 година тому, alexvvv сказано:

Як казав колись Брєжнєв ( не чоловік Вєри Брєжнєвої) - Не спи, і ти теж будеш мати.

Опубліковано
36 minutes ago, alexvvv said:

Полішук може виїхати з села, а от село з полішука - ні.

Опубліковано
4 годин тому, nickel сказано:

Хто знає як розмножується ясен (крім насіння і щеплення)? Можна черенок вкорінити у воді чи грунті? Хто міг би нарізати черенків (гілок) з Лесиного ясеня, я б ввечері забрав, бо до вечора, скоріше за все, вже приберуть.

За консультацією з екологами,відібрали кілька десять щеп дерева, шансів мало,але слід попробувати відживити саджанець.

на роль ікспєрда не претендую, але, хіба не через насіння розмножується?

037_zoom.jpg.284e94f34d30c6215c6755c9787977d4.jpg

[/spoler]

Опубліковано
15 хвилин тому, Ko3bMa сказано:

Полішук може виїхати з села, а от село з полішука - ні.

або іншими словами: Не дай Боже з хама пана

Опубліковано
1 минуту назад, Bliksss сказал:

За консультацією з екологами,відібрали кілька десять щеп дерева, шансів мало,але слід попробувати відживити саджанець.

на роль ікспєрда не претендую, але, хіба не через насіння розмножується?

Показать контент

037_zoom.jpg.284e94f34d30c6215c6755c9787977d4.jpg

[/spoler]

Насіння ясена дозріває в вересні-жовтні, а ясен впав вже, де взяти насіння?  Ще розмножують щепленням, як плодові дерева. Але ясен сам по собі дуже живучий, навіть з пенька чи поліна пускає гілки. Тому я хочу спробувати його черенкувати, бо це самий простий спосіб. На крайній випадок, в мене за стінкою на роботі люди люди професійно займаються мікроклональним розмноженням рослин, буду падати в ноги просити щоб мені клонували, хоч і реактиви дорогі. Ясен легко клонується, але у нас ніхто його не клонував і немає досвіду.

Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

Насіння ясена дозріває в вересні-жовтні, а ясен впав вже, де взяти насіння?  Ще розмножують щепленням, як плодові дерева. Але ясен сам по собі дуже живучий, навіть з пенька чи поліна пускає гілки. Тому я хочу спробувати його черенкувати, бо це самий простий спосіб. На крайній випадок, в мене за стінкою на роботі люди люди професійно займаються мікроклональним розмноженням рослин, буду падати в ноги просити щоб мені клонували, хоч і реактиви дорогі. Ясен легко клонується, але у нас ніхто його не клонував і немає досвіду.

А в чому сенс такого фетишизму? Набери землі на тому місці, посади в ній інший ясен.

Опубліковано
11 хвилин тому, Alex S сказано:

То ти спочатку спробуй знайти ту роботу, потім  поїдь і зароби в Польщщу штук 50т, а потім злорадій....Попиздяч ,як правило фізично пару -трійко років  і поживи по гнидникам на чужбині, а саме головне СКОПИ ті гроші, при тих цінах і витратах на сім ю як зараз. А потім будеш чужі гроші з польщі рахувати.

в сій час працював, заробив, побудував, от тепер є час на форумі писати :D Але ти можеш скиглити чи намагатись повчати, продовжуй, це дуже кумедно :D

Опубліковано
45 минут назад, alexvvv сказал:

А в чому сенс такого фетишизму? Набери землі на тому місці, посади в ній інший ясен.

Маю такий бзік і хочу зберегти саме цей ясен. Якщо черенкувати чи клонувати, то генетично це буде той самий ясен, під яким ніби-то, писала Леся Українка, тільки ростиме там де я захочу. З насіння вже не те,це як син чи дочка буде.

А земля тут при чому?

17 минут назад, alexvvv сказал:

в сій час працював, заробив, побудував, от тепер є час на форумі писати :D 

То ти з якого камінь-каширська? ;)

Опубліковано
3 хвилин тому, Alex S сказано:

як чай замерзав на льоту ,якщо з кварти на вулицю лийнути....

Парадок, але замерзає, тільки якщо він гарячий. Якщо буде холодним, то просто хлюпнеться на сніг.

Опубліковано

Потенціал можна мати ,як в Маска.

Питання,що нема КОМУ реалізовувати.

І в першу чергу,бо більшості ,,какая разніца,,

По дворах ями в метровий зріст, стоять кожну ніч десятки авто стоять,а ніхто не вийде і не зробить,лиш один на одного дивляться 

Хіба не поліщуки?

Опубліковано
28 минут назад, Alex S сказал:

Я вас догнав ГПЗ це колиска Луцька...Форум так саме починався тільки з ГПЗ .А потім потихеньку-потихеньку весь Луцьк з агломерацією захопив.

Форум виріс з місцевого інтернет-провайдера Фотаком і був приватною ініціативою іт-шників Фотакома. З самого початку він був доступний лише для клієнтів Фотакома, бо форум знаходився на серверах Фотакома, а в Фотакома був зовнішній трафік і внутрішній, який не тарифікувався. Навіть при підключенні до Фотакома, майстри добавляли в закладки Борду. І лише коли інтернет став нелімітований, то Борда стала доступна і не для клієнтів Фотакома. Але, наскільки я пам'ямаю, то на ДПЗ Фотакома не було. Тут є кому мене поправити, якщо я десь помилився. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...