Перейти до змісту

квас від "Аверс бровар" - де?


jack74

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 74
  • Створено
  • Остання відповідь

Сьогодні трапилось на очі: взагалі то люди не діляться на партії, раси, нації, релігії. Люди спочатку діляться на розумних і дурнів. А от вже дурні діляться на партії, раси, нації, релігії...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

33 minutes ago, Cherman said:

Як це все далеко, від того, першого повідомлення @jack74 в цій темі.:)

а ві всему вина "московська ковбаса"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 годин тому, Zevs_Isver сказано:

сорі, в сортах гуано не розбираюся

там зарах таке міксять

написав кенолог-немнясоїд ))

чи я неправильно зрозумів?

раз міксять, і, кажуть, мняса в ковбасу вже давно не дають (совьєти дефіцитний тувалєтний папір, кляті буржуї - крохмаль і сою) - то це вже кошерний продухт для вегетаріанців, стандартна магазинна кобаса (особливо коли кілограм кобаси дешевший за кілограм сирого мняса)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... а квас смачний інколи трапляється в кійосках "живого пива" - і по смаку, і по ціні відрізняється...

... але самий ностальгійний таки в Одесі - там досі з бочок продають, і, хоча це вже більше "хімії", але той же радянський присмак розведеної водопровідної води можна зустріти, особливо біля Привозу ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 minute ago, rrid said:

(совьєти дефіцитний тувалєтний папір, кляті буржуї - крохмаль і сою) - то це вже кошерний продухт для вегетаріанців, стандартна магазинна кобаса (особливо коли кілограм кобаси дешевший за кілограм сирого мняса)?

та ні, соя і сейтан виходять дорожче по ціні,

так що що вони туди міксять - питання залишається відкритим

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Бочка" в центрі (біля сонячного годинника в тіні) запрацювала? Минулого року, на диво, самий смачний квас мені був там.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

та ні, соя і сейтан виходять дорожче по ціні,

так що що вони туди міксять - питання залишається відкритим

тобто? соя дорожча за мнясо?

ні, вегетаріанців обманюють :)

кілограм свині живою вагою коштує 40-50грн., а тонна сої у селянина - 7-10тис.грн.

а це -

Цитувати

Гуляш Екона соєвий кубики 200г

200 г
  • 29.90 грн від 3 шт
  • 27.90 грн від 6 шт
31.90 грн

це роздрібна ціна для вегетаріанця, а ціна для промисловості - зовсім інакша ;) (аналогічно, як пшоняна каша на вагу в розділі "Крупи" супермаркету в рази дешевша за пшоняну кашу в дрібному фасуванні в розділі "здорове харчування" чи "еко-продукти"; чи макарони Мівіна коштують 5-6грн. за упаковку 60грам, тобто біля 100грн./кг а макарони без бренду на вагу - біля 14 чи 17грн.)

 

знайома працювала на фірмі, яка торгувала товарами для ковбасників - хімія, яка втримує вологу, дешева, а вода - ще дешевша ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

24 minutes ago, rrid said:

тобто? соя дорожча за мнясо?

ні, вегетаріанців обманюють :)

ну суху сою сам їч

 

p.s. соя, не дивлячись на загально прийняті стандарти, не є основним інгридієнтом їжі для травоїдних

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 minutes ago, rrid said:

 макарони без бренду на вагу - біля 14 чи 17грн.)

різницю між "макаронами без бренду" і "ітлалійським кантрабасом" ніколи на зауважував після приговування?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

ну суху сою сам їч

 

p.s. соя, не дивлячись на загально прийняті стандарти, не є основним інгридієнтом їжі для травоїдних

 

23 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

різницю між "макаронами без бренду" і "ітлалійським кантрабасом" ніколи на зауважував після приговування?

щось не побачив зв'язку з

 

1 година тому, Zevs_Isver сказано:

та ні, соя і сейтан виходять дорожче по ціні,

 

для ковбасного виробництва - соя і крохмаль в рази дешевші в розрахунку на кілограм готового продукту, ніж мнясо.

смак визначається кількістю і співвідношенням глутаматів та іншої "хімії", а не брендом.

про що ти пишеш, коли кажеш, що соя дорожче по ціні, і до чого тут музичний струмент з ковід-медійно-катастрофного регіону?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 minutes ago, rrid said:

щось не побачив зв'язку з

використовують дешевші інгредієнти виграють в ціні

 

якщо смак це тільки глутамат і хімія, ОКі нехай так і буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Zevs_Isver сказано:

та ні, соя і сейтан виходять дорожче по ціні,

так що що вони туди міксять - питання залишається відкритим

 

13 хвилин тому, rrid сказано:

 

для ковбасного виробництва - соя і крохмаль в рази дешевші в розрахунку на кілограм готового продукту, ніж мнясо.

смак визначається кількістю і співвідношенням глутаматів та іншої "хімії", а не брендом.

про що ти пишеш, коли кажеш, що соя дорожче по ціні, і до чого тут музичний струмент з ковід-медійно-катастрофного регіону?

 

5 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

використовують дешевші інгредієнти виграють в ціні

 

якщо смак це тільки глутамат і хімія, ОКі нехай так і буде

ясно. пінятнЬо :(

використовують дешевші інгрідієнти виходять дорожчі по ціні.

зрозуміло

17 годин тому, Zevs_Isver сказано:

мій вибір тільки натуралний заячий послід

(зе)питань більше німа...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 minute ago, rrid said:

(зе)питань більше німа...

бімба,

 

тепер тільки про квас

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

бімба,

 

тепер тільки про квас

мені то легко ;)

рекомендую вдома варити. не потрібно вишукувати натурал.заяч., чи на хімку від Поповича підсідати

значно дешевше виходить, ніж купувати готовий продукт на розлив ;)https://prom.ua/ua/p483769423-kvas-hlebnyj-suhoj.html

хоча для "економних" гурманів і дорогчіші варіанти є: https://vinodel.in.ua/p746835974-citykvas-originalnaya-upakovka.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мама робить домашній:

чорний хліб черствий добре піджарений в духовці, вода, дріжджі, цукор або солод  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

мама робить домашній:

чорний хліб черствий добре піджарений в духовці, вода, дріжджі, цукор або солод  

А дріжджі які?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

56 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

чорний хліб черствий добре піджарений в духовці, вода, дріжджі, цукор або солод  

пропорції - скажеш, чи треба в партію вступати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

ніт

от тепер думати що це значить?

 

ніт - пропорцій не знаю

ніт - не траба вступати в партію, сам збираюсь тікати звідти

ніт - я просто жлоб, і рецепт нікому не скажу

 

Який варіант правильний?

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Just now, Bliksss said:

от тепер думати що це значить?

 

ніт - пропорцій не знаю

ніт - не траба вступати в партію, сам збираюсь тікати звідти

ніт - я просто жлоб, і рецепт нікому не скажу

 

Який варіант правильний?

видирай на свій смак

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 місяця потому...

Літо минає, але цікаво чи хтось пробував екс-Поповича квас "Luchan"? Те саме, тільки по новому зветься?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...