Перейти до змісту

Протести в США (2020)

Ko3bMa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
8 minutes ago, Cherman said:

Вангую, що і інші теми, створені цим користувачем, чекає така участь.

Це традиція така?

Опубліковано
1 hour ago, Cherman said:

Вангую, що і інші теми, створені цим користувачем, чекає така участь.

Довели чоловіка, заздрісники! І де тепер дізнаватися, хто з форумчан нормальний чіткий пацан, а хто голодранець??!))

• +1 1
  • 7 місяців потому...
Опубліковано

@Waver, расскажи, в Штатах действительно так все запущено?

Посмотрел фильм https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Нападение_на_Уолл-стрит , жесть как для развитой страны.

Опубліковано

@romanc так там же не вказано що "на реальних подіях"

З таким же успіхом можна запитати у Вейвера про термінатор, чи дійсно така жесть там проходила :)

• Ха-ха 3
Опубліковано
10 минут назад, vampirich сказал:

@romanc так там же не вказано що "на реальних подіях"

З таким же успіхом можна запитати у Вейвера про термінатор, чи дійсно така жесть там проходила :)

Ну в фильме про систему денег в Штатах, никаких гарантий....

Опубліковано
4 хвилин тому, Cherman сказано:

Ну, цитувати колонелькассада, то трохи зашквар.:) Та й то не наркорайон, а, напевно, після якогось свята чи футболу. Дружина, якраз була в Лондоні у відрядженні, під час футболу, то якраз бачила щось подібне.

там така фігня щоп'ятниці.

Фактично - ранок суботи:)

• +1 1
Опубліковано
14 годин тому, Waver сказано:

Слабо чи нехтуєш?

Він з Маріуполя.

Всі, що живуть по другу сторону Дніпра (Схід України) нехтували українською ЗАВЖДИ.

Розуміти розуміють, сказати не можуть. Не хочуть.

Бо так звикли.  "А чьо? панімают же!"

@romanc  без образ. Але так є.  Це досвід спілкування з різними людьми зі всієї України. Практично всієї. Майже кожна область!

• Подобається 1
  • +1 3
Опубліковано (змінено)
23 часа назад, Waver сказал:

Ти фільм дивився а я ні, тому не полінись і розкажи про що там, що тебе там так вразило і що саме конкретно цікавить - а я вже відповім. Тільки, дивись... навіть, находячись в Америці, працюючи в декількох абсолютьно різних сверах (що приносить чи не приносить дохід бо дещо це чисто волонтерство) - я також витрачаю свій час на одразу декілька проектів розповсюдження та популізації Української мови та культури в Україні, тому давай вже Українською...

А то, виходить як в тій приказці:  "В Україні живеш, Український хліб та сало їсиш... - а мову вивичити нехтуєш чи не хочеш вчити бо не поважаєш?"

Ні в чому тебе не звинувачую, але...  живу в Америці - то мені прийшлось навіть англійску вивчити. А ти довгий час, не менший ніж я у США, живеш в Україні...

Слабо чи нехтуєш?

Мабудь нехтую, на роботі обслуговую більш українською, закарпатською, коли побалакати з клієнтами,  то більш російською, коли російськомовні українці, до них укрвїнською, коли іноземці - російською, чеською, італійською, мадярською,жестами.

Вдома російська.

Біля роботи більшість спілкуються між собою мадярською. Сразу услышать "йо напот" "мені" и потом "косанью сейп" то норма.

Фільм, в охоронника жінка хвора, по страховці є ліміт, дали за кеш,збереження він довірив гарантованому фондові під 8-10 відсотків, тот прогорів і виставив йому ще рахунок в 60т долл, банк підняв відсотки по іпотеці в 2 рази, так, як ринок нерухомості впав, адвокат запросив 10т за подачу позова щоб скасувати борг 60т, а потім сказав що вже пізно, навкруги всі позбулися збережень, але власті не проводять розслідування та кладуть на це. Далі треш, він тир зробив на уоллстріт.

Змінено користувачем romanc
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
38 минут назад, Zheny@ сказал:

Він з Маріуполя.

Всі, що живуть по другу сторону Дніпра (Схід України) нехтували українською ЗАВЖДИ.

Розуміти розуміють, сказати не можуть. Не хочуть.

Бо так звикли.  "А чьо? панімают же!"

@romanc  без образ. Але так є.  Це досвід спілкування з різними людьми зі всієї України. Практично всієї. Майже кожна область!

Центр також. Київ. Мелітополь, Запоріжжя, Миколаїв, Одеса.це рейсові звідти. Чернівці між собою руминською.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
3 часа назад, Zheny@ сказал:

Я не сильний в мадярській

Добрый день, сколько?, спасибо большое.

Я так с десяток слов понимаю. мой младший в садике и то больший словарный запас имеет и считает на четырех языках.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Трохи стара новина але розумію, чому був БЛМ в США.

Поліцейський повалив вагітну жінку на землю, поклав коліно на шию і бив електрошокером у живіт :(

Вона була на 4-му місяці вагітності. Дитина загинула. :(

https://www.newsweek.com/miami-cop-arrested-after-video-shows-him-placing-his-knee-womans-neck-1513524

Опубліковано (змінено)
12 минут назад, Zelensky сказал:

Поліцейський повалив вагітну жінку на землю, поклав коліно на шию і бив електрошокером у живіт

А як ще зупинити темношкіру жінку, яка чинить опір? Хіба що, Джавеліном.

Змінено користувачем Mr.X
Опубліковано (змінено)
10 часов назад, Mr.X сказал:

А як ще зупинити темношкіру жінку, яка чинить опір? Хіба що, Джавеліном.

Паршивий з нього поліцейський якщо не зміг впоратися з вагітною жінкою. Або расист. 

Змінено користувачем weldermaster

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...