Zheny@ Опубліковано 26 Травня, 2020 в 21:42 Поділитися #1 Опубліковано 26 Травня, 2020 в 21:42 В свій час підсів. Як на мене є багато топових. Якусь частину перезняли американці. І не лише вони. Ділимося, хто в темі? мій список: - Мост / міст/ Bron / Broen - Мега жир! Дивитися обов'язково! - Вбивства / убийства / Forbidelsen - Дав старт однойменному американському серіалу, теж маст сі! - Team / Команда - непоганий із політично-кримінальною складовою і хорошими акторами! - Валландер - Класика детективу! - Trapped / Пастка (переглянув лише 1 сезон). Вартий уваги серіал. - (в процесі перегляду ) Sorjonen / Bordertown - класний детектив. Сюжетна лінія крізь весь сезон, сполучається різними справами. - Той, хто вбиває / Den som draeber / Those Who Kill - класний серіал! - Полуночное Солнце - крутий серіал. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 26 Травня, 2020 в 22:02 Автор Поділитися #2 Опубліковано 26 Травня, 2020 в 22:02 Ще додам багатосерійні фільми. - Отдел Q. Круті актори, класнючі фільми, закручені сюжети! перелік Містеріум. Початок Kvinden i buret Вбивці фазана Fasandræberne Містеріум. Темрява в пляшці Flaskepost fra P Містеріум. Журнал 64 Journal 64 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 26 Травня, 2020 в 22:07 Автор Поділитися #3 Опубліковано 26 Травня, 2020 в 22:07 Fjällbackamorden / Убийства во Фйольбаке - легкий детектив на кілька серій. Цікавий. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 27 Травня, 2020 в 07:35 Автор Поділитися #4 Опубліковано 27 Травня, 2020 в 07:35 Взагалі особливістю "скандинавських" серіалів (Швеція, Данія, Фінляндія, Норвегія) являються їхні актори. Вони там, так би мовити, натуральні. Які є, такі. Не гарні. Прості. Без пластики і т.п. Там ви майже ніколи не побачите жінку-поліціянтку із "голівудською" посмішкою на всі свої 42 зуба! Та з пластикою обличчя та грудей! (це і так далеко не кожному по кишені!). Головні герої чоловіки, не мають суперздібностей і не стріляють із 6-зарядного пістолета по 18 пострілів! У фільмах присутня, не традиційна американському кіно, відвертість. Відвертість сцен насильства, вбивства. Наприклад. Труп людини буде лежати у морзі із не прикритими геніталіями. У фільмах майже відсутні спецефекти. А ще, ну дуже класні саундтреки (особливо на початкових титрах) (Міст, Вбивства, Сорйонен) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 27 Травня, 2020 в 13:41 Поділитися #5 Опубліковано 27 Травня, 2020 в 13:41 6 часов назад, Zheny@ сказал: У фільмах присутня, не традиційна американському кіно, відвертість. Відвертість сцен насильства, вбивства. Наприклад. Труп людини буде лежати у морзі із не прикритими геніталіями. Прикриті геніталії - це фігня. На днях дивився Наднебезпечний. Чувак сидить в барі, курить і бухає, але сигарета розмита, а стакан з бухлом - ні. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 27 Травня, 2020 в 13:50 Автор Поділитися #6 Опубліковано 27 Травня, 2020 в 13:50 8 хвилин тому, nickel сказано: Прикриті геніталії - це фігня. 6 годин тому, Zheny@ сказано: із не прикритими геніталіями. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 27 Травня, 2020 в 13:53 Поділитися #7 Опубліковано 27 Травня, 2020 в 13:53 1 минуту назад, Zheny@ сказал: Так краще?: Прикриті геніталії, традиційні американському кіно - це фігня. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 27 Травня, 2020 в 13:56 Автор Поділитися #8 Опубліковано 27 Травня, 2020 в 13:56 1 хвилина тому, nickel сказано: Так краще?: Прикриті геніталії, традиційні американському кіно - це фігня. Як? Я не зрозумів. Суть не в тому. Це, певно, локалізована російська аверсія. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergLutsk Опубліковано 27 Травня, 2020 в 14:49 Поділитися #9 Опубліковано 27 Травня, 2020 в 14:49 Буквально на днях надибав собі і почав перегляд "Тайны Сильверхейда". В принципі поки заходить нормально, 4 серії позаду, поки не впевнений чи рекомендувати всім, але точно збираюсь додивитись ! Є інтрига, є незрозумілі моменти, ніби йде натяк на щось трохи містичне... хз. Але зроблено точно якісно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 27 Травня, 2020 в 14:58 Автор Поділитися #10 Опубліковано 27 Травня, 2020 в 14:58 7 хвилин тому, SergLutsk сказано: Буквально на днях надибав собі і почав перегляд "Тайны Сильверхейда". В принципі поки заходить нормально, 4 серії позаду, поки не впевнений чи рекомендувати всім, але точно збираюсь додивитись ! Є інтрига, є незрозумілі моменти, ніби йде натяк на щось трохи містичне... хз. Але зроблено точно якісно. Жанри: Трилер, Детективний фільм, Фентезі Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergLutsk Опубліковано 27 Травня, 2020 в 18:29 Поділитися #11 Опубліковано 27 Травня, 2020 в 18:29 З твого списку кілька вже бачив, але є й нові для мене. А де їх шукаєш/ дивишся ? Бо в більшості своїй вони не з категорії розкручених, що мають по 5 озвучок і на кожному трекері/кінотеатрі лежать купами. До деяких мені навіть ютуб трейлера не зміг знайти Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 27 Травня, 2020 в 18:58 Автор Поділитися #12 Опубліковано 27 Травня, 2020 в 18:58 27 хвилин тому, SergLutsk сказано: З твого списку кілька вже бачив, але є й нові для мене. А де їх шукаєш/ дивишся ? Бо в більшості своїй вони не з категорії розкручених, що мають по 5 озвучок і на кожному трекері/кінотеатрі лежать купами. До деяких мені навіть ютуб трейлера не зміг знайти тут В основному. деякі десь на інших ресурсах Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sss381 Опубліковано 27 Травня, 2020 в 19:14 Поділитися #13 Опубліковано 27 Травня, 2020 в 19:14 12 минут назад, Zheny@ сказал: тут В основному. деякі десь на інших ресурсах Навряд чи хтось звинуватить Вас у рекламі, якщо тему """сісєк" інших ресурсів ширше розкриєте. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 27 Травня, 2020 в 19:46 Автор Поділитися #14 Опубліковано 27 Травня, 2020 в 19:46 27 хвилин тому, sss381 сказано: Навряд чи хтось звинуватить Вас у рекламі, якщо тему """сісєк" інших ресурсів ширше розкриєте. Всім відомий https://rutracker.org/ також можна шукати на https://www.lostfilm.tv/ http://seasonvar.ru/ http://newstudio.tv/ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergLutsk Опубліковано 27 Травня, 2020 в 19:48 Поділитися #15 Опубліковано 27 Травня, 2020 в 19:48 Руторг звичайно ресурс досить сильний, але переважно для популярних речей. Я вже неодноразово попадав в ситуацію, коли на ньому або взагалі не було потрібної мені роздачі серіалу, або ж була, але з 0/1 роздаючих і ніфіга не скачаєш. В таких випадках виручав або рутрекер, або ж таки доводилось перепросити у всяких фільміксів Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 27 Травня, 2020 в 19:48 Автор Поділитися #16 Опубліковано 27 Травня, 2020 в 19:48 6 годин тому, nickel сказано: Прикриті геніталії - це фігня. На днях дивився Наднебезпечний. Чувак сидить в барі, курить і бухає, але сигарета розмита, а стакан з бухлом - ні. можуть "розмити", а можуть перед тим написати, що "фільм містить сцени насильства, споживання алкоголю та тютюнопаління" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 27 Травня, 2020 в 19:53 Автор Поділитися #17 Опубліковано 27 Травня, 2020 в 19:53 4 хвилин тому, SergLutsk сказано: Руторг звичайно ресурс досить сильний, але переважно для популярних речей. Я вже неодноразово попадав в ситуацію, коли на ньому або взагалі не було потрібної мені роздачі серіалу, або ж була, але з 0/1 роздаючих і ніфіга не скачаєш. Можна онлайн дивитися, вірніше знаходити. І качати собі браузером. Що я часом і робив. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergLutsk Опубліковано 6 Червня, 2020 в 08:39 Поділитися #18 Опубліковано 6 Червня, 2020 в 08:39 Переглянув "Полуночное солнце" (доречі він є на ютубі), класний серіал, дякую за наводку. А норвежський "Одержимые / Seizure" ще ніхто не пробував як воно ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 6 Червня, 2020 в 20:41 Автор Поділитися #19 Опубліковано 6 Червня, 2020 в 20:41 12 годин тому, SergLutsk сказано: "Одержимые / Seizure" ще ніхто не пробував як воно ? Треба подивитися , бо скоро не матиму що вночі дивитися. Бо 1й сезон Sorjonen / Bordertown (так, це ремейк американського одноіменного серіалу 2006, здається року) вже глянув. Круто! 2й сезон починаю. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergLutsk Опубліковано 15 Червня, 2020 в 12:18 Поділитися #20 Опубліковано 15 Червня, 2020 в 12:18 Я он ще один подгончик тобі надибав Полярний круг В перспективі може виявитись непоганим Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 28 Червня, 2020 в 19:10 Автор Поділитися #21 Опубліковано 28 Червня, 2020 в 19:10 On 15.06.2020 at 15:18, SergLutsk сказано: Я он ще один подгончик тобі надибав Полярний круг В перспективі може виявитись непоганим Вже переглянутий Давно. Ще в минулому році. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergLutsk Опубліковано 29 Червня, 2020 в 19:34 Поділитися #22 Опубліковано 29 Червня, 2020 в 19:34 І як ? І в якій озвучці ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 29 Червня, 2020 в 21:22 Автор Поділитися #23 Опубліковано 29 Червня, 2020 в 21:22 1 година тому, SergLutsk сказано: І як ? І в якій озвучці ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergLutsk Опубліковано 30 Червня, 2020 в 10:14 Поділитися #24 Опубліковано 30 Червня, 2020 в 10:14 Зі скріна ніфіга не понять, ні де качав, ні чия озвучка. Бо на руторзі, наприклад, є лише якість 400p, а я вже давненько такої не дивлюсь. Ну і взагалі - як враження від серіалу, варто зацінити ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 30 Червня, 2020 в 18:33 Автор Поділитися #25 Опубліковано 30 Червня, 2020 в 18:33 8 годин тому, SergLutsk сказано: Зі скріна ніфіга не понять, ні де качав, ні чия озвучка. Бо на руторзі, наприклад, є лише якість 400p, а я вже давненько такої не дивлюсь. Ну і взагалі - як враження від серіалу, варто зацінити ? тут, здається, брав. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.