Перейти до змісту

Безкоштовна роздача GTA5

Lexter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні в магазині цифрової дистрибуції Epic Games Store стартувала безкоштовна роздача гри Grand Theft Auto V. У роздачу потрапило видання гри Grand Theft Auto V Premium Online Edition з безліччю бонусів для GTA Online, включаючи доповнення «Пограбування», «Судний день», «Торгівля зброєю», «Контрабандисти» і «Байкери». Доступ до гри вже відкрито, проте через велику кількість охочих сайт Epic Games Store впав і наразі працює зі збоями.Проте гру можна отримати через лаунчер EGS.

1367999570_11-1024x640.jpg

• Дякую! 3
Опубліковано
3 годин тому, MaestroA сказано:

Доповню.

Забрати можна за посиланням:

https://www.epicgames.com/store/ru/product/grand-theft-auto-v/home

Показати прихований контент

image.thumb.png.18cbc4f6137b9f29d9cd455c60269fe3.png

Після цього ще і дають купон на 300 грн на покупку інших ігор 

• +1 2
Опубліковано

Круть. Вже качаю малому. В ній можна буде поганяти так як у відео чи це можна було зробити і в крякнутій версії?

п.с. Коли купляв вінчестер на терабайт, думав нахєра він мені? Тепер розумію.

Опубліковано

Більш того, протягом місяця Epic Games Store роздаватиме ще кілька цікавих ігор. Так з 21 травня можна буде безкоштовно завантажити Civilization VI, з 28 травня – Borderlands Handsome Collection, а з 4 червня – Ark Survival Evolved. 

• +1 3
Опубліковано
10 годин тому, nickel сказано:

Круть. Вже качаю малому. В ній можна буде поганяти так як у відео чи це можна було зробити і в крякнутій версії?

в крякнутій онлайну не було

Опубліковано

Тільки подумав хто подарує Гта 5 ) І тут алілуя,халява прийшла! Автору респектос за тему!

• +1 1
Опубліковано
35 минут назад, nickel сказал:

В ГТА Онлвйн лише мене не пускає чи у всіх так?

Можливо якщо перший раз - то треба пройти пролог, і коли нігери будуть красти два авто то натиснути ескейп, вибрати "Сеть" а там онлайн

А якщо в сошл клаб не пускає - то рекомендую зарєгатись через браузер в сошл клабі, підтвердити е-мейл і залогінитись з готовим акком.

В мене все працює.

• +1 1
Опубліковано
5 годин тому, Ha3aP сказано:

Поки що дорого )

@nickel це я про те що гта5 на релізі і зараз це 2 різні ігри.

На релізі вона тупила, вилітала, тормозила страх. Так, тоді була піратка, але не думаю що це грає велику роль. Зараз же у мене на максималках 100 кадрів і гра літає. Так що РДР2 точно рано купувати, а через пару рочків і того на халяву можна буде взяти )

• -1 1
Опубліковано
Щойно, Ha3aP сказано:

Так, тоді була піратка, але не думаю що це грає велику роль.

Ну як не грає :)

Уяви з Екзешника треба постаратися вирізати ту "денуво". Раніше був Старфорс.

Це ж безслідно не проходить.

У свій час 3-й Сем був захищений цікавими способами. АБо невбиваємий монстр, або в певному моменті мишка точно вгору і навколо своєї осі кружить персонажа. Нічого не зробиш.

В іншій грі тебе закидало на якийсь острів, звідки немає виходу.

Будь-яке втручання у файли безслідно не проходить! особливо у грамотних програмерів :)

Опубліковано

Ось зараз в реліз вийшла гра Сноураннер і баги всі ловлять однаково шо офіційна гра шо піратка. Гта5 на релізі була глючна і вилітала в тих хто її купував теж. А зараз її напильником гарненько доробили і все гуд.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
16 хвилин тому, Ha3aP сказано:

Ось зараз в реліз вийшла гра Сноураннер і баги всі ловлять однаково шо офіційна гра шо піратка. Гта5 на релізі була глючна і вилітала в тих хто її купував теж. А зараз її напильником гарненько доробили і все гуд.

Це проблема багатьох ігор - випустити швидше. А потім випускають патчі по 1-3-5Гб, щоб лаги виправити.

Чи "спеціальні драйвери".

Опубліковано
3 часа назад, Lexter сказал:

Можливо якщо перший раз - то треба пройти пролог, і коли нігери будуть красти два авто то натиснути ескейп, вибрати "Сеть" а там онлайн

А якщо в сошл клаб не пускає - то рекомендую зарєгатись через браузер в сошл клабі, підтвердити е-мейл і залогінитись з готовим акком.

В мене все працює.

Вже пустило, але це  не те, що я шукав. Де шукати ті траси в небі на різних машинах? На Ютубі повно роликів, малий надивився і собі просить.

Опубліковано
12 минут назад, nickel сказал:

Вже пустило, але це  не те, що я шукав. Де шукати ті траси в небі на різних машинах? На Ютубі повно роликів, малий надивився і собі просить.

• Дякую! 1
  • 1 рік потому...
Опубліковано (змінено)

Epic Games знову дав купон на 300 грн. На що варто потратити?

апд. Де той лям шукати?

image.thumb.png.907a459ee94af0382198c83886ccae34.png

Змінено користувачем nickel
  • 1 рік потому...
Опубліковано

Так як халява давно закінчилась, купив гру, у стімі була непогана знижка, та й GTA Online кортіло глянути. 

Так чи інакше - гра кількох сотень вартує, я проходив її двійчі ще піраткою. 

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...