Перейти до змісту

Підбираю ноут

Рекомендовані повідомлення

Підбираю ноут б/в, підкиньте пропозиції з такими вимогами:

З обов’язкових вимог: 15", матовий екран, наявність цифрового блоку на клавіатурі, наявність роз’ємів HDMI, Ethernet.
Жива батарея, від 4 годин роботи в браузері.
З начинки Core i5/i7 "поновіше да помощніше", SSD від 300ГБ, або 256ГБ і можливість поставити HDD+SSD, ОЗП 16ГБ, або 8ГБ однією планкою.
Бажано, але не критично: IPS матриця, FullHD, наявність дискретного відео Nvidia, наявність роз’єму VGA, цілий корпус, без попереднього ремонту, з мінімальними слідами попереднього користування.
Розраховую вкластися в 400-450$
Цікавить Dell Latitude 5570-5580, але розгляну і інші варіанти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю DELL latitude E6530  i7-3740QM/16 озу (2x8)/120SSD (є можливість доставити HDD і ще одне SSD. відяха NVIDIA 5200M/ Екран 15,6'' 1366x768.

Підсвітка клавіатури, батарея підсилена десь до  2,5 год. тримає. Стоїть ще модем під сімку, але я так і не зміг знайти драйвера під нього (мейбі це СDMA модем)!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dell 6540  i5 4200, 16, hdd 500, radeon 8970

8000 грн

0950930948

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, Dimka сказано:

Жива батарея, від 4 годин роботи в браузері.

Вимога як до нового.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, Zheny@ сказано:

Вимога як до нового.

Насправді і цікавлять модельки від 2016 - 17 років і новіше. На олх є купа таких зі зносом батареї до 10-20%, але це олх, хз чи не розвод. І з доставкою стрьомно заморочуватися. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 годин тому, Dimka сказано:

Цікавить Dell Latitude 5570-5580, але розгляну і інші варіанти.

Користуюся Latitude 5570 біля двох років.

Подобається:

* IPS матова FullHD матриця (не топова, бачив смачніші, але про TN тепер і чути не хочу);

* кулер запускається лише при великому навантаженні (в YouTube чи браузинку абсолютно безшумна машинка);

* на клавіатурі Page Up та Page Down біля стрілок (ну дуже зручно при браузингу без пацюка);

* підсвітка клавіатури (є в моїй комплектації, виручає коли доводиться працювати в неосвітленій в кімнаті);

* зручний тач з окремо виділеними НЕсенсорними кнопками (страшенно не подобається суцільний тач);

* автономність (у більшості моїх сценаріїв > 4 годин);

* кришка розгортається на 180° (не застосовував на практиці, але надійності з дітьми вдома додає);

Не подобається:

* довго стартує BIOS (як вже я тільки його не налаштовував, інші теж пробували);

* подряпався екран (частенько ношу в рюкзаку з різними речами; я так розумію клавіатурою від прогину верхньої кришки);

* покриття корпусу (маркий, збирає подряпини; біля тача помітно затертість);

* частина портів розташовані ззаду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гляньте, можливо у мене щось підійде:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1eWkdHoK_c12M64ri3U9U7WyI5Ek0kfmHV2utVv2Bqkc/edit#gid=0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відписав в пп

Dell e5570

i7-6820HQ

16 gb ram

vireo r7

512gb ssd nvram

+посилена батарея

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
On 06.05.2020 at 13:26, foster сказано:

Відписав в пп

Dell e5570

i7-6820HQ

16 gb ram

vireo r7

512gb ssd nvram

+посилена батарея

Ціна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...