Перейти до змісту

Куплю відеокарта і блок живлення

Рекомендовані повідомлення

56 хвилин тому, xpatrikx сказано:

Так у мене й так 3 ядра,чи то лажа?))))

Ну твій феном це 20% , а тобі пропоную процесор на 50% від необхідного, щоб хоч якось грати саме в сучасні ігри.

або в тебе ВАЗ 2107 а тобі пропонують golf 2 може так тобі зрозуміліше стане, але просять за нього як за golf IV  в хорошому стані.

так ігри цей атлон ІІ х4 до 2015 потяне, а над новими знову бедеш чухатись, що ж таке зробити щоб гра не тормозила. 

2 хвилин тому, Litovets сказано:

Таваріщі, "мощьні" проци по типу феномів2 це все харашо, але ви упустили один момент.

У ТСра материнка ще та какаха з просто нікакущим ВРМ і з заявленою підтримкою проців з ТДП до 95 ват.

Якщо феном2 х4 буде 125 ватним (а таких більшість) то навіть якщо він і заведеться (що врятлі) то він полюбому спалить ВРМ і ТСру до проца прийдеться купляти ще й материнку))

слушний факт! 

1 хвилина тому, xpatrikx сказано:

Чи підійде мені така,якщо заміню проц,і блок живлення?Іще питання,як знати чи вона не гріта?)))І який бж потрібен до неї? можливо потрачу 100 дол якщо воно варте буде)) Дякую за відповідь!

Карта супер, але це після майингу, що авто після 10р в таксі, ти б купив  такий ланос за 1000$ 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 87
  • Створено
  • Остання відповідь
3 минуты назад, xpatrikx сказал:

Чи підійде мені така,якщо заміню проц,і блок живлення?Іще питання,як знати чи вона не гріта?)))І який бж потрібен до неї? можливо потрачу 100 дол якщо воно варте буде)) Дякую за відповідь!

Відяшка підійде якщо не  лякає те що вона може бути віджата в соплі, хоча для грушок її фатить.

Жере вона десь 150 ват а це десь 12 ампер по 12 вольт лінії. Щоб оприділити чи фатить того що є БЖ тре знати шо за БЖ. 

А так проц 10 ампер (якщо 125 ватний) відяшка 12 і того 22 ампера або 265 ват по 12 вольт лінії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Zheny@ сказано:

знайди дешевше!  От чесно! Знайди. немає питань - скину ціну якщо знайдеш!

Бо це "можна знайти" на всіх форумах, уже в печінках, і так заїбал0, що просто аж ...

Ти б так себе вів в барахолці, коли людині гадиш в темі, а сам бачу не гребуєш нажитись. Ціна атлона ІІ х4, 400грн 500грн стеля, що варто за нього давати! 350 якщо повезе. я б більше 300не дав з анього!

З понеділка попитаю, здається в знайомого було трішки хламу на розборці.  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені інколи шкода людину, яка намагається в барахолці щось особисте продати, а набігає купка стерв"ятників щоб захаяти, для того щоб купити задешево, а потім збарижити цим з націнкою в одній з таких тем! 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

божечки, які атлони і феноми 2, я з фенома2 зліз ще років 5 назад. пораду ТСу, продайте те барахло, і не мучте сина. і зберіть на б/у-шці систему на основі i5 4-го покоління (хасвелл), то буде десь 1,500 грн за проц + 1000 за материнку, ну і там 2 по 4 гіга памяті ще за 700 грн. 

чесно, нікого не хочу образити, бюджети у всіх різні. але 5к на комп раз в 3 роки можна і назбирати. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, x9teen88 сказано:

божечки, які атлони і феноми 2, я з фенома2 зліз ще років 5 назад. пораду ТСу, продайте те барахло, і не мучте сина. і зберіть на б/у-шці систему на основі i5 4-го покоління (хасвелл), то буде десь 1,500 грн за проц + 1000 за материнку, ну і там 2 по 4 гіга памяті ще за 700 грн. 

чесно, нікого не хочу образити, бюджети у всіх різні. але 5к на комп раз в 3 роки можна і назбирати. 

Я писав в сусідній темі вже те ж саме.

43 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Ти б так себе вів в барахолці, коли людині гадиш в темі, а сам бачу не гребуєш нажитись.

яка в п*ду нажива.. Про що ти говориш. Якби я його вкрав на заводі десь, то можна було б віддати за 300 грн. А ти купи, вклади. Купи не 1 а 10, перевір, відкинь 20% на неробочі. Порахуй, і прибалдєй від наживи!

Всі розумні, поки їх не стосується. 

53 хвилин тому, Ukrainec сказано:

або в тебе ВАЗ 2107 а тобі пропонують golf 2 може так тобі зрозуміліше стане, але просять за нього як за golf IV  в хорошому стані.

Як би тобі пояснити тепер. Шкода, що я не велосипедист, може б теж пояснив. ЩО якби ти купив крадений кастомний конандейл за 500$ і потім зміг його продати за 1000$.  І хтось купив такого ж десь в НІмеччині за 700$ не крадений, привіз його через кордон, заплатив митникам, перебрав, перемазав, потратив час на це все, і просив не 1000$, за  яку "можна купити", а 1200$. Ти б теж хаяв так само?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

40 хвилин тому, Zheny@ сказано:

І хтось купив такого ж десь в НІмеччині за 700$ не крадений, привіз його через кордон, заплатив митникам, перебрав, перемазав, потратив час на це все, і просив не 1000$, за  яку "можна купити", а 1200$. Ти б теж хаяв так само?

Поки залишимо те і твою ціну за той проц, хоч вона реально завищена від ринкової.:)

Мене більше турбує нарід, які чесно намагаються продати свій хлам, а іноді не хлам за свою ціну, то з якою метою ти влазиш в їх теми і намагаєшся гнобити їх товар? А якщо людина не погоджується тобі продати то таким чином зупиняєш торги,  якщо весь товар ти береш офіційно? Бо такі як ТС читає їх і справді міняють свою точку зору до покупки. 

Це не здорова конкуренція! 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 часов назад, Litovets сказал:

Таваріщі, "мощьні" проци по типу феномів2 це все харашо, але ви упустили один момент.

У ТСра материнка ще та какаха з просто нікакущим ВРМ і з заявленою підтримкою проців з ТДП до 95 ват.

Якщо феном2 х4 буде 125 ватним (а таких більшість) то навіть якщо він і заведеться (що врятлі) то він полюбому спалить ВРМ (не зразу) і ТСру до проца прийдеться купляти ще й материнку))

Але це в тому випадку коли пробє мосфет нижнього плеча, а якщо верхнього то процику також буде прівєт))

Підкажіть який можна взяти проц ,щоб я дитині "ділов" не наробив!

11 часов назад, xpatrikx сказал:

Якщо можна відповісти на це питання,буду вдячний.https://magazinhelp.olx.ua/uk/obyavlenie/amd-radeon-rx-470-4gb-asus-dvi-IDHEMhf.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, Ukrainec сказано:

то з якою метою ти влазиш в їх теми і намагаєшся гнобити їх товар?

Віриш, ніколи не намагаюся гнобити. Тут є інші "колеги по цеху".

Останній раз коли я вліз в тему "гнобив" товар, це було з ОЗУ DDR2 1Гб, яку хтось продавав по 100 грн / шт.  Мені ніхто не складав конкуренції, заміть. Бо я по 30 грн запропонував купити в мене.

Це здорова конкуренція?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 годин тому, Litovets сказано:

Жере вона десь 150 ват а це десь 12 ампер по 12 вольт лінії. Щоб оприділити чи фатить того що є БЖ тре знати шо за БЖ.

жере вона максимум 120, а в середньому не більше 100. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Віриш, ніколи не намагаюся гнобити. Тут є інші "колеги по цеху".

Останній раз коли я вліз в тему "гнобив" товар, це було з ОЗУ DDR2 1Гб, яку хтось продавав по 100 грн / шт.  Мені ніхто не складав конкуренції, заміть. Бо я по 30 грн запропонував купити в мене.

Це здорова конкуренція?

Надіюсь так і буде, а ти як представник ресурсу займеш правильну позицію, щодо "колег по цеху". ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Ukrainec сказано:

Надіюсь так і буде, а ти як представник ресурсу займеш правильну позицію, щодо "колег по цеху". ;)

щодо ціни на проц. Я мав на увазі не 940 а 955 його ціну глянь.

Ну і перш, ніж запропонувати, я , вважаєш, не поліз в нет моніторити ціну??

А взагалі ситуація з цінами дивна і дика. Розумію, що про це вже 100 років говориться, що кожен оцінює свій товар як хоче, і продає по тій ціні.

Але коли явно завищена ціна в 2-3-5 разів, і раз на 3 дня чи навіть раз на тиждень, ап, ап, ап.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, case_l сказано:

Ніхто не звернув увагу, що я порівнював проц Топікстартера із Х4 955 ? НЄ ?? А шкода. Ні про які 631 чи 940 я ніде не сказав.

Ото тепер радьте йому, продавайте. 

я з теми пропаду. Бо тут совєтчиків 100500, а на фіналі ніхто не допомагає. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Zheny@ сказано:

Ніхто не звернув увагу, що я порівнював проц Топікстартера із Х4 955 ? НЄ ?? А шкода. Ні про які 631 чи 940 я ніде не сказав.

Ото тепер радьте йому, продавайте. 

я з теми пропаду. Бо тут совєтчиків 100500, а на фіналі ніхто не допомагає. 

так, це не то , fm1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 хвилин тому, xpatrikx сказано:

Якщо можна відповісти на це питання,буду вдячний.https://magazinhelp.olx.ua/uk/obyavlenie/amd-radeon-rx-470-4gb-asus-dvi-IDHEMhf.html

Проц AMD Athlon II X4 640 (620, 630, 650). 350-500грн

Вказане відео хороше, але велика ймовірність, що з ним щось не так. 

Відео радив би брати radeon rx460, rx470, hd7870, hd7850, r270, r280, geforce gtx670/680/950/960/970/1050/1060

на що грошей вистачить з вищевказаних.

Який у вас блок живлення вже встановлений? Що до блоків живлення то треба з чесними від 500вт, chiftec, seasonic, fsp, чи подібними.

Найкращим варіантом було продати те що є і купити щось новіше.

Який бюджет на це діло ви плануєте? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відео не варто брати сучасне, бо старі проци не мають нових інструкцій і багато сучасний  ігор не запустяться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, case_l сказано:

відео не варто брати сучасне, бо старі проци не мають нових інструкцій і багато сучасний  ігор не запустяться.

Ти це сам придумав чи хтось підказав? Ти певно старий pentium II мав на увазі. 

Бред!

xpatrikx не слухай, навіть поточний процесор дасть можливість запустити всі сучасні ігри, питання, що не дасть необхідної продуктивності то це інше питання. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, xpatrikx сказал:

По процесору - найкраще купити якийсь AMD Phenom 2 x4 945 або 955 але обовязково звертати увагу щоб ТДП процесора був 95 ват.

Але обовязково тогруйтесь і не платіть за феном 945 більше 500 грн. а за 955 не більше 600 грн.

Хоча по великому рахунку там і стільки нема за що платити, у цих процесорів продуктивність + - на рівні старих як світ Core 2 Quad другого покоління.

В ідеалі було б замінити платформу повністю. На щось типу сокет 1150 з якимось Core i5.

По відеокарті - ту що за посиланням можна купляти, враховуючи її ціну. Але гарантій ніхто не дасть що з нею все в порядку. І перевірити дистанційно її ніяк не вийде, тільки вже коли вона буде на руках.

Взагалі я би радив купити якусь GTX1050 чи GTX1050ті (якщо вийде знайти за адекватні гроші) до пари з феномом GTX1050 вистачить за очі. 

Та і жруть енергії вони мало і самі по собі холодні тому якщо БЖ хоч більш меньш нормальний то його вистачить і не треба буде заморочуватись з вентиляцією в корпусі.

У випадку з RX470 чи чимось аналогічним по типу GTX1060 БЖ треба якісний і мінімум на чесних 400-450 ват

Всяке старе барахло типу AMD HD 7850/7870, R7 280 і т.д. і т.п. NVIDIA GTX 670/680, 770, 970 і т.п. купувати не варто як мінімум тому що це ще ті пєчкі які потребують хорошого потужного БЖ і просторого корпуса з хорошою продувкою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

51 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Ти це сам придумав чи хтось підказав? Ти певно старий pentium II мав на увазі. 

Бред!

xpatrikx не слухай, навіть поточний процесор дасть можливість запустити всі сучасні ігри, питання, що не дасть необхідної продуктивності то це інше питання. 

Сам ти брєд, хоч загугли перед тим як щось стверджувати. Для сучасних ігор потрібні інструкції SSE 4.1 і вище.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, case_l сказано:

Сам ти брєд, хоч загугли перед тим як щось стверджувати. Для сучасних ігор потрібні інструкції SSE 4.1 і вище.

наприклад?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наприклад?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Ukrainec і воно неробоче глючить і лагає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

48 хвилин тому, Litovets сказано:

У випадку з RX470 чи чимось аналогічним по типу GTX1060 БЖ треба якісний і мінімум на чесних 400-450 ват

ні там піде блок живлення  350Вт, бо ці карти без розгону споживають 100 Вт+100Вт проц. Ще 50 віджере материнка і переферія.  

В самого rx470+fx 6300 на 350 ватнику норм живуть.  Блок живлення FSP ATX-350PNF 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну сорі, ти був правий! я ніколи про таке не чув і з таким не стикався, бо в мене був амд але і той фх.а до цього завжди c2d/q  то вони мали цю підтримку. Та й не ігроман я такий якщо на те пішло)  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну сорі, ти був правий! я ніколи про таке не чув і з таким не стикався, бо в мене був амд але і той фх. а до цього завжди c2d/q  то вони мали цю підтримку. Та й не ігроман я такий якщо на те пішло)  

Я і сам не ігроман, запускаю може раз в рік гру, але сам на такому обпікся, по потужності Phenom II = FX, але гру хрін запустиш. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...