Перейти до змісту

Перевибори модератора тем AvtoParty

kmd

Вибір модератора  

124 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Прошу усіх долучитись до підбору кандидатів на пост модератора "АвтоПаті".

Згідно списка буде складено голосувалку.

Опубліковано

Shkoder

Facktor

dimmon

DarkMonk

b0rg

это так, навскидку. (кого не упомянул - не обижайтесь... :) )

по памяти из писателей в АвтоПати, более-менее адекватных с автомобильным железом

• Адміністратори
Опубліковано

Трошки аргументації і реакції від самих можливих майбутніх претендентів.

Можливо хтось і не хоче з вище перечислених, а можливо хто хоче з тих кого нема в цьому попередньому списку.

Опубліковано

Plum

Shkoder

DarkMonk

Як досвідчені автолюбителі

Я

Самовисування. Маю неупереджене ставлення до всіх автомобілів (ну хібащо BMW люблю, та хто його не любить) :)

Опубліковано

вважаю за потрібне виключити зі списку претендентів, які УЖЕ мають розділи для модерування, ІМХО.

Це не обов'язково має бути автомобіліст.

Для того щоб терти пости і наказувати винуватих чи просто слідкувати за порядком у форумі, авто не потрібне..

Опубліковано

Yarchik, знання правил форуму не гірше за законодавство, а його тема не дуже його переобтяжує (ІМХО)

iriuss, а чому б жінці не модерувати в цій темі :)

Опубліковано

я 10 лет за рулем, сменил 8 машин различных марок. к каждой прикладывал очумелые ручки, в результате чего автомир стал немного лучше. выбирайте меня и я дам вам фтагн :)

Опубліковано

Думаю, в цей розділ запросто можна і двох модерів.

Шкода, що форум не дає можливості рейтингового голосування, Це, наприклад, я голосую по списку:

1. Shkoder - 2 бала;

2. lychanun - 5 балів;

3. Plum - 1 бал;

4. difoto - 3 бала;

5. guest - 4 бала.

І кожен голосує, оцінюючи список по рейтингу. Перемагає той (або ті двоє), в кого найбільше балів.

Бо коли є багато адекватних людей - то вибрати одного з двох важко. А от дати одному на бал більше - запросто.

Якби хтось написав сторінку з такою голосувалкою... :(

Опубліковано

Я в принципі не проти був би модерувати розділ

А від себе рекомендую тих модерів, які добре зарекомендували себе в інших розділах, напр Shkoder, Shura, Plum

Опубліковано

ІМХО, все-таки варто було б доручити бразди правлєнія комусь зі знатних модерів, і комусь з адекватних юзерів.

Опубліковано

Alto®WoLF - 1 бал

zaHARE - 2 бали

Shkoder - 5 балів

Facktor - 4 бали

b0rg - 3 бали

ну і від мене голосування...

ой, чуть не забув ЙОЖИК - 4.5 бала

Опубліковано

Голосував за Facktor.Пропоную дати йому шанс спробувати себе в ролі модератора. А Shkoder вже й так модеруе декілька розділів.

Опубліковано

голосувала за b0rg, серйозний чувак, бачу, що машини любить і розбирається :D

і досвідчений !!

Опубліковано

Як він каже "просто кот" так нехай буде "просто модератором автопаті" - сві зрозуміли надіюсь про кого я.

AltoRWoLF, непогано доповнив би команду модераторів борди, тим більше такий розділ.

Це моє ІМХО.

Опубліковано

Мене зніміть з кандидатів пліз -- не вистачає зараз часу на це, нажаль :smile3:

P.S. Я голосував за b0rg'а, от йому можете і зарахувати віддані за мене голоси :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...