Перейти до змісту

Штормове попередження

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ось що прийшло від людини по асьці -

С 4 по 7 июля по всей стране объявлено штормовое предупреждение. Как сообщили в Укргидромицентре, первыми пострадают западные регионы, к которым непогода придет уже в ночь на субботу.МЧС предупреждает: следует подготовить самые необходимые и ценные вещи, небольшой запас продуктов, питьевую воду, медикаменты, карманный фонарик и переносное радио на батарейках. Перед штормовым предупреждением у вас есть возможность избавиться от старых, давно накопившихся вещей, поскольку МЧС советует обязательно убрать их со двора и балкона, спилить сухие деревья рядом с домом, машину загнать в гараж. «Вещи, которые стоят неустойчиво, нужно переставить на пол, — говорит начальник пресс-службы МЧС Игорь Кроль. - Кровать желательно отодвинуть подальше от окна. Стекло рекомендуется заклеить скотчем. По возможности нужно перейти в крепкое здание, спрятаться в подвале».

чи просто гон ?

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я здатен вірити РБК та 1+1. Це не ті ресурси які заради "утки" будуть щось придумувати.

Опубліковано

Після "бурі", яка пронеслась Львовом (яку, до речі, синоптики не прогнозували), Гідрометцентр на "холодне дмухає"...

Минулого тижня на вихідні теж обіцяли сильні дощі і бурі... а нічого, насправді і не було...

http://www.city-adm.lviv.ua/weather/

Опубліковано

Серьезно ...

... машину загнать в гараж ...

Мде, если будет град нормальный, то все мои споры о гараже в разделе Авто забираю обратно.

Опубліковано
Навіть незнаю так по страшному написано.Сподіваюсь Луцьк як завжди пронесе.

аби жителів від страху не "пронесло" ...

Попереджений- значить озброєний. Навіть якщо нічого страшного іне станеться.. то про всяк випадок варто бути готовим.

Опубліковано

Гы, а мы на покатушку собрались. По мокрому асфальту легко идти будет. Главное - чтобы ветер в спину был :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

в центре только что пару молний шибануло, даже свет мигнул пару раз. но датагруп и укртел пока держатся :angry2:

Опубліковано

Блискавка влучила в підйомний кран на 55-му. Коли блискало біля нас, то телевізор втратив сигнал і моя розмова по мобілці також обірвалась. На рахунок Датагруп мені вже один дружбан писав з джіма шо він думає про стабільність інета, прямо зараз пише :angry2:

Опубліковано

мобілка в грозу... мдя.. все одно що закопатися по щиколотку в землю і тримати голими руками сталевий штир 5-ти метровий...

• Адміністратори
Опубліковано

Я тут з вікна трошки понаблюдав... Такі свічи блискавка в землю забиває шо капець.

Любе мережеве залізо вигорить.

Опубліковано

В такі грози - дуже неприємне явище - "Кульова блискавка".

Зазвичай може з'являтися саме в приміщеннях.

Іскри то хреново. статика. - вона і є причиною таких куль..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...