Перейти до змісту

Куплю відеокарту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
18 минут назад, shur1k сказал:

Куплю одну з наступних відеокарт : .....  NVIDIA GeForce GTX 980 Ti, NVIDIA GeForce GTX 980, NVIDIA GeForce GTX 970

А оце зря, хіба що за дуже мало горошей.

Опубліковано
47 минут назад, alexvvv сказал:

це старий мотлох 

Хоча 980ті ще щось таки магєт, все таки це недоТІТАН. Но вона ще та пєчка, зі всіма витікаючими з цього траблами.

Опубліковано

Раджу дивитись вже в сторону 1070-1070ti. Проскакують дуже смачні пропозиції. А по співвідношенню, ціна-продуктивність, вони обходять всі вище перечислені. 

Опубліковано
В 29.10.2019 в 16:18, alexvvv сказал:

це старий мотлох 

кого ти старим мотлохом назвав), старушка ще може :0002:
https://i2.wp.com/www.babeltechreviews.com/wp-content/uploads/2016/07/main-summary-OC-chart.jpg

Опубліковано
23 хвилин тому, Holy сказано:

кого ти старим мотлохом назвав), старушка ще може :0002:
https://i2.wp.com/www.babeltechreviews.com/wp-content/uploads/2016/07/main-summary-OC-chart.jpg

Кімнату розігріти? Це так.

Опубліковано
10 минут назад, alexvvv сказал:

Кімнату розігріти? Це так.

В нас з цим і rx570 гарно справляються)година гри в швагра піднімає температуру в кімнаті на градус)

Опубліковано
7 хвилин тому, Cniperman сказано:

В нас з цим і rx570 гарно справляються)година гри в швагра піднімає температуру в кімнаті на градус)

це просто ви гарячі хлопці

Опубліковано
1 час назад, Cniperman сказал:

Та ну, не може бути) Мабудь кімната дуже мала)

У мене 580та з розгоном по чіпу 1411 і паверлімітом 185 ват нічого не може нагріти)

Опубліковано
В 28.10.2019 в 13:58, Litovets сказал:

А оце зря, хіба що за дуже мало горошей.

В 29.10.2019 в 23:25, AnimaNoir сказал:

Раджу дивитись вже в сторону 1070-1070ti. Проскакують дуже смачні пропозиції. А по співвідношенню, ціна-продуктивність, вони обходять всі вище перечислені. 

Де ви побачили слово "порадьте"!? що не тема то засруть (це стосується всіх "доброжелателей") вже аж бридко, хочете допомогти, то купіть людині карту яку рахуєте за потрібну.

Вам що форумів мало, чи спеціально відведених тем, я не розумію!!! 

Опубліковано
2 часа назад, nikblack сказал:

Де ви побачили слово "порадьте"!? що не тема то засруть (це стосується всіх "доброжелателей") вже аж бридко, хочете допомогти, то купіть людині карту яку рахуєте за потрібну.

Вам що форумів мало, чи спеціально відведених тем, я не розумію!!! 

Апаєм людині тему, чим не допомога?) Якщо бридко, можна не читати. Все просто)

Опубліковано
3 годин тому, AnimaNoir сказано:

Апаєм людині тему, чим не допомога?) Якщо бридко, можна не читати. Все просто)

шурік мабуть в шоці від такого апання 

Опубліковано

Gigabyte GTX 1070 Ti Gaming 8G - можу запропонувати. Практично нова. Повний комплект із коробкою. 6500 грн.

Опубліковано
1 година тому, Artis сказано:

Gigabyte GTX 1070 Ti Gaming 8G - можу запропонувати. Практично нова. Повний комплект із коробкою. 6500 грн.

Зевса карточка?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...