Перейти до змісту

CityCard - система безготівкової оплати проїзду у громадському транспорті Луцька

Рибка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

От блін, до е-квитка всі були такі свідомі, всі оплачували. А тут раптом вдруг більшість стали зайцями.

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Переповнені маршрутки це лише тимчасові труднощі, а що мали робити міські урядці, коли транспортна мафія раптом дала задню? Пройшло лише два місяці, знаходяться нові бажаючі, кожного дня помічаю все більше і більше маршруток. Все потроху розрулюється. Звісно хотілося щоб все без проблем для своєї шкури розрулилося, але невже нема розуміння, що інколи для того щоб вийти з заручників перевізників треба трішки потерпіти. Може навіть кілька місяців. Як на мене це краще ніж в цей час вже по 7грн їздити.

Опубліковано
15 минут назад, Ukrainec сказал:

Переповнені маршрутки це лише тимчасові труднощі, а що мали робити міські урядці, коли транспортна мафія раптом дала задню? Пройшло лише два місяці, знаходяться нові бажаючі, кожного дня помічаю все більше і більше маршруток. Все потроху розрулюється. Звісно хотілося щоб все без проблем для своєї шкури розрулилося, але невже нема розуміння, що інколи для того щоб вийти з заручників перевізників треба трішки потерпіти. Може навіть кілька місяців. Як на мене це краще ніж в цей час вже по 7грн їздити.

буде і 7,і 8

питання часу

зараз зберуть статистику,розкажуть про нерентабельність і підвищать проїзд

а ви ж і заперечити не зможете,вам все підтасують і гарно покажуть

Опубліковано
1 час назад, paksivatova сказал:

зараз зберуть статистику,розкажуть про нерентабельність і підвищать проїзд

а ви ж і заперечити не зможете,вам все підтасують і гарно покажуть

Да, да. Обробити статистичні данні це ж мозги треба мати. Тут все простіше буде, намалюють що треба і до виконання. 10грн це буде компромісом.

Опубліковано
1 година тому, Ukrainec сказано:

Переповнені маршрутки це лише тимчасові труднощі

транспортна мафія

лише два місяці

кожного дня помічаю все більше і більше маршруток

треба трішки потерпіти

По риториці, Поліщук детектед.

Якби був маловідомий акк, то я б вже думав що він і є.

Я нових маршруток не помічаю.

9 і 9-а вкрай мало.

8 - чуть лі не 1 на весь маршрут, і то сам не бачив а казали що бачили

16, 17-17-а нема взагалі, певно пов'язано з особливими почуттями Поліщука до об'єктів які розміщені на кінцевих зупинках цих маршрутів. При чому на них перевізниками були ЛПЕ і Санрайз - і те і те з валідаторами, но не на цих маршрутах.

19 тупо замінили на якусь 231 чи 235, той самий перевізник, тільки тепер 8 грн за межі міста і без валідатора. Цей на_бав всіх.

Про інші не скажу, мало звертав увагу.

Крім того, де GPS-трекінг? Тут-то що терпіти? Мало було часу із моменту завершення конкурса на оператора? Чи там в оператора на весь Луцьк півтора працівника? Якщо оператор весь такий досвідчений, то трекінг реалізувати - як 2 пальця, за пару тижнів, включаючи тестування. Ти, @Ukrainec , з технікою на ти, і знаєш краще мене про впровадження відпрацьованих технологій. Ти канєшно вибачай що я до_бався саме до тебе, просто ти чи не найбільше захищаєш не стільки систему, скільки її не підготовленість і тих хто це допустив.

А ще мені цікаво як будуть штрафувати якогось АТОвця з Ківерець чи Піддубців, який право безкоштовного проїзду має, а халявної картки не має. Не думаю що його особливо буде цікавити питання що він не лучанин. І якщо одного виловленого контролери ще зможуть протримати принаймні до прибуття поліції (поліція відпустить одразу і без питань, вже є роз'яснення юристів), то якщо вони влаштують флешмоб і будуть їздити по 5-10 чоловік, то в контролерів пукани горітимуть яскраво. А якщо той одинокий АТОвець попадеться ще й контужений, то може наваляти контролеру, а то й двом, і йому за це особо нічого не буде (один такий є серед моїх друзів, з інвалідністю, посттравматичним синдромом і відмінною фізпідготовкою - він так і каже що йому за таке нічого не буде, хіба пару годин на Грибоєдова).

Опубліковано
6 хвилин тому, Vadimm сказано:

А ще мені цікаво як будуть штрафувати якогось АТОвця з Ківерець чи Піддубців, який право безкоштовного проїзду має, а халявної картки не має.

Крім того, не знає де її взяти?

Опубліковано

Чесно кажучи, підзадовбали з тими пільговиками. Нардепи собі пороздають, плюсиків зароблять, а місцеві бюджети мають розролювати. З якого взагалі переляку місто має оплачувати проїзд пільговиків усієї України. Нардепи дали халяву - то нехвй і виділяють кошти на її оплату.

Опубліковано

Ну потерпіть, камон! На мою думку якщо не почнеш вже зараз, то потім ніколи не вийде, тут я цілком і повністтю розділяю думку тих хто приймав таке рішення. Мій девіз: "Робіть хоть щось, бо любе стояння на місці це шлях назад". Щодо підготовленості, тут теж спірне питання було, ще раз повторюсь: на кону стояло чергове підняття вартості проїзду чи "робимо хоч щось", почали ворушити це діло реально лише у вересні і на ті терміни я вважаю непогано впорались. Я не знаю чому немає досі тих всіх полюшок, але крім того що я технічна людина, знаю бюрократичний апарат і необхідність візи на кожному клаптику. тому допускаю, що це все зараз є, тестується і проходить кола пекла формалістичниного погодження.

1 година тому, Vadimm сказано:

А ще мені цікаво як будуть штрафувати якогось АТОвця з Ківерець чи Піддубців, який право безкоштовного проїзду має, а халявної картки не має. Не думаю що його особливо буде цікавити питання що він не лучанин. І якщо одного виловленого контролери ще зможуть протримати принаймні до прибуття поліції (поліція відпустить одразу і без питань, вже є роз'яснення юристів), то якщо вони влаштують флешмоб і будуть їздити по 5-10 чоловік, то в контролерів пукани горітимуть яскраво. А якщо той одинокий АТОвець попадеться ще й контужений, то може наваляти контролеру, а то й двом, і йому за це особо нічого не буде (один такий є серед моїх друзів, з інвалідністю, посттравматичним синдромом і відмінною фізпідготовкою - він так і каже що йому за таке нічого не буде, хіба пару годин на Грибоєдова).

Я в таких випадках питаю: "друже, а за що ти воював?" Якщо мета далі продовжувати беззаконня прикриваючись статусом, тоді нам всім пряма дорога в московію, навіщо та європа? сенсу в тій війні і в тому що ти воював. Європа має бути передусім в головах, а це необхідність дотримання базових законів, правил.

Якщо людина не цікавиться де і як може отримати те законне гарантоване державою посвідчення, то Ти/Ми/Я мусимо йому чемно підказати.

Бо теж знаю декількох ветерані з контузіями і нвалідністтю, бачили Савур-Могилу і Пески то вони себе так не поводять. 

Опубліковано
1 година тому, Vadimm сказано:

А якщо той одинокий АТОвець попадеться ще й контужений, то може наваляти контролеру, а то й двом, і йому за це особо нічого не буде (один такий є серед моїх друзів, з інвалідністю, посттравматичним синдромом і відмінною фізпідготовкою - він так і каже що йому за таке нічого не буде, хіба пару годин на Грибоєдова).

А якщо попадеться не менш контужений контролер, і не один, і не два? А фізична підготовка, яка для когось здається ""відмінною", для інших може бути на рівні "дворового спортзалу", і тим теж буде пох,... Против лома - нет приёма, если нет - другого лома.

Так от, це я до чого? Що своїм постом про "атошників, які направо і наліво махають кулаками і кричать що їм усі винні" ти можеш багатьох з них образити, крім того, такі висєри дуже добре потім використовують з метою дискредитації тих самих ветеранів.

Опубліковано

@Ukrainec  в мого АТОвця є пільгова картка, він лучанин. Але в теорії ми з ним обговорювали подібну ситуацію. І мудрий контролер, не бидло, повинен це враховувати і уникати розвитку конфлікту. Мудрим .на мою думку було б закрити очі на неоднозначну ситуацію і проявити людяність. Але мудрих і людяних контролерів давно занесли в Червону книгу.

Думаю, якщо спитати в АТОвця, любого, "друже, а за що ж ти воював?", в ситуації коли його дрюкатиме контроль, то він відповість що явно не за таку фігню що пільга призначена, а проїхати по посвідченню не можна. Це на мою думку не справедливо. Він явно воював не за це. 

2 годин тому, Bliksss сказано:

Що своїм постом про "атошників, які направо і наліво махають кулаками і кричать що їм усі винні" ти можеш багатьох з них образити, крім того, такі висєри дуже добре потім використовують з метою дискредитації тих самих ветеранів.

Дискредитувати ветеранів? Тим що не дають побратимів чи себе в обіду? Справедливості раді? Це типу якщо АТОвець захоче розвернутись і піти (спішить), розуміючи що далі нема про що говорити з контролером (і для уникнення подальшого негативного розвитку подій), а той намагатиметься його утримати силою, то треба вмикати пацифіста, інакше це може дискредитувати звання ветерана АТО? І це в мене висєр? Ти ідіот чи пацифіст-ідіот? Заодно виділи в моєму пості цитату "атошників, які направо і наліво махають кулаками і кричать що їм усі винні". Ти ж взяв в лапки, ніби цитуєш? Чи сам написав, сам визначив що то висєр, а мені докоряєш?

...

От дайте хто-небуть відповідь, що робити в подібній ситуації приїзджому АТОвцю, чи ліквідатору аварії на ЧАЕС, людям, яки за пільгу віддали купу здоров'я, які дійсно заслужили ту корочку?

Дуже справедливо виходить, муніципал-лучанин, чи якийсь там ветеран військ спецзв'язку має право на пільгу, а ветеран АТО - не-лучанин - не має.

Опубліковано

Вадік. Мудрий АТОвець із за 6 грн не буде качати права контролеру який на роботі і виконує свою роботу. Всі притензії до міськради

Опубліковано
36 хвилин тому, case_l сказано:

звідки така інформація?

зайшов мій колега-атовець в офіс сітікарта, хотів оформити пільгову картку, йому сказали не не луцький, давай. дасвіданія....

і шо йому далі робити? куди йти?

Опубліковано
3 хвилин тому, Basil сказано:

зайшов мій колега-атовець в офіс сітікарта, хотів оформити пільгову картку, йому сказали не не луцький, давай. дасвіданія....

працівники міліції, прокуратури, сбу, хз хто ще, всі мають оформляти картки? 

Опубліковано
1 хвилина тому, Basil сказано:

шось не можу зрозуміти, до чого ти гнеш...

вони зможуть без картки їхати чи ні?

Опубліковано
2 хвилин тому, case_l сказано:

вони зможуть без картки їхати чи ні?

мені якось пох, як вони їздять. і чи їздять вони тролейбусами/маршрутками взагалі....

Опубліковано
18 минут назад, Basil сказал:

і шо йому далі робити? куди йти?

Туди, де прописаний. Це ж логічно.

Опубліковано
1 хвилина тому, volks сказано:

Туди, де прописаний. Це ж логічно.

куди конкретно? наприклад, в с. Дерно Ківерцівського району?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...