Перейти до змісту

CityCard - система безготівкової оплати проїзду у громадському транспорті Луцька

Рибка

Рекомендовані повідомлення

От блін, до е-квитка всі були такі свідомі, всі оплачували. А тут раптом вдруг більшість стали зайцями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Переповнені маршрутки це лише тимчасові труднощі, а що мали робити міські урядці, коли транспортна мафія раптом дала задню? Пройшло лише два місяці, знаходяться нові бажаючі, кожного дня помічаю все більше і більше маршруток. Все потроху розрулюється. Звісно хотілося щоб все без проблем для своєї шкури розрулилося, але невже нема розуміння, що інколи для того щоб вийти з заручників перевізників треба трішки потерпіти. Може навіть кілька місяців. Як на мене це краще ніж в цей час вже по 7грн їздити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 минут назад, Ukrainec сказал:

Переповнені маршрутки це лише тимчасові труднощі, а що мали робити міські урядці, коли транспортна мафія раптом дала задню? Пройшло лише два місяці, знаходяться нові бажаючі, кожного дня помічаю все більше і більше маршруток. Все потроху розрулюється. Звісно хотілося щоб все без проблем для своєї шкури розрулилося, але невже нема розуміння, що інколи для того щоб вийти з заручників перевізників треба трішки потерпіти. Може навіть кілька місяців. Як на мене це краще ніж в цей час вже по 7грн їздити.

буде і 7,і 8

питання часу

зараз зберуть статистику,розкажуть про нерентабельність і підвищать проїзд

а ви ж і заперечити не зможете,вам все підтасують і гарно покажуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, paksivatova сказал:

зараз зберуть статистику,розкажуть про нерентабельність і підвищать проїзд

а ви ж і заперечити не зможете,вам все підтасують і гарно покажуть

Да, да. Обробити статистичні данні це ж мозги треба мати. Тут все простіше буде, намалюють що треба і до виконання. 10грн це буде компромісом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Ukrainec сказано:

Переповнені маршрутки це лише тимчасові труднощі

транспортна мафія

лише два місяці

кожного дня помічаю все більше і більше маршруток

треба трішки потерпіти

По риториці, Поліщук детектед.

Якби був маловідомий акк, то я б вже думав що він і є.

Я нових маршруток не помічаю.

9 і 9-а вкрай мало.

8 - чуть лі не 1 на весь маршрут, і то сам не бачив а казали що бачили

16, 17-17-а нема взагалі, певно пов'язано з особливими почуттями Поліщука до об'єктів які розміщені на кінцевих зупинках цих маршрутів. При чому на них перевізниками були ЛПЕ і Санрайз - і те і те з валідаторами, но не на цих маршрутах.

19 тупо замінили на якусь 231 чи 235, той самий перевізник, тільки тепер 8 грн за межі міста і без валідатора. Цей на_бав всіх.

Про інші не скажу, мало звертав увагу.

Крім того, де GPS-трекінг? Тут-то що терпіти? Мало було часу із моменту завершення конкурса на оператора? Чи там в оператора на весь Луцьк півтора працівника? Якщо оператор весь такий досвідчений, то трекінг реалізувати - як 2 пальця, за пару тижнів, включаючи тестування. Ти, @Ukrainec , з технікою на ти, і знаєш краще мене про впровадження відпрацьованих технологій. Ти канєшно вибачай що я до_бався саме до тебе, просто ти чи не найбільше захищаєш не стільки систему, скільки її не підготовленість і тих хто це допустив.

А ще мені цікаво як будуть штрафувати якогось АТОвця з Ківерець чи Піддубців, який право безкоштовного проїзду має, а халявної картки не має. Не думаю що його особливо буде цікавити питання що він не лучанин. І якщо одного виловленого контролери ще зможуть протримати принаймні до прибуття поліції (поліція відпустить одразу і без питань, вже є роз'яснення юристів), то якщо вони влаштують флешмоб і будуть їздити по 5-10 чоловік, то в контролерів пукани горітимуть яскраво. А якщо той одинокий АТОвець попадеться ще й контужений, то може наваляти контролеру, а то й двом, і йому за це особо нічого не буде (один такий є серед моїх друзів, з інвалідністю, посттравматичним синдромом і відмінною фізпідготовкою - він так і каже що йому за таке нічого не буде, хіба пару годин на Грибоєдова).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, Vadimm сказано:

А ще мені цікаво як будуть штрафувати якогось АТОвця з Ківерець чи Піддубців, який право безкоштовного проїзду має, а халявної картки не має.

Крім того, не знає де її взяти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 минут назад, Vadimm сказал:

А вам аби наваляти комусь, і прикритися корочкою. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно кажучи, підзадовбали з тими пільговиками. Нардепи собі пороздають, плюсиків зароблять, а місцеві бюджети мають розролювати. З якого взагалі переляку місто має оплачувати проїзд пільговиків усієї України. Нардепи дали халяву - то нехвй і виділяють кошти на її оплату.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну потерпіть, камон! На мою думку якщо не почнеш вже зараз, то потім ніколи не вийде, тут я цілком і повністтю розділяю думку тих хто приймав таке рішення. Мій девіз: "Робіть хоть щось, бо любе стояння на місці це шлях назад". Щодо підготовленості, тут теж спірне питання було, ще раз повторюсь: на кону стояло чергове підняття вартості проїзду чи "робимо хоч щось", почали ворушити це діло реально лише у вересні і на ті терміни я вважаю непогано впорались. Я не знаю чому немає досі тих всіх полюшок, але крім того що я технічна людина, знаю бюрократичний апарат і необхідність візи на кожному клаптику. тому допускаю, що це все зараз є, тестується і проходить кола пекла формалістичниного погодження.

1 година тому, Vadimm сказано:

А ще мені цікаво як будуть штрафувати якогось АТОвця з Ківерець чи Піддубців, який право безкоштовного проїзду має, а халявної картки не має. Не думаю що його особливо буде цікавити питання що він не лучанин. І якщо одного виловленого контролери ще зможуть протримати принаймні до прибуття поліції (поліція відпустить одразу і без питань, вже є роз'яснення юристів), то якщо вони влаштують флешмоб і будуть їздити по 5-10 чоловік, то в контролерів пукани горітимуть яскраво. А якщо той одинокий АТОвець попадеться ще й контужений, то може наваляти контролеру, а то й двом, і йому за це особо нічого не буде (один такий є серед моїх друзів, з інвалідністю, посттравматичним синдромом і відмінною фізпідготовкою - він так і каже що йому за таке нічого не буде, хіба пару годин на Грибоєдова).

Я в таких випадках питаю: "друже, а за що ти воював?" Якщо мета далі продовжувати беззаконня прикриваючись статусом, тоді нам всім пряма дорога в московію, навіщо та європа? сенсу в тій війні і в тому що ти воював. Європа має бути передусім в головах, а це необхідність дотримання базових законів, правил.

Якщо людина не цікавиться де і як може отримати те законне гарантоване державою посвідчення, то Ти/Ми/Я мусимо йому чемно підказати.

Бо теж знаю декількох ветерані з контузіями і нвалідністтю, бачили Савур-Могилу і Пески то вони себе так не поводять. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо той одинокий АТОвець попадеться ще й контужений, то може наваляти контролеру, а то й двом, і йому за це особо нічого не буде (один такий є серед моїх друзів, з інвалідністю, посттравматичним синдромом і відмінною фізпідготовкою - він так і каже що йому за таке нічого не буде, хіба пару годин на Грибоєдова).

А якщо попадеться не менш контужений контролер, і не один, і не два? А фізична підготовка, яка для когось здається ""відмінною", для інших може бути на рівні "дворового спортзалу", і тим теж буде пох,... Против лома - нет приёма, если нет - другого лома.

Так от, це я до чого? Що своїм постом про "атошників, які направо і наліво махають кулаками і кричать що їм усі винні" ти можеш багатьох з них образити, крім того, такі висєри дуже добре потім використовують з метою дискредитації тих самих ветеранів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Ukrainec  в мого АТОвця є пільгова картка, він лучанин. Але в теорії ми з ним обговорювали подібну ситуацію. І мудрий контролер, не бидло, повинен це враховувати і уникати розвитку конфлікту. Мудрим .на мою думку було б закрити очі на неоднозначну ситуацію і проявити людяність. Але мудрих і людяних контролерів давно занесли в Червону книгу.

Думаю, якщо спитати в АТОвця, любого, "друже, а за що ж ти воював?", в ситуації коли його дрюкатиме контроль, то він відповість що явно не за таку фігню що пільга призначена, а проїхати по посвідченню не можна. Це на мою думку не справедливо. Він явно воював не за це. 

2 годин тому, Bliksss сказано:

Що своїм постом про "атошників, які направо і наліво махають кулаками і кричать що їм усі винні" ти можеш багатьох з них образити, крім того, такі висєри дуже добре потім використовують з метою дискредитації тих самих ветеранів.

Дискредитувати ветеранів? Тим що не дають побратимів чи себе в обіду? Справедливості раді? Це типу якщо АТОвець захоче розвернутись і піти (спішить), розуміючи що далі нема про що говорити з контролером (і для уникнення подальшого негативного розвитку подій), а той намагатиметься його утримати силою, то треба вмикати пацифіста, інакше це може дискредитувати звання ветерана АТО? І це в мене висєр? Ти ідіот чи пацифіст-ідіот? Заодно виділи в моєму пості цитату "атошників, які направо і наліво махають кулаками і кричать що їм усі винні". Ти ж взяв в лапки, ніби цитуєш? Чи сам написав, сам визначив що то висєр, а мені докоряєш?

...

От дайте хто-небуть відповідь, що робити в подібній ситуації приїзджому АТОвцю, чи ліквідатору аварії на ЧАЕС, людям, яки за пільгу віддали купу здоров'я, які дійсно заслужили ту корочку?

Дуже справедливо виходить, муніципал-лучанин, чи якийсь там ветеран військ спецзв'язку має право на пільгу, а ветеран АТО - не-лучанин - не має.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вадік. Мудрий АТОвець із за 6 грн не буде качати права контролеру який на роботі і виконує свою роботу. Всі притензії до міськради

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Контролеру можуть дати в глаз, а міськраді слабо..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ветеран АТО - не-лучанин - не має.

звідки така інформація?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

36 хвилин тому, case_l сказано:

звідки така інформація?

зайшов мій колега-атовець в офіс сітікарта, хотів оформити пільгову картку, йому сказали не не луцький, давай. дасвіданія....

і шо йому далі робити? куди йти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, Basil сказано:

зайшов мій колега-атовець в офіс сітікарта, хотів оформити пільгову картку, йому сказали не не луцький, давай. дасвіданія....

працівники міліції, прокуратури, сбу, хз хто ще, всі мають оформляти картки? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, case_l сказано:

працівники міліції, прокуратури, сбу

а вони тут до чого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, Basil сказано:

а вони тут до чого?

в них ніби також безкоштовний проїзд

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, case_l сказано:

в них ніби також безкоштовний проїзд

шось не можу зрозуміти, до чого ти гнеш...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Basil сказано:

шось не можу зрозуміти, до чого ти гнеш...

вони зможуть без картки їхати чи ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, case_l сказано:

вони зможуть без картки їхати чи ні?

мені якось пох, як вони їздять. і чи їздять вони тролейбусами/маршрутками взагалі....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 минут назад, Basil сказал:

і шо йому далі робити? куди йти?

Туди, де прописаний. Це ж логічно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, volks сказано:

Туди, де прописаний. Це ж логічно.

куди конкретно? наприклад, в с. Дерно Ківерцівського району?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 минут назад, Basil сказал:

куди конкретно? наприклад, в с. Дерно Ківерцівського району?

В сільраду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, volks сказано:

В сільраду.

звертався... вони поняття про те не мають...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...