Перейти до змісту

Продам б/в монітор Samsung 731BF (4:3)

Рекомендовані повідомлення

Продам неробочий б/в монітор.

Детальніше про несправність: під час ввімкнення з*являється зображення на пів секунди і зникає, і так кожен раз після вимкнення і увімкнення. Скоріше всього вийшли з ладу якісь конденсатори чи щось подібне. Вже була схожа проблема, мабуть зробили заміну на неякісні запчастини.

У комплекті - 1 монітор.

Отже, за це, з урахуванням майбутнього ремонту, хочу 700 грн.

Телефонувати за номером +З8О5О4З8О185 або писати в телеграм fred_ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чим він такий унікальний? 

Враховуючи вартість повністю робочого - ціна явно неадекватна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

40 хвилин тому, FunTom сказано:

А чим він такий унікальний? 

Це повідомлення про продаж, яке ви скинули, якесь еталонне?

https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/monitor-samsung-731bf-IDsPZUS.html, думаю якщо постаратись, можна ще щось знайти. Але питання - Вам просто поговорити чи по ділу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, Who0 сказано:

з урахуванням майбутнього ремонту, хочу 700 грн.

Ціна явно неадекватна, і завищена раза в два ... Хотіти можна багато чого, але ця річ не вартує стільки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

51 хвилин тому, Unknown сказано:

Ціна явно неадекватна, і завищена раза в два ... Хотіти можна багато чого, але ця річ не вартує стільки.

Особисто тобі віддам за 350. По рукам?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 hours ago, Who0 said:

Це повідомлення про продаж, яке ви скинули, якесь еталонне?

https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/monitor-samsung-731bf-IDsPZUS.html, думаю якщо постаратись, можна ще щось знайти. Але питання - Вам просто поговорити чи по ділу?

Не еталонне, а з нормальною ціною, щоб Ви зрозуміли в якому стані і з яким комплектом можна купити такий монітор за 500 грн

А те що його хтось продає за 800 грн не значить що його за 800 куплять

За 700 грн зараз можна купити 19" у відмінному стані

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, FunTom сказано:

Не еталонне, а з нормальною ціною, щоб Ви зрозуміли в якому стані і з яким комплектом можна купити такий монітор за 500 грн

А те що його хтось продає за 800 грн не значить що його за 800 куплять

За 700 грн зараз можна купити 19" у відмінному стані

А, ну звичайно, те що дешевше - то адекватне, а те що дорожче - то Бог зна хто продає, якийсь дурень.

Але я ще досі не почув вашої пропозиції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 хвилин тому, Who0 сказано:

Особисто тобі віддам за 350

Залиш собі на пам"ять, мені він і за 100 не потрібен ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, Unknown сказано:

Залиш собі на пам"ять, мені він і за 100 не потрібен ;)

Ну я так і думав, що ходять тут бариги, шукають в кого більше збити і кому більше втюхати, або просто через те що, ніс довгий, от і пхають куди попало...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слухай, барига, на себе глянь -- зламок втридорога пропонуєш. Я рідко продаю щось, і вкрай рідко купую з метою перепродати невдовзі. Просто намагався тобі підказати, що твоя ціна неадекватна, і покупця так не знайдеш ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Unknown сказано:

Слухай, барига, на себе глянь -- зламок втридорога пропонуєш. Я рідко продаю щось, і вкрай рідко купую з метою перепродати невдовзі. Просто намагався тобі підказати, що твоя ціна неадекватна, і покупця так не знайдеш ...

Слухаю. Що далі? То якщо ти не купуєш і не продаєш, то чого снуєш на барахолці? Чи не даремно люди придумали приказку: "І собі не гам, і другим не дам". Якщо ти такий помічник, то потрібно починати діалог не з вказівок і іншим тоном... Спеціалісти, мля...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о,  Alex-Gor відмітився....

неробоча 17шка за 700 грн...

гарний комлект для "патужного" компа :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 хвилин тому, Who0 сказано:

не з вказівок і іншим тоном...

Хм,  і як же то ти мій тон розпізнав по буквах? )))))

Борда - це форум,  і тут неадекватів-продавців швидко па місце ставлять.  Хочеш без коментпрів,  то шуруй на олх. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 часов назад, Who0 сказал:

Детальніше про несправність: під час ввімкнення з*являється зображення на пів секунди і зникає, і так кожен раз після вимкнення і увімкнення. Скоріше всього вийшли з ладу якісь конденсатори чи щось подібне. Вже була схожа проблема, мабуть зробили заміну на неякісні запчастини.

Судя по описанию неисправности, можно предположить не только выход из строя конденсатора, но и неисправность одной или нескольких ламп подсветок, неисправность оконечных транзисторов инвертора, трансформатора инвертора и т.п., посему ремонт может достичь 200 грн.

Учитывая возраст монитора, каждый из электролитических конденсаторов, а их там по меньшей мере десяток, может потерять емкость, что не дает основания считать, что была произведена замена на некачественные запчасти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 часов назад, FunTom сказал:

Та ну, там ціна тож не дуже то адекватна (про 700 грн. за трупака взагалі мовчу) 

Не уявляю як треба упоротись щоб купити 17" монітор якому 13 років за 500 грн ще й платити за доставку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Litovets @IhorD @Unknown @Zevs_Isver 

Любі друзі, якщо мені буде потрібна експертна думка відносно цін на всякий непотріб, я створю відповідну тему і закличу вас туди.

Ціну я вказав таку, яку вважаю за потрібне.

Надалі відповідаю на аргументовані питання/пропозиції людей, яких дійсно цікавить оголошення. Якщо дана пропозиція вас не цікавить, прошу проходити далі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мышки плакали и кололись, но продолжали есть кактус...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...