Перейти до змісту

Потрібен підсобник для заливки під забор фундаменту

tsomah

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ви що шуткуєте?)) я в 2009 році як ще на стройках працював, як простий підсопний робітник, в день мав 180-250 грн( це при янеку було, доллар чи 8 чи 11 був не помню)

Була робота, не було всеодно менше 180 не платили)) 

Тут може тих "пару годин" на цілий день розтянутись...

Опубліковано
34 минуты назад, HelloBoy сказал:

Фігасє, я в 2008 за 50 ішачив. Ну зараз і 200 грн за ПАРУ годин норм.

Опубліковано
3 годин тому, volks сказано:

Давно минули ті часи, я замовляв вивіз сміття будівельного, за роботу (вініс сміття і вантаженні в авто) брали 150 грн за годину, хребти ламати і зв'язки надривати нині не модно.

Опубліковано
1 час назад, bormotuha сказал:

Давно минули ті часи, я замовляв вивіз сміття будівельного, за роботу (вініс сміття і вантаженні в авто) брали 150 грн за годину, хребти ламати і зв'язки надривати нині не модно.

А скільки ж тоді різноробочі на будівництві беруть? По 1000 в день?

Опубліковано
1 година тому, volks сказано:

А скільки ж тоді різноробочі на будівництві беруть? По 1000 в день?

Мова йде не за різноробочих на постійному будівництві, там свої домовленності і ставки, говориться за погодинну роботу найманих працівників. Навряд, чи ви хотіли б совати бетон за 200 грн у день, а всяк трудящий достоїн пропитания.

Опубліковано

Н-да...Починаю будівництво.Думав знайти якого студента,чи школьніка за овер400 грн.за дньовку через Борду,в якості паднєсі-подай...

Певне доведеться самому за двох пихтіти...

Опубліковано

Зараз студента чи школьніка фіг заставиш фізично працювати, така молодь пішла, що жах....

Опубліковано

Тут,да.Не поспориш.Тільки зайди в який кабак,чи піццу-одні студенти і школьніки зависають.І де гроші беруть? Питання риторичне.

Опубліковано
19 хвилин тому, Selbeor сказано:

Зараз студента чи школьніка фіг заставиш фізично працювати, така молодь пішла, що жах....

Це називається в людей є клепка в голові. Чому він має в 20 років горбатитись і до 30 назбирати букет болячок і потім все життя на ліки робити? Простіше флаєри пороздавати чи водафон продавати і мати  більше. 

І вибачте мене, але мислите як при "совку" що коли ти молодий то маєш ішачити за трьох бо партія так сказала

Опубліковано

Це називається молодь нині лінива і хитро вимахана.Робити ніхто не хоче,зате всі хочуть легких грошей.Ну де ж,пітушок з нагєльованим чубом,піде цеглу совати.Всі в нас нині юристи,правники і філологи.Ще декілька років і каналізацію,яка забилася,не прийде дядько "з совка" чистити.Бож в нагельованого пєтушка руку під флаєри заточені.

ЗЮ.І да.Поки ти молодий,маєш ішачити за трьох.А не мама з татом все дасть.ИМХО.

Опубліковано
35 хвилин тому, zigorko сказано:

Поки ти молодий,маєш ішачити за трьох.А не мама з татом все дасть.ИМХО.

Трохи не так - це тато з мамою ішачили і такого життя своїм чадам не бажають, ішачити ще не означає заробляти.

Опубліковано

Ну ок.Якщо не папірці перекладати і вирішувати юридичні питання,то хто: кластиме цеглу,лагодитиме ліфти,підмітати двори,вкладатиме кабелі,шитиме роби,мити кабінети,виносити утки з під, і т.д..Тут особливо не заробиш,але хтось же має робити ту роботу.

Опубліковано

Як завжди почався срач ). А @zigorko щоб знайти роботягу середнячка потрібно всього навсього підняти оклад xоча б до 800грн, а не розводити плач про ліфти і утки з під.

Опубліковано

weldermaster,шановний.Я сам працюю за 400-500 грн.в день на офіційній праці) Правда маю своє ремесло,яке приносить трохи більше.І да,мій робочий день з 9 до 21-ї.Так що рознось далі флаєри)

Опубліковано
1 час назад, 6ap6apuc сказал:

Це називається в людей є клепка в голові. Чому він має в 20 років горбатитись

Я в студентські роки вночі розгружав вагони, щоб скласти собі комп і нічого. Але сучасний студент в лосінах і нагельованим чубом не візьме в руки важче планшета)))) Нічого не вмію, досвіду немає, але менше як за 10 тис. працювати не буду, знаєм-проходили...

Опубліковано
11 минут назад, zigorko сказал:

weldermaster,шановний.Я сам працюю за 400-500 грн.в день на офіційній праці) Правда маю своє ремесло,яке приносить трохи більше.І да,мій робочий день з 9 до 21-ї.Так що рознось далі флаєри)

Я і флаєри??? Ви що?

Опубліковано
2 годин тому, zigorko сказано:

Це називається молодь нині лінива і хитро вимахана.Робити ніхто не хоче,зате всі хочуть легких грошей.Ну де ж,пітушок з нагєльованим чубом,піде цеглу совати.Всі в нас нині юристи,правники і філологи.Ще декілька років і каналізацію,яка забилася,не прийде дядько "з совка" чистити.Бож в нагельованого пєтушка руку під флаєри заточені.

ЗЮ.І да.Поки ти молодий,маєш ішачити за трьох.А не мама з татом все дасть.ИМХО.

З такою "логікою" не посперечаєшся. Якщо студент ВУЗУ шарить в своїй справі і може в студентські роки заробляти хороші гроші своїми знаннями то він по вашій логіці лошара бо не заробляє як ви свого часу розгружаючи вагони чи мішати постало. Це ще в моєї 90 річної бабусі така логіка- не стоїш на городі цілий день під сонцем а заплатив і тобі трактором викопали значить ти лох і ледар.

Опубліковано
18 часов назад, volks сказал:

Ну погодьтесь, що зараз працюють як за 200 дньовку так і за 600...

Так і тоді, платили як і 80 так і 150, 200грн... 

Тут немає нічого дивного...

І шановне панство, я звичайно і сам планую будуватись ( колись, через рокіа так 10)но сам розумію що за 200 грн крім алкашів нікого не найдеш...

А от ТС якби сказав що ось така сума, за такий обєм роботи... Я думаю кандидатів би побільшало..

Опубліковано
20 hours ago, HelloBoy said:

Ви що шуткуєте?)) я в 2009 році як ще на стройках працював, як простий підсопний робітник, в день мав 180-250 грн( це при янеку було, доллар чи 8 чи 11 був не помню)

Дивно. В 2009 був Ющенко. На початку року курс ще трохи хитало, потім стабілізувався на рівні 8 з копійками. В 2009 було вигідно будуватись, в кого були долари. Гривневі розцінки на матеріали і роботу мало змінились в порівнянні з 2008 (коли влітку долар падав до 4,6). Тому 25-30 баксів в день для підсобника в той час - це досить круто. Це як ніби 12-15 тисяч в місяць в 2016/17 роках...

Опубліковано
5 годин тому, yu2007 сказано:

Дивно. В 2009 був Ющенко. На початку року курс ще трохи хитало, потім стабілізувався на рівні 8 з копійками. В 2009 було вигідно будуватись, в кого були долари. Гривневі розцінки на матеріали і роботу мало змінились в порівнянні з 2008 (коли влітку долар падав до 4,6). Тому 25-30 баксів в день для підсобника в той час - це досить круто. Це як ніби 12-15 тисяч в місяць в 2016/17 роках...

А якби плитку в 2009 клав...

Опубліковано
15 часов назад, 6ap6apuc сказал:

Якщо студент ВУЗУ шарить в своїй справі і може в студентські роки заробляти хороші гроші своїми знаннями то він по вашій логіці

Не плутай грішне з праведним. Якщо шарить і заробляє своєю головою - супер! молодець!

Але таких одиниці...на жаль. Переважна більшість з банкою бірмікса чи ще якої бурди сидить по лавочках і відбірними матами "спілкується".

Буквально вчора таку картину спостерігав на Соборності в дворику на дитячій площадці

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...