Jump to content

Оренда нерухомості м. Луцьк

caramel

Recommended Posts

Привіт, молода сім'я, на довготривалий термін винайме будинок,  1/2 будинку або ж 1-2 кімнату квартиру (бажано 3 поверх максимум) з меблями та побут технікою вартістю 3500 + комунальні,  або до 5000 грн за все (крім вул. Львівська,  р-н ГПЗ,  пр Відродження). Порядність та вчасну оплату гарантуємо, обіцяємо бережливе ставлення до нерухомості,  як до своєї. Розглянемо усі варіанти. 

095-037-65-62 Галина.

P. S. Агенції нерухомості прохання не турбувати.

Наперед дякуємо за будь яку допомогу.

Edited by caramel

• 2 years later...
  • 1 year later...

Можу порадити подивитись тут . Сайт завжди виставляє актуальні пропозиції, можна знайти цікаві пропозиції, які відповідають вашому бюджету. Що мене порадувало, працівники завжди просили контактувати із замовниками, а це для мене був найважливіший аспект.

• -1 3

On 7/17/2019 at 10:16 AM, caramel said:

пр Відродження).

я - таки не розумію, чим так не вгодив - "пр. Відродження"?:sm128:, доїхати можна, і пішим ходом...

Edited by Bliksss

Чим погано агентство чи ріелтор? Просто не треба платити на перед гроші.

Ріелтор може знайти значно кращий варіант чим ви самі будете шукати, плюс економія купу часу.

Так 95% на олх та ріа, шо їх шукать?

On 11.08.2023 at 18:39, romanc сказав:

Так 95% на олх та ріа, шо їх шукать?

І з тих 95% також 95% продають не самі власники, а ті ж рієлтори, так що всеодно від них нікуди не дінешся :D

51 minutes ago, SergLutsk said:

І з тих 95% також 95% продають не самі власники, а ті ж рієлтори, так що всеодно від них нікуди не дінешся :D

Та ладно, дивися квартиру, сподобалася, приходиш пізніше, домовляєшся із власником. Та часто власники маякують за то при огляді.

Але крайню сам покупав через рієлтора, але йому не платив і оформлення за рахунок продавця, він чи родич чи знайомий, ще й бонусом техніку залишили.