Перейти до змісту

Продам монітор DELL U2711

Рекомендовані повідомлення

Стан на 5, матриця ідеальна....

ціна 6000 тис грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Bliksss новий монітор такого плану, вартуватиме в 2,5, а то й в 3 рази дорожче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та да, не трохи не додивився характеристики, ТС - вибачаюсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якби мого Dell U2311H хто забрав тисячі за 3 - я б такого купив :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...
В 27.05.2019 в 15:41, Zheny@ сказал:

@Bliksss новий монітор такого плану, вартуватиме в 2,5, а то й в 3 рази дорожче.

емм... я перепрошую, але новий вартуватиме від 6к грн, а в 2,5, а то й в 3 - це від 15 до 18 тис грн відповідно.

наприклад, ось тут аок, філіпс, ейсер можна новими взяти за 6200-6500 грн. ті ж 2к з айпіес матрицею,  чи я може щось не зрозумів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, x9teen88 сказано:

емм... я перепрошую, але новий вартуватиме від 6к грн, а в 2,5, а то й в 3 - це від 15 до 18 тис грн відповідно.

наприклад, ось тут аок, філіпс, ейсер можна новими взяти за 6200-6500 грн. ті ж 2к з айпіес матрицею,  чи я може щось не зрозумів?

Так то новий.Новий то є кіт в мішку, вдруг за тиждень-місяць згорить і морочись з поверненням, а тут пропонується протестований(безкоштовно) кілька років на безвідмовну роботу:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, iiron сказал:

Так то новий.Новий то є кіт в мішку, вдруг за тиждень-місяць згорить і морочись з поверненням, а тут пропонується протестований(безкоштовно) кілька років на безвідмовну роботу:)

ахаха, ви серйозно? якась реверсивна логіка. а якщо я візьму цей і він за тиждень-місяць згорить? краще поморочитись з поверненням ніж просто всрати 6000 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, x9teen88 сказано:

ахаха, ви серйозно? якась реверсивна логіка. а якщо я візьму цей і він за тиждень-місяць згорить? краще поморочитись з поверненням ніж просто всрати 6000 грн.

Взагалі то був сарказм

c581f51s-960.jpg.4e5819e6824c3e622ff9ba64bda639ea.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 минут назад, iiron сказал:

Взагалі то був сарказм

c581f51s-960.jpg.4e5819e6824c3e622ff9ba64bda639ea.jpg

пардон, не в живу тяжко визначити. таки дійсно, від адекватної людини це міг бути тільки сарказм. просто деколи такого начитаєшся на тих форумах, що вже нічому не дивуєшся))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 хвилин тому, x9teen88 сказано:

аок, філіпс, ейсер можна новими взяти за 6200-6500 грн. ті ж 2к з айпіес матрицею,  чи я може щось не зрозумів?

Це звучить як: нашо тобі Ферарі? Купи собі Тойоту! Ті ж 4 колеса, і двигун теж V12.

Матриця від Делл  значно краща, ніж там всякі АОС

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Zheny@ сказал:

Це звучить як: нашо тобі Ферарі? Купи собі Тойоту! Ті ж 4 колеса, і двигун теж V12.

Матриця від Делл  значно краща, ніж там всякі АОС

ну ок, а в чому конкретно це виражається, як те значно краще пощупати, іншими словами, за що конкретно я маю переплачувати в 2,5-3 рази, щоб отримати що на виході?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@x9teen88  Ну я не знаю, як тобі пояснити!

От в тебе зараз який монітор?  І які були до нього?

Якщо ноут, то знову ж таки, різні ноути -  картинка зовсім інша.

Я маю з чим порівнювати.

TN з недо - IPS з AH-IPS (PLS) та *VA (MVA / PVA / S-PVA)

Знову ж таки, TN + Film від Samsung буде значно відрізнятися від тього ж TN+Film від Dell чи EIZO.

Як і IPS від ASUS і IPS від LG - це 2 різних екрана!

Коли те побачиш все це - ти зрозумієш. А ще, коли ти дизайнер і для тебе кольоропередача  ой як рішає! Ти б не задавав таких питань.

Вищевказаний монітор - чесних 2К розширення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене зараз тн від лж, до цього був тн від самсунг. різниці особливої не помітив: в принципі терпимо, але в темних фільмах - каша. айпіес в очі не бачив, але чув по слухам шо різниця між різними айпіесами буває великою. але якщо я наприклад беру монітор собі додому чисто щоб фільми дивитись, я не професійний фотограф, і з графікою не працюю, то особисто для моїх потреб різниця на око варта переплати в 2,5-3 рази за делл?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

маю ще монітор Dell U3014t, підскажіть яка його актуальна ціна. Стан як новий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заїдь до мене покажу що таке IPS на приклады  Dell U3014t.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, komarvm сказал:

Заїдь до мене покажу що таке IPS на приклады  Dell U3014t.

я б залюбки, і в мене до речі вже давно в планах покупка нового монітора для перегляду фільмів і деколи іграшок, але 2к мені не потрібен, мені б fullHD 27 дюймів з матрицею айпіес бо демократичній ціні ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, x9teen88 сказано:

мені б fullHD 27 дюймів з матрицею айпіес бо демократичній ціні ))

То чого мовчиш?

Є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Zheny@ сказал:

То чого мовчиш?

Є.

бо ще не відпочивав, якщо після відпочинку залишиться якийсь бюджет - тоді скажу))

чисто любопитствую, а що є в наявності і по яких цінах?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так маю, Асеr. Ще неперевіряв, бо тільки недавно привіз ще запаковані. в понеділок напишу. Є велика кількість моніторів від дорогих до дешевих...дзвоніть краще на тел. 0671147776

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@x9teen88  Тут

Свіжоредаговано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, Zheny@ сказано:

TN + Film від Samsung буде значно відрізнятися від тього ж TN+Film від Dell чи EIZO.

Як і IPS від ASUS і IPS від LG - це 2 різних екрана!

Що значить "TN+Film від Dell" і "IPS від ASUS"? Dell ніколи не випускала своїх матриць, як і Asus, та більшість інших брендів, в яких немає своїх виробничих потужностей, і які закуповують матриці у сторонніх виробників. Для прикладу, в моєму Asus VS239 стоїть матриця виробництва LG. У моніторі ТС стоїть H-IPS матриця виробництва все тої ж LG Display, і ставилась вона ще у купу інших моніків від HP, NEC, Eizo ітд. Єдиний мінус цього монітора - застаріла CCFL-підсвітка. Але якщо заморочитися і переробити під LED, то монік буде "бімба", бо матриця дійсно досить непогана.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...