Перейти до змісту

Лед поплавки

PiRATE

Рекомендовані повідомлення

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
40 хвилин тому, SergLutsk сказано:

На осінь випробуєш :D

обіцялись до кінця цього місяця справитись, побачим

• 2 тижня потому...
Опубліковано

прийшли за 16 днів))

впринципі прикольні побачим як на воді буде.

часто їжджу на ніч , і поплавочок приходиться виймати

Опубліковано
18 годин тому, pasha717 сказано:

прийшли за 16 днів))

впринципі прикольні побачим як на воді буде.

часто їжджу на ніч , і поплавочок приходиться виймати

думав сам за лед... а потім порахував.. ну з 10 виїздів за рік, 5 грн за 2 світлячки. і того 50 гривень за сезон)

Опубліковано

@Dima4s мені якось від світлячків рябить в очах... за деякий час здається, що поплавка веде... а він на місці стоїть :)... галюни...  Впевнений, що ці поплавки буде краще на воді видно.

Опубліковано
On 18.06.2019 at 10:52, VaLeRa сказано:

@Dima4s мені якось від світлячків рябить в очах... за деякий час здається, що поплавка веде... а він на місці стоїть :)... галюни...  Впевнений, що ці поплавки буде краще на воді видно.

сто процентів, така ж фігня, здається що уводить)))

On 17.06.2019 at 14:39, Dima4s сказано:

думав сам за лед... а потім порахував.. ну з 10 виїздів за рік, 5 грн за 2 світлячки. і того 50 гривень за сезон)

я пробував поплавки де антенка виймається і ставиться світлячок, то або не співпадає огрузка, або воно щось не те, ну побачимо як воно, потрібно спробувати щей ці.

Опубліковано
On 17.06.2019 at 13:22, PiRATE сказано:

Скинь посилання на поплавки з китая.

замовляв з іншого телефону, знайду -скину

• 3 тижня потому...
Опубліковано
1 година тому, Dima4s сказано:
як вам таке?)

правда десь 500грн з доставкою)

Ги, круто ! Цікаво, а як той поплавок має "розуміти" коли його не вітром (хвилею, течією) припідняло чи притопило ? Чи якщо рибак більше чи менше грузика навісить, чи такий поплавок розрахований виключно на чітко визначену огрузку...  Вобщем в промо-роліку все виглядає круто, а в житті певно як завше буде купа нюансів...

Опубліковано
2 годин тому, SergLutsk сказано:

Ги, круто ! Цікаво, а як той поплавок має "розуміти" коли його не вітром (хвилею, течією) припідняло чи притопило ? Чи якщо рибак більше чи менше грузика навісить, чи такий поплавок розрахований виключно на чітко визначену огрузку...  Вобщем в промо-роліку все виглядає круто, а в житті певно як завше буде купа нюансів...

все просто, два контакти які замикаються водою, тобто коли "тоне" до певної межі - міняється колір

Опубліковано

У мене 2 співробітники собі такі замовили 7$ з копійками за 3шт. комплект!
Казав, пробував у себе в басейні, то взагалі супер реагує, ще чекає рибалку справжню випробувати.;)

Опубліковано
13 годин тому, bagsss сказано:

все просто, два контакти які замикаються водою, тобто коли "тоне" до певної межі - міняється колір

Просто воно може й просто, але поясни що тоді завадить йому замикати контакт і міняти колір від кожної хвилі, що накриває поплавок ? 

Опубліковано
4 годин тому, Bambaclay сказано:

У мене 2 співробітники собі такі замовили 7$ з копійками за 3шт. комплект!
Казав, пробував у себе в басейні, то взагалі супер реагує, ще чекає рибалку справжню випробувати.;)

такы це лед чи як в выдео лед з датчиком руху?

Опубліковано
7 годин тому, SergLutsk сказано:
21 годин тому, bagsss сказано:

Просто воно може й просто, але поясни що тоді завадить йому замикати контакт і міняти колір від кожної хвилі, що накриває поплавок ? 

і що йому де замикає, коли його припіднімають з води? ;) 

Не все там "просто". А якщо й "просто", то точно не "вода контакти замикає"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...