Перейти до змісту

Арт-шоу «Ніч у Луцькому замку»

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
А ніч в замку о якій починається? :)

Читай уважно 1 -й пост

Упродовж ночі (арт-шоу буде тривати з 21-ї по 6-ту ранку)

завтикав :smile3:

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

гм. це вам не Америка, щоб в ціну вхідного квитка було включене щось більше, ніж вартість входу. Рабану і Войнаровському ж треба заробити грошики, ви що....

дуже хотіла піти, розвіятись.

підвели - не піду

Опубліковано

Только что вернулись. Очень знатно потусили. Кстати, за вход даже и денег никто не брал, ворота были открыты. Впрочем, это наверняка поспособствовало резкому увеличению количества посетителей, а их было немало. :)

Опубліковано

я тільки що повернувся :) було класно..попав туди десь біля часу ночі (увійшов безкоштовно)

чекаю фотки)))

Опубліковано

Особливо класно, вони цього року зробили з транспортом: пустили спеціальні маршрутки!!! За це РЕСПЕКТ! Побільше б таких "ночей" в Луцьку!!!

Опубліковано

Да, «Стари Ольса» тож очень порадоволо, качевственный фолк....Понравилось очень шоу на ходулях и фаер шоу девочек с мальчиками во время Стари Ольса...и вообще, было круто) зачотно потанцевали за "домом книги", там пляски были) почувствовал себя в средневековье)еще хочу!

Опубліковано

На мою думку, народ все ж таки відпочив. Кого тільки я не зустрічав, всі були радісні та веселі, (чи то знайомі чи ні – неважливо (незалежно від кількості випитого пива :ok:).

Опубліковано

до першої ночі вхід був платним. то ми підпирали стіни замку і чекали, поки вони відкриють браму. і тоід зайшли на халяву

Стари Ольса- ріспект

Опубліковано

Класний захід! Спору немає! Все так класно світилось і доволі цікаве саме шоу!

Одне тільки розчаровує - кількість бидла на квадратний метр. Як можна за декілька годин засрати так замок? Картина: посиділи, з покривала струснули все і пішли - повний аут, мля!

Опубліковано

все було чотко і жирно, от тільки забагато бухла було, якщо залізти вище і подивитись як розподілилась публіка то складалось враження що переважна більшість людей бухає або стоїть в черзі ба бухлом, такий собі острівець сапалаївки в час пік тіко з алко закладами

Опубліковано

побачила мало знайомих ( і слава богу), зате здибались деякі ті люди, яких 100 років не бачила. з минулого життя. плюс нове віяння.

от і підпирали стани замку біля входу під Вітвінського - Лед Зеппелін і т.п.

ляпота )))

а в замку нічого цікавого

рицарям виступити не дали, бо вирубили освітлення площадки. То ми вже під ранок дурачилися... і всьо.

а да. сосиски і глінтвейн були класні )

Опубліковано
до першої ночі вхід був платним. то ми підпирали стіни замку і чекали, поки вони відкриють браму. і тоід зайшли на халяву

Взагалі ворота відчинили ще до півночі...

Викладаю кілька фоток.

Спочатку те що було вдень:

Бодіарт

post-2135-1214909498.jpg

Виступ "Фліт"-ів

post-2135-1214909520.jpg

тепер ніч :)

Ажіотаж перед замком

post-2135-1214909530.jpg

Нічний Луцьк

post-2135-1214909550.jpg

Виступ Львівського театру (назву забув :lol: )

post-2135-1214909562.jpg

post-2135-1214909574.jpg

Якийсь польський бард

post-2135-1214909588.jpg

Просто сподобалася дівчина :D

post-2135-1214909596.jpg

Йа лошадко

post-2135-1214909612.jpg

Старий Ольса

post-2135-1214909621.jpg

post-2135-1214909629.jpg

post-2135-1214909644.jpg

Рабиня Ізаура :D

post-2135-1214909654.jpg

Театр "Яворина"

post-2135-1214910371.jpg

"Гайдамаки"

post-2135-1214909664.jpg

post-2135-1214909673.jpg

post-2135-1214909702.jpg

post-2135-1214909540.jpg

post-2135-1214909691.jpg

Опубліковано

Да, сначала показалось, что возле Замка интереснее, чем внутри. Леша с гитарой, Коля..... Народу постепенно, возле входа в Замок уже сидело в два ряда <_<

Ну а водку зря конечно продавали! :)

• Адміністратори
Опубліковано
Бодіарт

post-2135-1214909498.jpg

Ну і де тут "арт" а де "боді"?

Я бачу тільки "брутто" а не "боді" і щось розмазане по животу.

Опубліковано
Да, сначала показалось, что возле Замка интереснее, чем внутри. Леша с гитарой, Коля..... Народу постепенно, возле входа в Замок уже сидело в два ряда :)

Ну а водку зря конечно продавали! :)

:( сьогодні ЛЬоша був більш у формі на виконання Машини Времени і романсів )) а тоді.. я чула тільки ТОліка :)

Опубліковано

Стари Ольса- ріспект

Коли в якийсь концертний за приїжджає гурт ви теж стоїте під дверима в очікуванні безкоштовного входу?

Єдине що я оцінив за всю ніч це те що відбувалось між 00-00 і 01-00...

Як тільки дозволили безкоштовний вхід гопотою аж кишіло.

За постійним биттям пляшок і криками ''ДА.... АЛО!!! Я ВЖЕ ТУТ!!!! ПРИЇЖАЙТЕ І ВОДКИ КУПИ БО ТУТ ДОРОГО'' музики чути майже не було.

Враження - проведено виключно для наживи. На зручність для відвідувачів організатори срать хотіли. :(

Опубліковано

Стари Ольса- ріспект

Коли в якийсь концертний за приїжджає гурт ви теж стоїте під дверима в очікуванні безкоштовного входу?

бги. не хотілось тратити 30грн на вхід. Тим більше, ми прийшли біля 23.00, і особливого бажання заходити до замку і бачити його мешканців не було. Особливо за 30грн, які підуть на кишеню рабану-войнаровському.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...