Перейти до змісту

Шостий президент України

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
37 хвилин тому, igorgame сказано:

Так живе і відпочиває не ховаючись, не з підробленим паспортом виїзджає і не знімає цілий острів, щоб ніхто не помітив (вибач, що тобі забув повідомити де він буде) - відчуваєш різницю? Декому не дано відрізняти одні факти від інших :)

Та ти що?! Який острів?! Він же ш ще й рейсовим літаком полетів і за власні кошти! І нашо нам такий президент-голодранець...

• Відповідей 7,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
5 минут назад, Ha3aP сказал:

На пляжі? Під пивко? З лисим із кварталу? О да!

На твою думку всі президенти сидять у своїх кабінетах і не відриваючись справами зайняті і не мають вільного часу навіть на свята? :) Ніхто ж не обговорює хто твій друг - лисий, патлатий... :) Он Трамп розпорядження по знищенню іранського генерала теж з відпочинкової резиденції віддавав, там теж так обурюються? :) Як-же смішно читати такі коменти і наче дорослі люди... хоча...?! :)

Опубліковано
2 хвилин тому, igorgame сказано:

На твою думку всі президенти сидять у своїх кабінетах і не відриваючись справами зайняті і не мають вільного часу навіть на свята? :) Ніхто ж не обговорює хто твій друг - лисий, патлатий... :) Он Трамп розпорядження по знищенню іранського генерала теж з відпочинкової резиденції віддавав, там теж так обурюються? :) Як-же смішно читати такі коменти і наче дорослі люди... хоча...?! :)

Хай відпочиває, всі мають право на відпочинок. Але для чого оцей пафос? За свій кошт з сім"єю на звичайному рейсі полетів рішати за справи державні! 

Опубліковано
34 хвилин тому, Ha3aP сказано:

На пляжі? Під пивко? З лисим із кварталу? О да!

ааа... ну да... він же мав там лежати в костюмі-трійці, з папочками, і графінчиком води. :0024:

25 хвилин тому, Ha3aP сказано:

Але для чого оцей пафос?

IJjgp.gif бля, ну дійсно абищо... НУ ЯКИЙ ПАФОС???? Знову кожен бачить ТЕ, що хоче?! Там же не написали, що "відбув в Оман ДЛЯ ДЕРЖАВНИХ зустрічей"! Ну читайте вже очима, а не сліпаками, які вам лише пропускають через призму несприйняття всього, що пов'язане з Зеленським

Взагалі ніхто не хизувався нічим, але ж журналісти знову роздули абищо "випадково був помічений на пляжі в Омані" - можна подумати, випадково! :) Журналісти теж відпочивають на пляжах в Омані??? ;) Ну і офіс вже й написав для підтвердження, що да, Зеленський дійсно там. І що заодно, КОРИСТУЮЧИСЬНАГОДОЮ, позустрічається там з кимось... Кожен нормальний теж використовував би нагоду, а не вхолосту тихесенько острів окупувати і зустрічатись там лише хіба з П'ятницями зі своєї охорони

Опубліковано

Уявімо собі ситуацію: ви працюєте на роботі, не важливо де і на якій посаді, вам потрібно поїхати у відрядження в іншу країну. Напишіть будь ласка хто полетить туди і назад разом із сім"єю за власний кошт?

Я не читаю через рядок, але я бачу в ціьому пості ОП або брехню, або пафос!

Опубліковано

А з яких то пір літають з сімєю за власні кошти на державні заходи??? Да і ще так що пресслужба спочатку пише що буде в горах яйця морозити до 9 січня ,а коли зявляються фото постфактум пишеться маячня про державні зустрічі за свої кошти. От дійсно король віслюків ,геть не цінить своїх виборців.)))

ENhB9x5WoAA6EDl.jpg

Опубліковано
12 хвилин тому, Ha3aP сказано:

Уявімо собі ситуацію: ви працюєте на роботі,

9 хвилин тому, Poison сказано:

А з яких то пір літають з сімєю за власні кошти на державні заходи???

IJjgp.gifну яке відрядження??? Нагадати, хто дійсно їздив у відрядження і тягав з собою дружину?! Так от там дійсно було офіційне відрядження.

ще разок спробую - покажіть, ДЕ ви побачили, щоб було сказано, що він туди полетів саме по державних справах??? ДЕ сказано, що причиною поїздки в Оман є саме державницькі справи???

Я, напр., бачу так, як це природньо - він полетів з сім'єю на свята просто на відпочинок. Ну а якщо вже він там, то чом би й не зустрітися з кимось з тамошніх впливових і не використати це дійсно і в державницьких цілях? Так би мовити, "пачєму би нє совмєстіть пріятнає з палєзним"...

Як вам не набридло вишувати зраду там, де її нема

Опубліковано
32 хвилин тому, Ha3aP сказано:

Хай відпочиває, всі мають право на відпочинок. Але для чого оцей пафос? За свій кошт з сім"єю на звичайному рейсі полетів рішати за справи державні! 

Бляха, і це не так, і майка коротка))) Полетів би відпочивати державним літаком-козел, транжирить державні гроші))) Ні?))) Перед усім ціль була відпочинку. За кілька днів-зустріч. Що не так знову?))))

Опубліковано
3 хвилин тому, jack74 сказано:

ще разок спробую - покажіть, ДЕ ви побачили, щоб було сказано, що він туди полетів саме по державних справах??? ДЕ сказано, що причиною поїздки в Оман є саме державницькі справи???

@jack74 ти ж сам оно вище пишиш:

27 хвилин тому, jack74 сказано:

Там же не написали, що "відбув в Оман ДЛЯ ДЕРЖАВНИХ зустрічей"! Ну читайте вже очима, а не сліпаками, які вам лише пропускають через призму несприйняття всього, що пов'язане з Зеленським

Опубліковано
1 час назад, igorgame сказал:

Ну наче тільки звідти повернувся :) За стільки років тобі ще не таке напишуть, а от те, що там наші діди-прадіди воювали, гинули... хто вижив розповідали, що і до чого там було - то тепер таких як ти мало хвилює! :(

Якраз мій дід пішов добровольцем в 43му до червоної армії і закінчив війну в Берліні - рятував сім"ю від сибіру, його старша дочка була в УПА - розстріляна в 44му в НКВД, його племінник воював в дивізії Галичина - благополучно доживав в Канаді і приїзджав сюди в гості а інший мій дядько воював проти німців і росіян в польській армії в 39му, такщо когось читати мені не потрібно.

Опубліковано
14 хвилин тому, Ha3aP сказано:

@jack74 ти ж сам оно вище пишиш:

Назар, я , звісно, не Джек74 і мені ваші дойобки до ком і букв до лампочки, але і мені навіть цікаво стало (це така собі ремарка щоб не було прискіпувань що комусь симпатизую).

В чому різниця між цими приведеними тобою цитатами Джека?

Бо прочитав їх декілька раз і так і не зрозумів твоїх претензій.

Опубліковано
3 хвилин тому, S30 сказано:

Назар, я , звісно, не Джек74 і мені ваші дойобки до ком і букв до лампочки, але і мені навіть цікаво стало (це така собі ремарка щоб не було прискіпувань що комусь симпатизую).

В чому різниця між цими приведеними тобою цитатами Джека?

Бо прочитав їх декілька раз і так і не зрозумів твоїх претензій.

Через рядок читаєш? ))

Опубліковано
29 минут назад, jack74 сказал:

IJjgp.gifну яке відрядження??? Нагадати, хто дійсно їздив у відрядження і тягав з собою дружину?! Так от там дійсно було офіційне відрядження.

Я, напр., бачу так, як це природньо - він полетів з сім'єю на свята просто на відпочинок. Ну а якщо вже він там, то чом би й не зустрітися з кимось з тамошніх впливових і не використати це дійсно і в державницьких цілях? Так би мовити, "пачєму би нє совмєстіть пріятнає з палєзним"...

Як вам не набридло вишувати зраду там, де її нема

Зустріч на найвищому рівні це державні справи чи так зустрілись пивка попити?

321.jpg

Опубліковано

Ото підгоріло!!!

ВСІ, повторюся, всі керівники держав літають за кордон не лише для офіційних зустрічей. Бувають "робочі візити" , дружні і т.д.

Король Оману запросив в гості попити пивка, і шо?

Як вище сказано - за власні кошти рейсовим автобусом. Не чартером за державний кошт, а свої буде тратити.

І що далі??

Що, бл* не так?

Опубліковано

Державну охорону теж взяв за свої кошти ,чи за кошти платників податків? Да і цікаво де то наше сцикло так перепрацьовується що за пів року вже в шосте відпочиває ,я вже мовчу про постійні походи на концерти  з 95 кварталом.

Опубліковано
1 хвилина тому, Poison сказано:

Державну охорону теж взяв за свої кошти

забезпечує держава, як і всім іншим президентам ДО нього.

Хоча ХЗ, може й за свої.

1 хвилина тому, Poison сказано:

Да і цікаво де то наше сцикло

Ой!  Хоробрий диванний генералісімус! проходь повз тему.

2 хвилин тому, Poison сказано:

постійні походи на концерти  з 95 кварталом.

більшість держ діячів не гребують походами в театр, чи КВН чи інші заходи / концерти.

Але ж зрадофілам не поясниш. Манна каша в голові!

Опубліковано

Цікаво а що ж то за прямий рейс був з Києва до Маскату ? Бідні зелібоби вам ще ж методичок не видали ,а ми вже вас мучим .Ойойоя які ми погані ))))

Опубліковано
3 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Ото підгоріло!!!

ВСІ, повторюся, всі керівники держав літають за кордон не лише для офіційних зустрічей. Бувають "робочі візити" , дружні і т.д.

Як вище сказано - за власні кошти рейсовим автобусом. Не чартером за державний кошт, а свої буде тратити.

І що далі??

Що, бл* не так?

Жень, так СВОЇ буде тратити)))) Не вкрав, завуалювавши під поїздку у справах держави)))) Це ж не правильно, не гідне голови держави))) От якби острів зняв...... А так....))))))

Опубліковано
11 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Ото підгоріло!!!

І що далі??

Що, бл* не так?

Женя, ну запросив, ну поїхав, ну оке, ба навіть гуд! Але ж нє, тре сказати обов"язково шо з сім"єю, за свій кошт, на звичайному рейсі та й у державних справах!

Коли навчаться говорити правду? Чому твіт з"явився лише тоді коли його вже там спалили?

Опубліковано

Всі поїздки голови держави плануються на перед і про них пишуть на перед ,а не змерз в карпатах да ну їх в сраку поїдем грітись в оман.

412.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...