Перейти до змісту

Шостий президент України

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
19 минут назад, Віталій СК сказал:

Ти мене процитував, бо я так твердив чи я тепер уособлюю всіх шоколадних зрадолюбів?

Чи просто, бо я фото виклав?

Фото

• Дякую! 1
Опубліковано
8 годин тому, nickel сказано:

Чи шантажував Трамп Зеленського. Повний текст розмови

Судячи зі стенограми, Зеленський ще той підлабузник, а єдине, чим займається зараз Рябошапка - це розслідує несправедливе звільнення дуже чесного порохнявого генпрокурора Шокіна.

• -1 1
Опубліковано
22 минуты назад, Віталій СК сказал:

Чи шантажував Трамп Зеленського. Повний текст розмови

Судячи зі стенограми, Зеленський ще той підлабузник, а єдине, чим займається зараз Рябошапка - це розслідує несправедливе звільнення дуже чесного порохнявого генпрокурора Шокіна.

Це не стенограма, стенограму мають скоро оприлюднити.

Спойлер

УВАГА: Меморандум телефонної розмови (TELCON) не є дослівною стенограмою обговорення. Текст цього документу містить відтворені по пам'яті нотатки чергових співробітників Ситуаційної кімнати та Ради національної безпеки, які мали доступ до прослуховування та фіксування розмови у текстовій формі під час розмови. 

Низка чинників може вплинути на точність запису, зокрема, погане телекомунікаційне з'єднання і відмінності в акценті та/або інтерпретації.

Слово "нерозбірливо" використовується для позначення частин розмови, які стенографіст не зміг почути.

Я думаю, що розмова Порошенка з Трампом та й усіх наших президентів з американськими, мало чим відрізнялася від цієї. Коли балакаєш з людиною, від якої фактично залежить, не тільки фінансування, а й взагалі існування країни, то, мимоволі почнеш в дупу цілувати. Якщо США відвернуться від нас, то Європа зробить так само з ще більшою радістю, і тоді Путіна нічого не стримуватиме. Якщо для США санкції - це можливість поставити Росію на місце, то для Європи це лише втрати. Співпраця з МВФ також залежить від відносин з США. І ПОП і ЗВО були в однакових умовах, думаю тон розмови також також не відрізнявся.

• +1 1
Опубліковано
10 хвилин тому, nickel сказано:

Я думаю, що розмова Порошенка з Трампом та й усіх наших президентів з американськими, мало чим відрізнялася від цієї. Коли балакаєш з людиною, від якої фактично залежить, не тільки фінансування, а й взагалі існування країни, то, мимоволі почнеш в дупу цілувати. Якщо США відвернуться від нас, то Європа зробить так само з ще більшою радістю, і тоді Путіна нічого не стримуватиме. Якщо для США санкції - це можливість поставити Росію на місце, то для Європи це лише втрати. Співпраця з МВФ також залежить від відносин з США. І ПОП і ЗВО були в однакових умовах, думаю тон розмови також також не відрізнявся.

Та, звісно ж, я це розумію і його не засуджую. Просто пригадав, як колишні зрадолюби писали про Пороха, що їздить по світу з простягнутою рукою.

Зате тепер я знаю, що у США теж є свій "Зеленський":

• Ха-ха 2
  • -1 1
Опубліковано

виступ Зеленського на 74-й Генасамблеї ООН в Нью Йорку 

Цитувати

Другий день на ранковій сесії розпочинається з виступу президента України.

Спойлер

зустріч Зеленського і Трампа

Спойлер

Зеленський зустрівся з діаспорою США

Спойлер

• +1 1
Опубліковано
17 годин тому, nickel сказано:

Костюм на Зе сидить краще ніж на обох Трампах, і тим більше ніж на Петі.

А ще Маланка сімпатішніше виглядає.:)

Опубліковано
20 часов назад, nickel сказал:

Пам'ятаю той плач Ярославни порохоботів, які в один голос твердили, що з клоуном ніхто на одному полі какати не сяде, не те що за один стіл під час офіційних зустрічей. Не все так погано шоколадні зрадо*оби. Меркель, Макрон, Трюдо, Натаньяху, Трамп і т.д. 

Все чудово прекрасна Маркіза)))

Американський комік про обрання Зеленського: «Наскільки прой…бана повинна бути країна»

• -1 2
Опубліковано
16 минут назад, zaHARE сказал:

Все чудово прекрасна Маркіза)))

Американський комік про обрання Зеленського: «Наскільки прой…бана повинна бути країна»

Ну да, все правильно він сказав, наскільки прой*обана має бути країна, що люди обрали коміка. Ким прой*обана? Очевидно попередньою владою. 

Раз ти вже тут, спитаю сьомий раз:

В 19.09.2019 в 19:15, nickel сказал:

Ок. Розкажи своє бачення, як по твоєму можна закінчити війну?

• Ха-ха 3
  • +1 2
Опубліковано
16 хвилин тому, zaHARE сказано:

Ну так всьо ж правильно:

Порошенко із попередниками її і пролюбили, а Зеленський рятує.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано

@Віталій СК @zaHARE - то ви в яких місцях спітчу того американського типу-клоуна ржали? - коли закадровики підказували? за компанію? Чи дійсно щось дотепне там розібрали?

Опубліковано
23 хвилин тому, jack74 сказано:

@Віталій СК @zaHARE - то ви в яких місцях спітчу того американського типу-клоуна ржали? - коли закадровики підказували? за компанію? Чи дійсно щось дотепне там розібрали?

Я щось так і не зрозумів, де я "ржав" та і взагалі чому я "ржав", я ж не кінь? Чи то в зелєбобів така манера спілкування.

Та і з чого ти взяв, що мені з того відео смішно?

• -1 1
Опубліковано
34 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Я щось так і не зрозумів, де я "ржав" та і взагалі чому я "ржав", я ж не кінь? ... Та і з чого ти взяв, що мені з того відео смішно?

ну так якщо викладають якогось типа-клоуна в якому він типу смішить, то значить сподобалося тому, хто викладає, так? А якщо там типу смішать і воно сподобалось, то певно тим мусило сподобатись, що смішно, так же? Не зовнішнім ж виглядом тобі той дід впав в око, думаю... А якщо чимось іншим, то я ж того ж і запитую

1 година тому, jack74 сказано:

Чи дійсно щось дотепне там розібрали?

34 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Чи то в зелєбобів така манера спілкування.

:) то ти мене в свої "зелебоби" записав? :) А можна тоді означення - ХТО такі "зелебоби" і чим їх вирізняти з-поміж простих смертних?

Опубліковано
6 хвилин тому, jack74 сказано:

ну так якщо викладають якогось типа-клоуна в якому він типу смішить, то значить сподобалося тому, хто викладає, так? А якщо там типу смішать і воно сподобалось, то певно тим мусило сподобатись, що смішно, так же? Не зовнішнім ж виглядом тобі той дід впав в око, думаю... А якщо чимось іншим, то я ж того ж і запитую

Вкотре ти неуважно читаєш форум. Над відео є мій коментар:

18 годин тому, Віталій СК сказано:

Зате тепер я знаю, що у США теж є свій "Зеленський":

Прізвище президента в лапках означає політичний комік, тобто я зазначив, що тепер я знаю, що у США теж є свій політичний комік і виклав відео в якості підтвердження своїх слів. Що не так? 

Ну і троль з тебе ще гірший, ніж з мене.

• -1 1
Опубліковано (змінено)
13 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Прізвище президента в лапках означає політичний комік, тобто я зазначив, що тепер я знаю, що у США теж є свій політичний комік і виклав відео в якості підтвердження своїх слів. Що не так? 

"не так" те, шо ти вчергове "дурника" вмикаєш :) В США багато хто "свій" є, і коміки, і некоміки, і політичні, і неполітичні... а в тему про українського "шостого президента" ти чого це запостив? Рокривай свій "підтекст", що ти хтів цим сказати, що ти там вбачив?

Змінено користувачем jack74
Опубліковано
6 хвилин тому, jack74 сказано:

Рокривай свій "підтекст"

Тому що цей гавновиступ гавнокоміка (жарти Зеленського я теж не любив, єслі шо) виник через скандал, у якому замішаний і наш шостий президент. І в в тому повідомлення вище я давав відповідь Нікелю саме в контексті того самого скандалу.

• -1 1
Опубліковано

зрозуміло... А от заХар, бач, зовсім інший підтекст з твоєї недомовки витяг...

5 хвилин тому, Віталій СК сказано:

гавновиступ гавнокоміка

100% згідний, але в них в більшості такі "коміки"... Певно це з-за їхніх "американських особливостей", нам нєпанять...

Опубліковано
19 часов назад, jack74 сказал:

зрозуміло... А от заХар, бач, зовсім інший підтекст з твоєї недомовки витяг...

Знову в молоко. Я постив відео,коли ще не читав попередніх коментарів і його в тому числі. 

19 часов назад, jack74 сказал:

100% згідний, але в них в більшості такі "коміки"... Певно це з-за їхніх "американських особливостей", нам нєпанять...

Ага,амєріканци ані же тупиє.

• -1 1
Опубліковано
1 час назад, zaHARE сказал:

Я постив відео,коли ще не читав попередніх коментарів і його в тому числі

Просто запостив, щоб показати, що навіть тупі америклси розуміють, до якого стану довели Україну папередники, що українці проголосували за іграшкового президента.

Опубліковано
35 минут назад, volks сказал:

Просто запостив, щоб показати, що навіть тупі америклси розуміють, до якого стану довели Україну папередники, що українці проголосували за іграшкового президента.

А до якого стану довів америку папєрєднік,шо  америкоси обрали тупого Трампа?

• -1 1
Опубліковано

Богдан літав з Азаровим до Санкт-Петербурга напередодні зупинки євроінтеграції України в 2013 році – "Схеми"

Від коментування подій тих днів Богдан ухиляється. "Схеми" неодноразово намагалися з'ясувати у голови ОП його ставлення до скасування євроінтеграції Кабміном Азарова. На письмове прохання про інтерв'ю в ОП відповіли відмовою, пославшись на зайнятість керівника, йдеться в сюжеті.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
4 хвилин тому, zaHARE сказано:

Богдан літав з Азаровим до Санкт-Петербурга напередодні зупинки євроінтеграції України в 2013 році

Богдан отримав звання почесного юриста за те, чого не було, – ЗМІ

Цитувати

Андрій Богдан отримав звання заслуженого юриста України згідно з указом третього президента Віктора Ющенка за повернення "Нікопольського заводу феросплавів" у державну власність. Розслідувачі стверджують, що завод держава собі не повернула.

Опубліковано

З виступу президента в ООН

Цитата

А еще 90 лет назад мир увидел другой роман. Это «Прощай, оружие!» Эрнеста Хемингуэя. Вот цитата оттуда: «Войну не выигрывают победами. Тот, кто выигрывает войну, никогда не перестает воевать...»

Якщо не помиляюсь,то в романі цю фразу говорить Пассіні.За сюжетом він дезертир.

А ще є така цитата -Найшвидший спосіб закінчити війну – програти її.  Джордж Оруел

• +1 3

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...