Перейти до змісту

Розмитнення "євроблях"

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
8 годин тому, jack74 сказано:

хм... давно? Бо на Вахтангова, наскільки я розумію, це дільниця №5 "Рівнестандарту", і в Луцьку є ще одна їхня дільниця - на Сосюри... а на Сосюри я дзвонив, назвали теж 2700, то на Вахтангова контактів я вже не шукав, бо вирішив, що якщо одна й та ж фірма, знач і ціна буде така ж...

В кінці січня. Думаю ціна залишилася та сама. в суботу в обід заїхав, мав бути готовий в понеділок, не встигли зробити, забрав в вівторок. Через онлайн кабінет зареєструвався в сервісний центр і поставив на облік.

сертифікат.jpg

• Відповідей 575
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
11 хвилин тому, Gendruk сказано:

Через онлайн кабінет зареєструвався в сервісний центр і поставив на облік.

І як, прийшов на той день на ту годину? А як та "жива" черга, шо на вулиці в папірчик записуються? 

Опубліковано

Талончик був №2 на 8,30 приїхав в 8 там пздц ледве попав в середину, а далі все ок, одним з перших засвітився номерок на табло здав документи пішов оплатив в терміналі (є в середині в сервісному центрі, веставтохаб і банк на касі 50 людей) тоді експерт, година очікування (з'їв пасту з кавою в Ring) і все номера й техпаспорт є.

IMG_20190202_121653330.jpg

Опубліковано
1 час назад, Gendruk сказал:

Талончик був №2 на 8,30 приїхав в 8 там пздц ледве попав в середину, а далі все ок, одним з перших засвітився номерок на табло здав документи пішов оплатив в терміналі (є в середині в сервісному центрі, веставтохаб і банк на касі 50 людей) тоді експерт, година очікування (з'їв пасту з кавою в Ring) і все номера й техпаспорт є.

Тільки відкривається приміщення в 9

Навіть якщо записуєшся на 8 то ти перший в черзі, але приходити треба на 9! викликають десь в 9:10

@jack74 Але раджу оплатити попередньо, бо при подачі документів вимагають квитанції

Опубліковано
1 година тому, Amor сказано:

@jack74  Шкода що не встиг. Я два рази проходив сертифікацію на Вахтангова, ціна 2500 а кругом по Луцьку 2700

Тільки що додзвонився туди, так, 2500 в них. "Сьогодні на завтра". Але черга, каже, велика.

1 година тому, Gendruk сказано:

ще кажуть на Підгаєцькій є за 2200, але їм ніби треба підтвердження відповідності євро

А якусь конкретику знаєш по цій "Підгаєцькій"? Де і шо там шукати? Бо явних реклам тут не наблюдаю...

28 хвилин тому, Amor сказано:

@jack74Але раджу оплатити попередньо, бо при подачі документів вимагають квитанції

А куди кому і скільки плати - де це взнати?

Опубліковано

Поофтоплю з дозволу ТС.

@Entis77  я не знаю, чия ти  реінкарнація, чи навіть і не реінкарнація...Розбиратися не буду. Але в купі тем ти серйозний "експерт", особливо в політично-автомобільних. Шкода, що в основному там, де не просять. Усне попередження за офтоп і флуд. 

Опубліковано
1 час назад, jack74 сказал:

А куди кому і скільки плати - де це взнати? 

Я заїжав на Струмівку, там в інформаційному пункті все порахують. Внесок в пенснійний фонд порахують від митної декларації, і ще вроді 560 грн за техпаспорт і номера і 198 за огляд експерта.

Якщо цікавить як зареєструватись на онлайн чергу можу детально описати в приватні повідомлення

Опубліковано
2 хвилин тому, Amor сказано:

Якщо цікавить як зареєструватись на онлайн чергу можу детально описати в приватні повідомлення

дякую :0011: але я вже зареєструвався :_26:

Опубліковано
3 минуты назад, jack74 сказал:

Ще можете надрукувати талончик, бо в мене вимагали надрукований, то я ходив телефон ксерив :)

Опубліковано
1 година тому, jack74 сказано:

А якусь конкретику знаєш по цій "Підгаєцькій"? Де і шо там шукати? Бо явних реклам тут не наблюдаю...

0991446550 телефон знайшов в фейсбуці більше нічого не знаю.

Опубліковано
5 годин тому, Amor сказано:

Ще можете надрукувати талончик,

я відразу надрукував :) не вперше з дебілізмом стикаюсь :) 

(самий яскравий приклад - український пластиковий паспорт-картка (з ЧІПОМ!), з яким потрібно таскати ПАПЕРОВІ "прописку" і ідентифікаційний)

5 годин тому, Gendruk сказано:

0991446550 телефон знайшов в фейсбуці більше нічого не знаю.

щось не бере трубку цілий день... Ну, бум іскать... Завтра, певно, на Вахтангова з'їжджу

Опубліковано
29 минут назад, jack74 сказал:

(самий яскравий приклад - український пластиковий паспорт-картка (з ЧІПОМ!), з яким потрібно таскати ПАПЕРОВІ "прописку" і ідентифікаційний)

Знаю, я поки машину приганяв то задовбався той листок доставати. І це ж постійно вимагають прописку. Як на мене старий формат паспорта поки зручніший

Ще дуже мені цікаво який буде попит на розмитнення автомобілів після пільгового періоду)

Опубліковано
2 хвилин тому, Amor сказано:

Ще дуже мені цікаво який буде попит на розмитнення автомобілів після пільгового періоду)

маєш на увазі, коли по 70% акциз? Чи взагалі після закінчення южанівського "подарунка"?

Коли я вчора зайшов в сервісний розпитати, то на "ресепшині" мені сказав, що ажіотаж вже пішов на спад... А коли я вийшов, то підійшов пацанчик, котрий чув мою "консультацію", і сказав, що "сьогодні вже в 8 ранку записувались вже аж на завтра. І за день чоловік 150 не проходить" (ну отак сказав)

Опубліковано
2 часа назад, jack74 сказал:

маєш на увазі, коли по 70% акциз? Чи взагалі після закінчення южанівського "подарунка"?

Коли я вчора зайшов в сервісний розпитати, то на "ресепшині" мені сказав, що ажіотаж вже пішов на спад... А коли я вийшов, то підійшов пацанчик, котрий чув мою "консультацію", і сказав, що "сьогодні вже в 8 ранку записувались вже аж на завтра. І за день чоловік 150 не проходить" (ну отак сказав)

Не будет по 70, через 2 дня 100%

Опубліковано
59 минут назад, jack74 сказал:

не зрозумів? чому? щось змінилось?

Бо не мало бути 70%, це одна з чуток які ходили поміж людей. Не буде більше пільгового розмитнення, а якщо й буде то точно не зараз

Опубліковано

ну да, дійсно... нема 0,7 в законі... Я й уваги тоді не звернув, що викинули і це "покращення"... Гарно ж Южаніна (а читай "Порошенко") крутнула всіх бляхарів на ...

Ну, то таке... Хто збирався розмитнювати, той по 0,5 старався. А по 0,7 який вже сенс був би, якщо ти по 0,5 міг... Хіба там хто не встиг

Короче, неважливо

Опубліковано
8 часов назад, Entis77 сказал:

Буде!

Ну от як буде тоді й поговоримо. Як на мене в Україні все настільки непередбачувано, що можна очікувати чого завгодно :)

Хоча я сказав би 3 місяці це дуже малий період. Для когось розмитнення за 2-3тис непідйомна сума, тимбільше в такий короткий період часу

Опубліковано

Вчора на 9-ту годину поїхав "сертифікуватись" в Струмівку (зліва, нова будівля-гаражик і площадка висипана щебенем), переді мною вже було машин з 10, але їх вже пофографували (скопом) і тепер вони по-черзі оформляються, так як і фотографував і оформляв один і той же хлопчина. Оформлялись ну дууууже довго - кожен водій заходив і просиджував там хвилин по 20-25. Прочекавши години дві, я згадав, що митні папери забув в офісі, і поїхав за ними, забивши чергу. Але далі вже тут у вас прочитав і про Вахтангова, і про Підгаєцьку, і так як мені не горіло (талончик в мене аж на 26-те), то вирішив завтра (тобто, сьогодні вже) з самого ранечку поїхати на Вахтангова (все ж на 200грн дешевше :)).

Десь пів-восьмого я вже стояв на Вахтангова, переді мною вже було дві машини і одна людина чекала забрати готовий сертифікат. Хлопці відкрились в 9-й, на машину в них уходило хв. 7-10 (один фотографує, інший у водія в "офісі" приймає папери). Швидко. Але коли заїхав я, то взнав про свою машину дивну річ, від котрої з'явилось відчуття, що я попав на дві штуки баксів - я то весь час думав, що в мене авто 97-го року випуску (і в техпаспорті так вказано, і в Регітрі так писало), а в митних паперах (мені тицьнули пальцем, бо я на ті графи і уваги не звернув) мене чекало "просвітління", що виявляється не все так просто з випуском! Виявляється, що в машин не так як в людей - народився і все, маєш День Народження, а в машин є "Календарний рік виготовлення" і "Модельний рік виготовлення"! Так от "модельний" в мене 97-й, а "календарний" - 96! (типу виготовили машину раніше, ніж придумали модель?!). І хлопці мене "обрадували", що "96-й їм сказали не робити"... Відчуття було неприємне, 2к$, як не як, не 2к₴...

Поїхав я знову в Струмівку, туди, де вчора простояв. Відразу пішов, показав папери і запитав, чи роблять - відповідь була така ж, як і на Вахтангова... Відчуття ставали все "приємніші і приємніші"... Запитав, чи може знають, де ще "щастя спробувати", відповів "вроді на Крупі роблять... А ще десь в МВС..."

Під'їхав до Сервісного, запитав де роблять сертифікацію - виявляється прямо там, правіше на території. Зайшов запитав, глянули - "заїжджай". Це вже було 10 годин, перед сервісним купа машин на оформлення, а тут ПОРОЖНЬО! Поки сходив за машиною (бо ж поставив фіг-зна-де-місцебуло), заїхав, вже одна машина оглядалась. хвилинки 3 і заїхав я. Лишив ключі, поніс папери і гроші оформлятись. Поки оформився, машину вже "оглянули". ВСЕ! Без черги і без проблем! Цирк та й годі... А на Вахтангова, на Дубнівській, на "щебні" в Струмівці - ЧЕРГИ!

Єдине, що сертифікат не "на завтра", а аж на понеділок обіцяли.

Телефон до них 0952781919

Зайшов ще в сервісний, порахувати платежі. Як зайшов, почув як по гучномовцю запросили "талончик". Переді мною хлопці в "ресепшина" запитували "ну шо база? Ше не працює?" - відповідь "Не працює. Йдуть лише хто по талончиках"; "а коли запрацює?" - "хто зна... може як вчора...

Отаке от почув...

Певно, то прокляття "Совка" - оті "вічнонепрацюючі бази" і "вічновідсутні бланки" ;) Хоч яку сучасну і просунуту систему обслуговування не впровадь, а в нас вона все-одно буде "зависати" ;) 

Опубліковано

@Entis77 повторюсь востаннє - перестань писати то, в чому не ріжеш дупля від слова "зовсім".

Хочеш - відкривай нову тему...Там, при наявності часу, я тебе трошки "повмакаю". А так - зав'язуєм офтопити обоє.

Опубліковано

Па майже вичерпала себе тема.  Пільговий період закінчився,  ти своє авто розмитнив. 

Тепер хіба згадувати -  "як то було"...  

))))

Опубліковано

Найцікавіше тільки починається.

Справжніх блях, тобто тих, що ввезені давно, а не з грудня 18,  розмитнено відсотків 5 -10 від їх кількості, ну мінімум в 300 000.

Проблема не зникла, просто  відтягується.

До осені побачимо ще якісьзміни рішучі.

Опубліковано
1 час назад, Nokian сказал:

Найцікавіше тільки починається.

Справжніх блях, тобто тих, що ввезені давно, а не з грудня 18,  розмитнено відсотків 5 -10 від їх кількості, ну мінімум в 300 000.

Проблема не зникла, просто  відтягується.

До осені побачимо ще якісьзміни рішучі.

Думаю зміни якщо й будуть то тобто не на користь власників нерозмитнених авто :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...